Hafta sonu rumeli hisarında 4 saatte 4 tane kıraça aynen denize iade edildi. Zaten çok tenhaydı, su berraktı. Livarında 10'dan fazla balık olan kimseyi görmedim. Oysa 2 hafta evvel aynı yer 2 saate 3 kilo kıraça-istavrit yapmıştı. Nerede bu balıklar idk
Bugün tarabya otelinin orada sabah saatlerind Sarday - Yunus kovalamacası vardı. Bir çok yunus Marmara'dan Karadeniz istikametine doğru geçiş yaptı. Sabah 5-6 gibi pek birşey yoktu 9-11 arası iri boyda sardalya ve istavrit çıktı. 12 gibi balıktan döndüm.
Uzun zamandır balık raporlarını buradan takip etmekteydim, az önce üye olayım artık, o kadar faydalandık başkalarıda faydalansın dedim Okadar uğraştım yazı yazdım ekleme yapıyım düzenliyim dedim. Sağdaki ünlem işareti bastım mesaj uçtu gitti. Tekrar yazıyorum. Bugün sabah 5 gibi kalender ile tarabya oteli civarındaydım, 6'dan sonra tek tük istavrit gelmeye başladı saat 10 gibi boğazdan yunuslar geçti beraberinde anlık sardalyalar oltalara gelmeye başladı. Sonuç olarak öğlene kadar 1.5 kilo civarı balıkla döndüm.
bu gün tarabya otelinin orası yokları oynuyordu.iki kişi 20 balık alamadık.sahilden bakarak geldim diğer yerler de farksızdı.rüzgarın etkisi filan mı nedir bu durum?
arkadaşlar hep aynı avlaklardan bahsediyoruz [tarabya kalender ]başka avlanmak için palamut veya çinekopun çıktıgı yer bulmakk gerekır diye düşünüyoru bayramda bi tiyo aldım araya gidecem inşallah iii olur