Teşekkür ederim abim Olay bir buçuk ay evvelin mevzusu ama gerçekten unutamam, bencede bir doz tetanoz yaptırılmalı ama benimki gibi değil
Ahahahahaha :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: İyiki bunu işte okumamışım, basardım kahkahayı Hemşireye gözünü seveyim dersen; O da sana, acıdımı der işte. Kendini Balıkavı.net'te sandın sanırım. Hiç tanımadığın bayana gözünü seveyim denirmi? :laughing: :laughing: Az bile sokmuş iğneyi, kırıp kolunun içinde parça bırakmadığına dua et. Akşam akşam ne güldüm be :laughing: Allah iyiliğini versin Çağrı. Paranı kurtardın mı bari şantiyeden? Başına bu kadar bağdire gelmiş. Eğer kurtaramadıysan, şantiyenin araçlarının tekerleklerini indirelim.
Yarısından çoğu duruyor abi İnsanı sinir eden oyalamaları aslında. Geçen bir beddua ettim, şîrket kayyuma devroldu Pek peşinde de koşmuyorum artık açıkcası. İcra falan geldi, indîrilecek ne teker ne de araba kaldı Bir tek muhasebeci var. Onu kestirebilirim gözüme. Para yok, balık yok bari stres atmış olurum biraz:laughing: :laughing:
Çağrı geçmiş olsun, büyük tehlike atlatmışsın.Sana tavsiyem hemşirelere fazla asılmaman Asıl sormak istediğim, yazın ben Erikli, Yayla sahili tarafına tatile gidiyorum.Bu bölgeler sana yakın mı, geldiğimde arasam senle de av yapabilirmiyiz.
Erikli bana 100 kilometre İsa Abi Yayla sanırım Enez yolunda sağda kalıyor 1 kere gitmiştim. Yazın Erikli sorun olmaz gibî duruyor Ama Yayladan nasıl dönerim bilmiyorum Ufak bir araba alsam iyi olacak kanımca Hemşireye hiç asılmadımki abi, içi fesatsa ben ne yapayım:laughing: