Arkadaşlar geçen saray burnundan geçerken gördüm. Çapari en ucunda zargana topu. Ful çekiyorlardı. Bunun mantığı ve amacı nedir biraz anlatabilirmsiniz, ***.
merhaba;balık tam su üstünde oynak yapıyor balık sürüsü akıntı ile sürükleniyor... sarayburnunda hersene aynı terane :thumb:
Dün Bakırköy sahiline gittim mendirek tarafında küçük bir iskele var oradan yemlik 4 tane gümüş yakaladım. Amaç zarganaydı ama her atışta küçük çinekoplar geldi (4-10 cm arası). İşin garip yanı hiçbiri iğneye takılı değildi ağızlarında yem dişlerini geçirdikden sonra çıkaramamış mı yoksa inattan mı bırakmamış bilmiyorum hepsi iade baktım zarganadan eser yok döndük evimize
merhaba, yarın sabah ezanında tarabyada olmayı düşünüyoruz.sabahki balık durumu hakkında bilginiz varmı.İstavrit - Palamut hangi saatlerde av veriyor.
palamut filan beni şimdilik aşıyorkonunun uzmanı ceyhun ona danışın.sarayburnuna gitmeyi düşünüyorum orası ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar.son zamanlarda giden oldu mu?
niye aşsın dostum, bizde istavritçiyiz arnavutköyde ama değişiklik yapalım bu seferde tarabya deniyelim dedik gitmişken palamuta deneme yapmak istedik. bizim ilk gidişimiz olacak tarabyaya.kısmet artık.