sabah saatlerinde çapa'dan harekete geçtim. bebekten rumeli kavağına kadar dolaştım bazı noktalarda seyrek halde ufak istavritler vardı. palamut için niyetlenip erkenden kalktım fakat oltamı bile açmadan geri dönüp uykuya kaldığım yerden devam ettim.umarım bayram sonrası iyi olur.. saygılar...
sabah saatlerinde çapa'dan harekete geçtim. bebekten rumeli kavağına kadar dolaştım bazı noktalarda seyrek halde ufak istavritler vardı. palamut için niyetlenip erkenden kalktım fakat oltamı bile açmadan geri dönüp uykuya kaldığım yerden devam ettim.umarım bayram sonrası iyi olur.. saygılar...
Yarın sabah tarabyaya gitmeyi düşünüyorum Geçen hafta 3 adet çingene palamutu almıştım Ama hafta arası yapmamış galiba Tarabyada durum nedir Teşekkürler
günün bombası benden Bugün Kenan (VPN) ile Tarabya'da buluştuk, palamut deniyoruz ama ortada yok. Biraz istavrit yakaladık. Kenan'ın aklı bir yerde kalmış, illa gidelim deneyelim dedi. Ben isteksiz olarak ama kafamda acaba varmıdır diyerek Kenan'ın peşinden avlağa geldim. Çinekop yemli takımlarımızı çıkarttık ve attık. 10dk içinde Kenan oltayı çekiyor ve bir ağırlık var reeling hihi Kıyıya kadar geldi, kamışı kaldırdı ve muhteşem an çinekop bana baktı ben çinekopa baktım, denizden çıkar çıkmaz çırpındı ve hırsızlı takımın 2ci iğnesinide alarak bize veda etti Sabah erken palamut denemeleri kadar çinekop denemeleride yapmanızı tavsiye ederim. Rastgelsin.
Ben geçen hafta 3 tane çingene palamutu aldım tarabyadan o günden sonra alan yokmuş Bari yarın tekrar gidiyim
İLK DİŞLİ HABERİ BENDEN OLSUN Abi doğru valla bu sene ne hikmettir balık erken başladı. bu güzelide dün akşam ben aldım. mekan marmara gece hırsızlı takımla aldım ama ufak balıklar 22 23 cm daha.devamı gelmedi fazlada vaktim yoktu bekleyemedim ufaklığı suya iade edip eve döndüm.Birazdan gideceğim tekrar denemelere Uploaded with ImageShack.us
İLK DİŞLİ HABERİ BENDEN OLSUN Abi doğru valla bu sene ne hikmettir balık erken başladı. bu güzelide dün akşam ben aldım. mekan marmara gece hırsızlı takımla aldım ama ufak balıklar 22 23 cm daha.devamı gelmedi fazlada vaktim yoktu bekleyemedim ufaklığı suya iade edip eve döndüm.Birazdan gideceğim tekrar denemelere Uploaded with ImageShack.us
arkadaşlar ben dişli haberini geçen hafta vermiştim zaten. hemde böyle yaprak çinekop türünde değil gerçek sarıkanat. zaten ceyhunda aret de gördü. ayrıca yapraklar 5 cm 6 cm bugün o rekoruda egale edetrek 10 12 cm ye kadar çıtayı yükselttik hemde çapariyle. ama asıl bomba yemlide idi ama oda kenara alırken denize düştü.
O zaman tebrikler abi. İnşallah bu sene bereketli olacak.Şimdi gidiyorum denemeye devam.gece bi bahane olmassa sahura kadar denicem.
Ceyhunla Ben çok enteresanız olmadık vakitte balık ararız. şubat ta tarabyada mezgit. temmuz da palamut ağustos başı çinekop ama hep başarılı olduk. bizimki aslında sportif maksatlı. ama bir gerçek varki yılların verdiği deneyimler sonucu balığın ilk gireceği merayı bulursan vaktinden önce o balığı yakalıyorsun
İyi geceler forumdaki ilk mesajım ve ilk günüm Yarın sabah tarabyaya gidicem Umarım palamut yapar gecen hafta 3 tane almıştım Herkesin oltası dolu gelsin....
kısmetten öte köy gidilmez. kısmetinde varsa alırsın yoksa kasımdada avucunu yalarsın. siz bol kısmetli imişiniz darısı hepimize İNŞALLAH geçen hafta yakaladığınız palamutun tadına baktınızmı
merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum balık tumayı çok seviyorum özellikle tuzlusu balığı vazgeçilmez bi tutkum biraz sonra boğaza ava çıkıcam nerde ne çıkıyo bilgi veren arkadaşlar olursa memnun olurum umarım iyi arkadaşlılar edinirim hepinize rasgele..
20 cm. üzeri yasal olarak avlanabilir boydur. 22-23 cm balık (eğer ölçüm doğruysa) çok iyi sayılır, rast gele.
Ben bu sezon balık bol olacağı inancındayım.Nedeni ise balık yasağının bu yıl 15 gün erkene alınması.Sadece bu 15 gün bile balık bolluğunu çok etkileyecek,çünkü balığın Çanakkaleden tam giriş zamanı ve yumurtlama zamanına denk gelen bu 15 gün onların rahatça ve serbestçe üremesine yardımcı oldu.Temennimiz av başlama sezonunun da 15 gün ileriye alınması. HERKESE RASTGELE...
Ben gene son zamanlardaki gibi pek balık olmayacağına inanmıryorum Bence bolluktan değil sadece bu sezon böyle bişey oldu işte. Hahaha Ama haklılık payın var Seçkin abi hayvanlar gerçekten bu şekilde hayatta kalma veya beslenme stratejileri geliştire biliyor