Avrupa Yakası Kıyı Raporları

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. HeaD

HeaD Çağlar

valla ignore list diye bir özellik var bu sitede onu uygulayıp sizinde yaşadığınız sıkıntının önüne kısmen geçebiliyorum..
    bir hevesle rapor okuyabilmek için konuya tıklayanlara !
    bugün rumeli hisar önü istavrit sardalya gayet güzel av verdi hatta ara ara 3 erli hamside geldi takım 0.22 beden 0.10 köstek 100 gr kurşun beyaz iğne organize bilgilerinize...

2. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

kaç kilo balık aldınız bolmuydu bari :)

3. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

Köprüde kefal, izmarit ve istavrit,daha yukarlarda ise istavrit alanlar vardı. İzmaritler çok iriydi, bu haftasonu meraları bir yoklayacağım, kısmet.

4. SaWYeR53

SaWYeR53 Kürşat

Favori Kamış:
    Alba Star, Sazlıktan Yaptığım Kamış
    Favori Makine:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    9 Kilo İstavrit, 15 Kilo Kofana
    Arkadaşlar cumartesi günü istinyeye balığa gideceğim acaba son durum nedir giderken ne götüreyim kaşık yada rapala alayım mı yanıma gece tutacağız balık büyük ihtimalle lüfere atacağız başka ne önerirsiniz ?

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Şuanda konuda bulunanlar: roy, İstinyeli, darkklly, Orsilon, Onan, tkorkunckaya, seckint, PuFFeR, sehervakti
    9 kayıtlı üye ve 45 ziyaretçi. Toplam: 54

bu saat itibari ile av durumu ilgisini çekmis olan 45 belesci diyelim :)

6. cihat58

cihat58 cihat

Favori Kamış:
    LıneaEffe-SeamasterCarbon
    Favori Makine:
    Okuma-SafinaPro55
    En İyi Avı:
    Çapari ile 2 adet martı :D
    45 beleşci derken ?
    Kimsenin burda kimseye beleşçi demeye hakkı yok!
    Evet av durumu ilgimi çekti girdim bunun adı beleşcilikmi ?
    O zaman ben beleşciyim

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    mutlu oldum, ben degilim.

1 lira bende 1 lira sende, degistik, 1lira yine bende 1 lira yine sende.

1 bilgi bende 1 bilgi sende, degistik, 2bilgi bende 2 bilgi sende....

anlayana...

8. RoLLeR

RoLLeR mehmet

tarabyada sıyırtma ile istavrit alanlar vardı oda tek tük kefal alan vardı 1 2 tane zargana vardı tek tük istavritler kücüktü

9. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    hepsini alıyorum 2lira bende 2bilgide bende hihi

10. muzafferyilmaz

muzafferyilmaz muzaffer

Favori Kamış:
    caperlan 430 180g
    Favori Makine:
    banax sx 300
    En İyi Avı:
    2 saatte 4 kilo istavrit
    Ben de rumeli deydim dün (hisar) (05/09) ve sardalya ve istavrit tuttuk 1 kilo kadar. Sardalyalar iriydi ama oltaya gelen hamsi hiç görmedim.

O değilde arkadaşlar sakın rumeli feneri ve rumeli kavağına gitmeyin balık tutmak için. Dün oralara bi uğradık, boğazın gözünü seveyim. Maceraya gerek yok.

Ayrıca dahada midye dolma yemem. Rumali kavağında tipi kayık elemanlar pislik içinde ayıklıyolardı. Biliyodum pis olduğunu ama gözümle görünce daha başka oldu:mad:

Anlıycaanız dün rumeli günüydü benim için... Fener, Kavak ve Hisar...:laughing:

11. HeaD

HeaD Çağlar

sabah 10 dan 14 e kadar 3 defa 3 er li hamsi geldi görmemiş olmanız doğal.. sardalya dediğiniz gibi fena değildi yaklaşık 2 kg alarak eve döndüm..saygılar selamlar..

12. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    sakın izmarit yakalamak isteyenlere satılan midyeler olmasın

13. muzafferyilmaz

muzafferyilmaz muzaffer

Favori Kamış:
    caperlan 430 180g
    Favori Makine:
    banax sx 300
    En İyi Avı:
    2 saatte 4 kilo istavrit
    Yok kesinlikle yemelik:hungry:

14. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    zaten midye yemezdim bundan sonra hiç yemem

15. alibey70

alibey70 ali eski

arkadaşlar balık yok heralde midyelerden bahsediliyor :D balık çok çok derken balıga hasret kalacagız bu gidişle

16. underbaris

underbaris Barış şeker

En İyi Avı:
    Deniz kızı 1,90 cm :=)
    Herkese merhaba dün tarabya tarafındaydım akşam saat 18:00 gibi sıyırtmayla istavrit alanlar vardı, bir saat sonra kenardan ince takımla iri istavrit yaptı 20:30 a kadar takıldım onbeş yirmi tane istavrit aldım, sonrasında yemli çinekopa atmaya başladım 23:30 a kadar takıldım sonuç 2 sarı kanat iki vuruş iki balık başkada bir şey yok rast gele, Not balığa gitmek isteyenler gündüz balık yapmıyor saat 18:00 den önce gitmeleri mantıklı değil üç gün denedim hep aynı sonuç :=)

17. tkorkunckaya

tkorkunckaya tkorkunckaya

Tarabya, Emirgan, Asiyan hafta sonundan su ana dek istavrit, palamut, disli var diyen oltacidir, suyun sicakligi tarabya da 24, arnavutkoyde 25 derece. Deniz havasi almak icin gidin ama oltaya gelmeyin. Ne zaman ki yagmurlar baslar su sicakligi 20-18 dereceyi gorur, kimseye sormaya gerek kalmaz, alir oltayi gidersin. İsten gucten sıkılıp foruma ugradik diye belesci damgasi yiyoruz, kiyida bir kisi de yanima gelip bu lafi yuzume soylese ya!

Herneyse, tum ogleden sonrayi kuyruk alti ile yemlik istavrit icin harcamayi goze alirsaniz (biz 3 kisi 30 kadar toplayabildik) gece 9 civari bir lufer alma ihtimali var. Arkadasin aldigi 40 cm kadardi ama baligin beli yoktu

Yer emirgan, simdilik gecede bir kisi aliyor ikisi de kestiriyor

18. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Arkadaş sen de daha önce tepki gösteren kişi gibi, gereksiz alınganlık yapıyorsun. Forum üyesi olmayıp rapor sayfalarını takip eden kimselere beleşçi dendi, sen 2011 yılından beri üyesin, dün tepki gösteren arkadaş da üye, zaten üye olmazsanız buraya yazamazsınız ki. Neden bu beleşçi lafını kendi üzerinize alınıyorsunuz?

19. sedat_ist

sedat_ist sedat

Favori Kamış:
    okuma 7000
    Favori Makine:
    okuma(takashıma)
    En İyi Avı:
    Lüfer
    :) :) yani :) beleşçiler buraya yazamaz zaten :)

20. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Benim lafim ziyaretci olarak özellikle avrupa anadolu ve haliç kiyi raporlarina bakip foruma üye olmaya tenezül etmeyenlere.
    Durup dururken kiyida biri adamin yanina gidip belesci demez. deli derler öylesine.