skoylu
Well-Known Member
- Şehir
- GEBZE
- Favori Kamış
- Olta, başkası olmaz..
- En iyi avı
- Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
- İsim
- Serdar KÖYLÜ
Ben kimseye onu al dunu al demiyorum alt seviyeden memnun kalmassan iyiside var olay bu ust seviye bu shimano yerine 500 tl lik bi daiwa al diyosunuzda benim meramda is gormuyor ama isini goren varsa alsin kullansin herkez yaptigi ise gore kullanacagi yere gore makina alsin kullansin ornegin maltepede capari icin 15gr kursunla capari icin 10 tl lik bi makinada is gorur ama uskudarda 220 gr kursunla rapala atcam dersen is degisir.
Koray'da var bi tane, tam 500 TL'lik bir alet. Bir sor bir ara, senin meranda veya akıntı burnunda yada boğazın vs. herhangi bir yerinde nasılmış.
Sorun şu. Sanki varsa yoksa shimano. Hatta, üst düzey bir şey lazımsa, ancak shimano. Oysa shimano alt, orta, üst her düzeyde sıradan aletlerden biri. Her seviyede bir sürü rakibi var ve fiyatlara bakınca, öyle ahım şahım bir üstünlüğü yok. Ne çok daha kaliteli, ne çok daha ucuz. O parayı verince, onun kadar kaliteli olan bir sürü marka var alınabilecek.
Ha şimanov, alternatiflerden biridir. Ama sadece biriidir. Her zaman, her hususta, hele hele ki boğazda filan hep en iyi o olacak, oluyor diye bir şey yok. Pek çok marka, model, ondan daha ucuza aynı randımanı, hatta daha fazla randımanı da sağlıyor.
