Avrupa Yakası Kıyı Raporları

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    livarda görmeden anlamam ben gerisi tamamen hikayedir benim için.

2. istavrit

istavrit Boğaç

Reis Babam ellerinden öperim :thumb:

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bizim kıstasımız senin livarın değil ama.

boğazda ama münferit, ama mutad bir şekilde lüfer olayı başlamış halde. Meraklısının denizde olması menfaati icabıdır.

Sen takvimi beklemeye devam et aliço, millet balığı götürsün, boş ver.

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Serdar ben takvim dinlemem çıkarım bugun tutar balıkları gelırım öteside teferruat olur. balığı götürmek kavramı nasıl birşeydır nereye neyle nasıl götürecez. bana diyeceğine al takımlarını tutta bizde gözlerimizi bayram ettirelim.

Not: Olta Nedir? Olta Balık ile Alık arasında kullanılan av aracıdır.

5. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Öncelikle not'a şiddetle itiraz ediyorum Aliço üstadım:

Olta, bir ucunda bazen balık, öbür ucunda her zaman bir alık olan müştemilatın adıdır aslen.

Sana şimdi bir sürü terane okuyup vıdı vıdı edebilirdim ama, mevzunun ötesinde haklısın, bir şey diyemiyorum. Ne zamandır balığa filan gittiğim yok. Pazar günü gidelim dedik, ancak kendi serçe parmağımızı yakalayabildik. Geri salana kadar da canımız çıktı.

Ama cuma'ya izne çıkıyorum, full time izin, ev derdi yok, iş meselesi yok. Sanırım acısını çıkarırım artık.

6. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Yine başladınız mı, :) özlemiştik sizi. :)

RAst gele.

7. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Reis babam saygılar ellerinden öperim...

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Ben ise tekneyle marmarayı geçecem komple diycem şimdi olmayacak Serdarı başıma bela alacam.ta burdan erdeklere kadar:) demiyim...

9. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Sevgili Aliço, ne işin var Erdek'te? Gel şurda bizim sahile inelim. Başımıza taş yağmazsa, her bir şey tutarız güzel güzel.

Şimdi ne taşı deme. Büyük bir zevkimiz vardı balık beklerken, trenleri izlerdik. Şimdi trenleri kaldırdılar, hızlısını yapıyorlarmış, boyuna patlatıyorlar dağı taşı, tepene yağıyor kayalar.

10. muzafferyilmaz

muzafferyilmaz muzaffer

Favori Kamış:
    caperlan 430 180g
    Favori Makine:
    banax sx 300
    En İyi Avı:
    2 saatte 4 kilo istavrit
    Bu kadar anlatılabilir hocam. Yazıyla bu kadar. Daha iyisi için şema çizelge falan lazım.
    Hani demiş ya diyen; sende 1 ekmek varsa, yarısını bana verirsen sende de yarım ekmek olur bende de... Ama bilgini paylaşırsan, aynı şeyi sende bilirsin bende..
    Çok teşekkürler bilgiler için.reeling

11. muzafferyilmaz

muzafferyilmaz muzaffer

Favori Kamış:
    caperlan 430 180g
    Favori Makine:
    banax sx 300
    En İyi Avı:
    2 saatte 4 kilo istavrit
    Selamlar.
    Tam olarak yeşilköyde nerde acaba? Reno park var orasımı acaba?
    Bir hevesle zargana topu ve ipeği almıştım 1 ay önce kumkapı cankurtaran arası zargana alırsın demişlerdi.
    Maalesef zargananın kendisini göremedim bile... Ayrıca hiçte aklıma yatmamıştı ipekle zargana nasıl avlanır diye de bayaa düşünmüştüm. O yüzden şimdi yazını görünce heyecan yaptım mrsparkle

12. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    birisi yat limanın yanından almıştı

13. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    sabah bir bakmak için kalendere gittim
    fazla kalabalık yoktu bağladığım palamut çaparilerimi deneyecektim
    iki kişi rapala bir kişi de çapari atıyordu .rapala atanlardan biri palamut aldı
    boyu fena değildi biraz zaman geçti ben çaparileri denemeye devam ediyordum
    sıra yeşil beyaz çapariye geldi attım boşluğunu aldım kamış birden felaket ağırlaştı etraftakilere çaktırmadan yavaş yavaş sarmaya başladım çapariyi kaldırdığımda 2 palamut birden aldım .boyları 35 cm kalın balık herkes hemen çapari atmaya başladı 1 saat daha takıldım başka bir şey olmadı

çapari yeşil -beyaz beyaz damla sim köstek kalınlığı 0.20 ana beden kalınlığı 0.30 kurşun 100 gr herkese rastgele

14. bogaz balikcisi

bogaz balikcisi metin

Favori Makine:
    okuma raw 1155
    En İyi Avı:
    30 cm lufer
    BOĞAZDA GÖZLEM

arkadaşlar milletin yazdığı canavar gözüktü vs. gibi laflar sizi aldatmasın bunlar münferit olaylar ekim demeden LÜFER tayfası kıyılamıyor boğazda .Ekimin ikinci yarısında boğazın her yerini dolduruyor Allah ın izniyle.Dün RUMELİ HİSARÜSTÜN den ARNAVUTKÖY e kadar yürüdüm balık hisarla aşiyan arasında daha iyi çamlıbahçe arnavutköy zayıftı.ama akşam izmarit başlamış boğazda bilginiz olsun yemi olan balığı alıyor hayırlı bayramlar şimdiden tüm müslüman kardeşlerime...:)

15. aTomKarinca

aTomKarinca Yavuz

Favori Kamış:
    Linea-effe Extreme cast 4.40
    Favori Makine:
    Daiwa EMCAST SPORT 5500
    En İyi Avı:
    Eşkina 2,750 Gr
    Afiyet oLsun gözün aydın abicim.. verdigin kısa ve net biLgiLerden ötürüde ayrıca şahsım adına teşekkürLer..

16. onursek

onursek Onur Şeker

Çapari ile palamut avında özel bir teknik kullanılması gerekiyor mu ? Çaparinin dibe inmesini beklemek gerekli mi ?

teşekkürler,

17. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    sanırım benim aldıklarım biraz küçükmüş:)özkan'ın yakaladıklarını görünce ipekle olmayacağına kanaat getirdim:)tavsiyem marina ben gitmedim ama aga babaları ordaymış.ben sevmedim orayı.beyaz kayalıklar denilen yer ve onun daha doğusundaki kayalıklar benim için daha sevimli.akşam güneş batmaya yakın istavrit yapıyor.dün orda kıraça büyüklüğünde yaprakçıklar gördüm aman diyim gelirse salın geri.

18. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    lütfen millet kelimesini kullanmayın. ben hersene ağustos 17 oldumu çinkopumu alırım ve forumada yazdım geçen hafta aldım diye kesin dille konuşmayın. şahit arıyorsanız Ceyhun forumda şahit o 2 hafta önce aret sarıkanatı gördü ben gördüm ceyhun gördüm. yine ilk palamutu ben aldım 3 adet aret geldi 1 adet aldı tarih ne zaman 27 temmuz. bu forumu okuduysanız göreceksiniz. yani balık erken başlayamazmı

19. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Arkadaşlar müjde, incirler olgunlaşmaya başladı, domatesler kızardı, geceleri havalar hafiften soğuyor ve Aliço ile Serdar Köylü foruma yazmaya başladı. Demek ki, artık lüfer zamanı geliyor...

20. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Nee izmarit mi yakalanıyor? Nerede nasıl yakalanıyor bilen duyan lütfen bilgi versin...