Herkese selam dün akşam ( 15.08.2012 ) zeytinburnu sahilde ikili takımla ve boru kurdu ile 20 ile 24 saatleri arasında 2 adet eşkina cıkardım...
maşallah bol avlar keşke şu güzellerin resimlerini de koysaydın. O saatte başka balık alan oldu mu tam olarak zeytinburnunun neresi
dün akşam tarbayadan geçerken uğradım herkesin kovasında en az bir palamut vardı. ben geçerken uğradım olta açtım 3 atış yaptım ben alamadım işim acildi çocuk hastaydı o arada 2 li üçlü alanalarda oldu
Burunbahçe veya Çubuklu'ya gitmen lazım. Anadolu yakasındaki yeri bunlardır. Çubuklu'da olta atmak çok zor, sen Burunbahçe'ye git mutlaka.
dün 18.00-23.40 saatleri arasında balıktaydım.hava kararana kadar 2li 3lü istavrit çektim hava karardıktan sonra iskorpite denemeler yaptım ilk başta kafa yemiyle avlanmaya çalıştım ama kafaya yengeç ve gelincik geldi,gelincik baya bi büyüktü(kediiye verdim),kendi yapmış olduğum silikonla denemeler yaptım,ilk iskorpiti 22.30 sırasında aldım sonra 23.40a kadar devam etti,sonuç 11 iskorpit yakaladım 5 tanesini küçük diye tekrardan suya saldım.silikon ile avlanmada aldığım zevk paha biçilemez
Kenan kardeş geçmiş oLsun.. o an o ikiLemeyi az çok biLirim bende yaşadım rabbim evLatLarımızı korusun.. konu başLıgı iLe pek iLgisi yok sohbete giriyor ama kimse kusura bakmasın..