Metin bey madem öyle lütfen mesajları daha dikkatli yazalım.. Bu başlığın kıymeti iyi bilinmeli herkes tarafından. hiç kimse birileri aldansın diye rapor geçmiyor,yaşayıp gördüklerini yazıyor teşekkürler
aynen öyle yaşayıp gördüklerimizi yazıyoruz. ve yanımızda birsürü canlı şahitleri ile. işte aret, işte ceyhun. oysa bu sayfaları herkes tam okusa görecek.
arkadaşlar dün boğazda zargana gördüm birkaç tane, boyları ufaktı ama zarganalar kıyıda yüzermi? sanki güneşten kaçıp gölgede yüzüyorlardı
Zaten kıyıda olur ama, bahsettiğin durum sıklıkla açıkta büyük avcılar, lüfer, levrek filan olduğu zaman olur.
Bu sene Lüfer bol olacak diye tahmin ediyorum. neden dersen kış güzel oldu. arkasından mezgit var meralarda mezgitin bol olduğu dönemde her zaman lüfer olmuştur. hazırız bekliyoruz....
Aynen geçen sene hiç olmamıştı kışta bu kadar sert geçmemişti. hem palamutu hem lüferi inşallah yüzümüzü güldürecektir diye düşünüyorum kısmet
Kenan bu 2. sene zaten sıkıntılı olduğumuz sene ;oldu oldu olmadı Alico tekneyı satar bunuda buraya yazar balıkçılığa erken veda der......
yok gerçekten ben ümitliyim temmuz sonu palamut aynı hafta sarıkanat geçen hafta ise çinekop bunlar rastlantı değil. ama şu gerçeğide atlamayalım bu karadenizde haziran sonu temmuz başı yağan yağmurun etkisi bence balığın göçüne sebep oldu
Üzme bizi üstadım. Gel tutarız beraber kifayet edecek kadar lüferi her yerde biz. Bu kadar karamsar olmaya gerek yok.
dün 15:00 - 17:00 arası tarabyadaydım ve 2 tne istavrit aldım çinekop çaparisiyle ama baya iriydi... çingene palamutu zannettim baştan başkada bişey yoktu. herkesin eli boştu yani... yanlış çapari? yanlış zaman? yanlış teknik? yada hepsi.
Yeniköy'de canlı balık havuzlarında oldukça fazla lüfer yüzdürüyorlardı. Fiyatlar boyuna göre 20-25-30 TL.
bu sene sezon epey erken açıldı abi.. bileydim bayramda söz vermezdim bi yerlere.. Boğaz bayramda epey canlı olacak gibi..
Kenan bey ve Ahmet bey ALLAH Muhammed aşkına benim yazdığım mesajı doğru düzgün okuyun ne demişim bir bakın nasıl anlıyorsunuz hayret yahu