Avrupa Yakası Kıyı Raporları

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    sağlık olsun bugün yoksa yarın vardır İNŞALLAH bayram sonrasını bekliyorum bakalım sonuç ne olacak

2. surfman

surfman Bahadır

Favori Kamış:
    LineaEffe Surf S-Flex 4.20 m
    Favori Makine:
    OKUMA Distance Surf Pro 60
    sabah saatlerinde çapa'dan harekete geçtim. bebekten rumeli kavağına kadar dolaştım bazı noktalarda seyrek halde ufak istavritler vardı. palamut için niyetlenip erkenden kalktım fakat oltamı bile açmadan geri dönüp uykuya kaldığım yerden devam ettim.umarım bayram sonrası iyi olur.. saygılar...

3. surfman

surfman Bahadır

Favori Kamış:
    LineaEffe Surf S-Flex 4.20 m
    Favori Makine:
    OKUMA Distance Surf Pro 60
    sabah saatlerinde çapa'dan harekete geçtim. bebekten rumeli kavağına kadar dolaştım bazı noktalarda seyrek halde ufak istavritler vardı. palamut için niyetlenip erkenden kalktım fakat oltamı bile açmadan geri dönüp uykuya kaldığım yerden devam ettim.umarım bayram sonrası iyi olur.. saygılar...

4. ugurates82

ugurates82 uğur

Favori Kamış:
    Lineaeffe Sea Master 4.20 surf Shimano Catana 270 14-40
    Favori Makine:
    Penn Battle 5000 Penn Fierce 3000 Shimano Alivio 6000 fa
    Yarın sabah tarabyaya gitmeyi düşünüyorum Geçen hafta 3 adet çingene palamutu almıştım Ama hafta arası yapmamış galiba Tarabyada durum nedir Teşekkürler

5. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    :D günün bombası benden

Bugün Kenan (VPN) ile Tarabya'da buluştuk, palamut deniyoruz ama ortada yok. Biraz istavrit yakaladık. Kenan'ın aklı bir yerde kalmış, illa gidelim deneyelim dedi. Ben isteksiz olarak ama kafamda acaba varmıdır diyerek Kenan'ın peşinden avlağa geldim. Çinekop yemli takımlarımızı çıkarttık ve attık. 10dk içinde Kenan oltayı çekiyor ve bir ağırlık var reeling hihi Kıyıya kadar geldi, kamışı kaldırdı ve muhteşem an :) çinekop bana baktı ben çinekopa baktım, denizden çıkar çıkmaz çırpındı ve hırsızlı takımın 2ci iğnesinide alarak bize veda etti :D

Sabah erken palamut denemeleri kadar çinekop denemeleride yapmanızı tavsiye ederim. Rastgelsin.

6. ugurates82

ugurates82 uğur

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ben geçen hafta 3 tane çingene palamutu aldım tarabyadan o günden sonra alan yokmuş Bari yarın tekrar gidiyim :)

7. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer

İLK DİŞLİ HABERİ BENDEN OLSUN :D

Abi doğru valla bu sene ne hikmettir balık erken başladı. bu güzelide dün akşam ben aldım. mekan marmara gece hırsızlı takımla aldım ama ufak balıklar 22 23 cm daha.devamı gelmedi fazlada vaktim yoktu bekleyemedim ufaklığı suya iade edip eve döndüm.Birazdan gideceğim tekrar denemelere :D

Uploaded with ImageShack.us

8. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    İLK DİŞLİ HABERİ BENDEN OLSUN :D

Abi doğru valla bu sene ne hikmettir balık erken başladı. bu güzelide dün akşam ben aldım. mekan marmara gece hırsızlı takımla aldım ama ufak balıklar 22 23 cm daha.devamı gelmedi fazlada vaktim yoktu bekleyemedim ufaklığı suya iade edip eve döndüm.Birazdan gideceğim tekrar denemelere :D

Uploaded with ImageShack.us

9. sabriyazici

sabriyazici sabri

ilk tebrikte benden olsun maaşallah ne güzel ayna gibi parlıyor daha büyükleri rast gelsin inşallah

10. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    arkadaşlar ben dişli haberini geçen hafta vermiştim zaten. hemde böyle yaprak çinekop türünde değil gerçek sarıkanat. zaten ceyhunda aret de gördü. ayrıca yapraklar 5 cm 6 cm bugün o rekoruda egale edetrek 10 12 cm ye kadar çıtayı yükselttik hemde çapariyle. ama asıl bomba yemlide idi ama oda kenara alırken denize düştü.

11. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    O zaman tebrikler abi.:) İnşallah bu sene bereketli olacak.Şimdi gidiyorum denemeye devam.gece bi bahane olmassa sahura kadar denicem.

12. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    Ceyhunla Ben çok enteresanız olmadık vakitte balık ararız. şubat ta tarabyada mezgit. temmuz da palamut ağustos başı çinekop ama hep başarılı olduk. bizimki aslında sportif maksatlı. ama bir gerçek varki yılların verdiği deneyimler sonucu balığın ilk gireceği merayı bulursan vaktinden önce o balığı yakalıyorsun

13. ugurates82

ugurates82 uğur

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    İyi geceler forumdaki ilk mesajım ve ilk günüm Yarın sabah tarabyaya gidicem Umarım palamut yapar gecen hafta 3 tane almıştım Herkesin oltası dolu gelsin....

14. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    kısmetten öte köy gidilmez. kısmetinde varsa alırsın yoksa kasımdada avucunu yalarsın. siz bol kısmetli imişiniz darısı hepimize İNŞALLAH geçen hafta yakaladığınız palamutun tadına baktınızmı

15. blue67

blue67 vedat

merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum balık tumayı çok seviyorum özellikle tuzlusu balığı vazgeçilmez bi tutkum biraz sonra boğaza ava çıkıcam nerde ne çıkıyo bilgi veren arkadaşlar olursa memnun olurum umarım iyi arkadaşlılar edinirim hepinize rasgele..

16. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    20 cm. üzeri yasal olarak avlanabilir boydur.
    22-23 cm balık (eğer ölçüm doğruysa) çok iyi sayılır, rast gele.

17. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Bu zamanda 23 24 cm balık iyi Eylül ekim gibi dolar gene boğaz ozaman :)

18. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    balıklar trol ve gırgırlardan kaçışı, boğazdan erken geçmekte buldu galiba :D

19. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Ben bu sezon balık bol olacağı inancındayım.Nedeni ise balık yasağının bu yıl 15 gün erkene alınması.Sadece bu 15 gün bile balık bolluğunu çok etkileyecek,çünkü balığın Çanakkaleden tam giriş zamanı ve yumurtlama zamanına denk gelen bu 15 gün onların rahatça ve serbestçe üremesine yardımcı oldu.Temennimiz av başlama sezonunun da 15 gün ileriye alınması.
    HERKESE RASTGELE...

20. ardaykul

ardaykul arda

En İyi Avı:
    2 saatte kıyıdan 4,5 kilo istavrit
    Ben gene son zamanlardaki gibi pek balık olmayacağına inanmıryorum :( Bence bolluktan değil sadece bu sezon böyle bişey oldu işte.

Hahaha :) Ama haklılık payın var Seçkin abi hayvanlar gerçekten bu şekilde hayatta kalma veya beslenme stratejileri geliştire biliyor :)