Geçmiş olsun Kenan, Tarabya Palamut avı http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=984417&posted=1#post984417
2/0 iğne beyaz ve siyah tüy, bol sim. Kalın takım Saat 07:00'da Tarabya İngiliz Konsolosluğu önünde buluşuyoruz. Saymadım ama herhalde 10-15 kişi katılacak. Görüşmek üzere
sabah erken tarabya kireçburnu arası ben yanlızca palamuta attım sonuç 0 yanlız istavrit çaparisi ile iki kişi 1 er adet aldı çingene palamutu boyları 20 cm civarı malesef yarın çalışıyorum pazartesi -salı-çarşamba özgürüm herkese rastgele bu arada yazmayı unuttum çapariye istavrit geliyor boyları da fena değildi 3er 5 er alıyorlardı
Öğlen 3'ten akşam 21:00 a kadar rumeli hisarındaydım. bütün gün toplasan 20 tane istavrit-kıraça çıktı. Akşam gün batarken biraz gelir gibi oldu sonra yine boşladı. Akşam üstü boğazda yunuslar atladı zıpladı. Onları gördükten sonra balık olmayacağı belliydi aslında. reeling
hayırlı bayramlar herkese. Bugün Tarabya'dan yine havamızı alarak döndük istavrit bile çok seyrekti. Rüzgar çok şiddetli!
yenikapı balık raporu sabah erkenden kalkıldı dini vecibeler yerine getirildi eve gelindi bayramlaşma faslı yapıldı bir güzel kahvaltı mideye indirldi çanta hazırlandı ve yola koyululudu hava şiddetli poyraz 15-17 yer yer 20-22 istavrit yok (kraça var) mikro kraça cyrr hepsi geri iade edildi sardalya yok idk zargana denemesi için gümüş balığı yakalamak istedim ama gümüşde yok banghead akyemle iri bir zargana takibi ve vuruşu alındı ama balık kaçırıldı bunun haricinde 1 adet kalem zargana yemi tamamen yuttugundan alı konuldu idk ağustos bitti daha zargana yakalayamadım olacak iş değil banghead şamandralı oltaya izmarit yok ispari yok karagözü hiç saymıyorum bile cyrr açığa dip oltası atıldı mezgit beklendi oda yok Ramzanda özlem duyduğum denize bol bol girdim bir güzel deniz havası alıp eve döndüm raporum budur idk