yeşilköy mesela süper geliyor hele birde canlı karidese aman allahım aretım sorma zevki.....pabuç gibi...
Evet abi Marmara'da çıkıyor da arkadaş Boğaz'da çıktığını söylemiş, Boğaz'da balık 2 senedir tamamen kayıptı acaba geri mi döndü? Bu arada haftasonu Vedat usta ile yaptığımız sohbetlerde geçmişte de izmaritin bazı seneler Boğaz'da tamamen yok olduğunu ve sonra tekrar ortaya çıktığını söyleyerek beni biraz rahatlattı. Bu durumun sebebini sorduğumda da "tabiat sırrı" demişti. Umarım bu kez de aynısı olur, yerini başka balığın tutamayacağı izmaritimi çok özledim.
Boğazda kayıptı da, başka yerde var mıydı ki? Acayip bir şekilde bizim buralarda da yoktu. Levreğe yem yapacak izmarit için baya debelendik bu sene.
özel bir teknik gerekmiyor bütün iş çok iyi bir çapari bir de üzak atış dibe inmeye gerek yok bir de bol şans çünki adı üstünde rastgele
Siz yapın, pek sorun olmaz. Palamut işinde, misina ciddi bir problemdir. FC misina kullanın, en incesinden olsun. Ama bu gece yakamoz sorunsalı ile muhatap olacağınızı, FC bile olsa misinanın bu noktada size pek bir getirisi olmayacağını unutmayı gerektirmez.
Saat 17:00 ile 21:00 arası yeşilköy Röne parkta çapari ile çalıştım. 19:30'a kadar hiçbirşey vurmadı. 19:30 dan sonra tek tük istavrit-kıraça geldi. 1 kez 10/8 çapariyi dolu çektim. 20:40 civarı tamamen kesti.
Öğlenden akşam ezanına kadar sarayburnundan tutun menekşe sahiline kadar gitmediğim yer kalmadı ama sadece 2 adet zargana aldım o kadar,Allah'tan akşam üzeri meramda sıkıntıdan çapari yapıyım dedim de günü kurtardım yoksa bugün yediğim güneşin acısından tekrar balığa gitmeye niyetim kalmıcaktı.
vallahi ben bugün galatanın üstünde acayip izmarit aldıklarını gözümle gördüm Kovalar ağzına kadar izmarit doluydu Karides yemli takımla Ayrıca akşamüstüde tarabyadaydım 2 kişi ayrı ayrı palamut aldı Tabi ben sadece istavrit alabildim
selam arkadaşlar ben uzun zamandır avcılık yapıyorum ist da ancak avrupa yakasında çok avlanmadım yarın sabah 5 te çıkıcaz otarafa denizden ne çıkarsa artık diycez ama asıl niyetimiz palamut bize eşlik etmek isteyen arkadaşlar olursa hem tanışmış hemde iyi bir av yapmaya çalışırız inşallar uygun olan arkadaşları mesaj yazmasını rica ediyorum rastgele.