Teşekkür Serdar bey yardımlarınız için teşekkür ederim. Tahminim bütün yorum yazan arkadaşlar memnun kalmışlardır. Hayat felsefemde yalanı ve birilerini kandırmak hiç olmadı ve olmayacak. Bütün avcı arkadaşlara iyi avlar.
Bülent arkadaşım Şimdi fotoğraf makinasına bakmaya gidiyorum.Fotograftaki tarih doğru.Belki fotoğraf makinasının tarihi yanlış olabilir.Ayrıca fotoğrafları evde mutfakta çektim.Çünkü makina yanımda değildi.Bende gelince evde çektim.Bunuda siz arkadaşlarla paylaşmak için.İnanıp inanmamak sana kalmış.Yalnız sen yanlış bir şey yazmamışsın.O tarih olayını benim çözmem lazım.
Bülent kardeşim şimdi denemek için bir fotoğraf çektim.Tarihi yazıyorum 19.3.2007 gösteriyor.Bu hata fotoğraf makinasıyla ilgili.Benim yazdığım tarih dogru.Sizinde fotoğraftaki tarihe bakarak yaptığınız yorum doğru.
lütfen, art niyetim yok sadece tarihe takıldım.. en azından oluşabilecek polemiklerin baştan önünü kestik tebrikler arkadaşım.. rastgelsin. son deneme fotosunuda koysana..güzel olur..
alos kurdeş iyi av olmuş tebrik ediyoruz. Hakikatten daltonlar gibi dizmişsin hepsini. Sana sorum şu olacak avlağa gittik derken nereyi kastettin. O avlak konusunu açarsan. Hangi şehirde hangi köyde, hangi sahilde bi tarif verirsen daha çok seviniriz. Şimdiden teşekkürler...
Ali kardeş bir de iğne ne marka beyazmı sarı mı yazarsan sevinirim(misina 40 tan aşağı değildir tahminen)
çipura Arkadaşlar merhaba: 23..04.07 avımda Kullandığım misina 0.35,yem yengeç,yer AYDIN-Didim.Akbük koyunun Denizköy altındaki yazlıkların yanı kıyı kayalık ve fazla derin olmayan bir yer.Akbük'ten Didime giderken yaklaşık 2-3 km sonra yenihisara yakın.Kancalar Mustad 505 03-02 nolu iğnelerini kullandım.Mustad 496 aynı numaralı iğnede olur.Rengi standart.Yani değşik renkleri yok.Beyaz mı sarı mı demişsin senin tabirinle sarı.
Super. Keske avlakda cekseydin fotolari da aday olsaydin ayin balik fotolarina. "Ve nihayetin de Sultan icraatu degerlendurdu. "Tiz, azledile.Oltasi, nami geri verule.. Ustaddur. Ustad muamelesu gore.." Rastgele
Çipura fotoğraflardakide bahsettiğim 2 arkadaşım.Gördüğünüz balıkları ben yakaladım.fotoğrafı ben çektiğim için beni göremiyorsunuz.Ama bir tane fotoğrafımı koyacam.
Ali Osman kardeşim çarpılacaksın valla yeter artık mahvettin bizide Çupraları çektiğiniz yer kazıklı tarafı sanırım,yoksa benmi yanlış biliyorum?