Gün güzel başlamış ama çok iyi bitmemiş... Aynı durum Anadolu yakasında da geçerli, Üsküdar sahilinde balık tutabilen kimseyi görmedim, bende biraz deneme yapıp oltayı topladım. Herhalde tüm balıklar bayram tatilinde dedim, bayramdan sonrasına kadar sabretmeyi deneyeceğim.
Bu gece 2 arkadaş ile beraber tarabya'da olucaz. Mevki olarak az akıntının olduğu bir yer tavsiye edecek bir Tarabya müdavimi var mı
İnadina istavrit. 2 arkadas 8 numara igneli;yesil simli yaptigimiz capariler ile secmece yaklasik 4-4.5 kilo istavrit tuttuk. Bunun disinda yenikapida yine balik yok zargana yok (ilgili arkadaslara duyrulur)
Arkadaşlar evvelsi gün Yeşilköy 19:30-21:00 arası 2,5 kilo istavrit-kıraça. bir yarım kilo kadar da küçük kıraca denize iade. Dün yine gün batımından karanlığa kadar 2,5-3 kilo istavrit-kıraça. İşin garip yanı tek tük gelmeye başladığı sırada kıyıya çok yakın pozisyonda çekiyor olduğum istavritlerden birine lüfer atladı. suyun üzerinde gördük lüferi, çekerken çaparinin bedene bağlı sinek iğnesini söktü aldı. Rapala ile denemeler yapılabilir.
Merhaba arkadaşlar herkeze hayırlı bayramlar. Bakırköy - Kumkapı arası özellikle zargana veya izmarit, ispari, karagöz yakalayabileceğim yer önerebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler...
merhaba;sarayburnu yenikapı yer gök istavrit kaynıyor,olta atmayı bilmeyen 2 atışda bir çaparisini kopartan acemiler bile akşam suyunda 1 kilo civarı balık alıyor;kıyılarda trofe boyda zarganalar kol geziyor inşallah dediğiniz gibi lüfer boldur.
usta şöyle raporları görünce her şeyi boşlayasım geliyo ama bu sene dişi sıkıcaz... balıklar şahane Allah daha iyilerini tutmayı nasip etsin Özkan abi.
pazartesi tekneler tarabya tarafına gitmişti demekki lüfer var o zaman hafta sonu arnavutköy veya kalendere yol gözüktü