Dörtyol/İskenderun/Arsuz/Samandağ/Hatay Hattı

Konu, 'Bölgeler' kısmında ceranımoo_ist tarafından paylaşıldı.

1. mhin

mhin MEHMET HÜSAMEDDİN

inşallah ben de katılırım.Ama size bir iyi bir de kötü haberim var.Kızımı baleye yazdırdık.cts ve pazar günleri baleye gidecek.Kötü haber rahat rahat dörtyola gelemeyeceğim:mad: .
    İyi haber ben gelmezsem en azından geldiğimde tutacağım balıklar hayatta kalacaklar.:D

tabi Yakup kardeşimizin Tunceli 'de olması da balıklar için büyüK şans özellikle levrekler için.:)

botum,barikat leğenim:) ve motorum payasta eğer 24 ocakta gelemezsem isterseniz verebilirim.

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

Barikat leğeni acep ne ola ki?:eek: Ben de isterem dermişim.:) :D

3. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Barikat leğenini bende alabilirim.. sobada iyi tutuşuyo diyolar :D

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    :confused: :confused: Yahu o paluklari y/düzdürmek için değil miydi sayın hocam?:)

5. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Nuri abim :)

Doyumsuza bi yaştan sonra teneşir paklar.. bu barikatıda öyle düşün;

Bir değil

İki değil

On değil

Elli değil

Yüz değil

Canlı gördükçe kandırmaya çalışır, artık kaçı denk gelirse; sabaha kadar vur patlasın, çal oynasın...

Hem bu hamile, bakire, dul, dişi, erkek vs ayrımıda yapmaz.. çok doyumsuzdur... önüne ne gelirse alır.

Biz bunu yok etmezsek, kim bilir daha kaç canlının aklını çelecek, kaçtanesi daha bu yolda kurban gidecek.

Hayırlı birşeye yarayacaksa bu soğukta yapacağı en iyi şey odunları tutuşturmaktır o güzel barikat sepetinin ;) :p :D

6. Cihan_C

Cihan_C Cihan

Favori Kamış:
    Farketmez
    Favori Makine:
    Daha Öğreniyorum
    En İyi Avı:
    Balıkları Besliyoruz daha
    Cuma akşamı İskenderun'da olma olasılığımız var kuzen ile beraber geceden balığa gitmeyi düşünüyoruz. Katılmak isteyen olursa yada şöyle diyeyim bize yol gösterecek olursa memnun oluruz :rolleyes:

Bu payasta olabilir Dörtyolda yeterki ortam olsun...

Son düzenleme: 22 Aralık 2010
  7. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    Walla geçen akşam sahildeydim olta atanların yanına gittim tık yoktu söylemiş olayım. ama nasip kısmet işi belli olmaz. dün akşamda ben gittim payasta hep çupra aldığım yere ve demirçeliğe tık vuruş olmadı ufacık balıklar kemire kemire yediler yemleri. bir müddet dolunay geçene kadar beklemek lazım sanırım. yılbaşından sonra ay karanlığı başlayacak o zamanı tavsiye ederim.

8. mhin

mhin MEHMET HÜSAMEDDİN

Hava iyi ama heralde değil mi.Çok güneşliymiş bugün.

9. Cihan_C

Cihan_C Cihan

Favori Kamış:
    Farketmez
    Favori Makine:
    Daha Öğreniyorum
    En İyi Avı:
    Balıkları Besliyoruz daha
    Bakalım Kısmet Son Dakikaları Oynuyoruz. Çocuk olduğunda artık bir yere çıkamayacağım (:) ne kadar gidersem kâr :))) Cuma Gecesi İskenderundayız.. Varmı Güzel Tavsie edilecek yerler gece için...

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    "İşte o kadar. Olmadı, barikat leğenimde boğarım.:cool: "
    .

11. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....

Tabi baba olmak zor iş, arada sen kaçamak yap balık için kısmet olursa, bir organizasyon yapılırsa sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız bakarsınız yeni dostluklara yelken açabiliriz.

Geldiğimde denizi kurutcam özellikle levrekleri, ben gelmeden siz tutucağınızı tutun yoksa kalmıcak size :))

o tatlı kızınızın benim için yanaklarından öpün :)

Sağlıcakla kalın...

Saygılarımla....

12. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yerinde olmadı

Anlayışınıza sığınaraktan,

Bende karşıyım biz amatör balıkçıların barikat (parekete) yapmasına, yaşınız bizden büyük saygımız sonsuz ama, yapmış olduğunuz yorumlara bakarsak yerinde olmayan yersiz tatsız doğrusu,yaşınıza yakıştıramadım yapmış olduğunuz değerlendirmeleri saygı çerçevesinde dalga geçmeden yapmanız iyi olurdu kanımca, ortamı germeyelim lütfen..

Saygılarımla...

Son düzenleme: 24 Aralık 2010
  13. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ortamı germeyelim

Mehmet bey, böyle yaparak biyere varamayız bırakın yazan ne yazıyosa yazsın, soğukkanlığınızı korumalıydınız çok ağır ifadeler kullanmışsınız size gitmedi bu cümleler kanımca,boşverin ve önemsemeyin bu durumları en güzeli '' he '' deyin gitsin...

Saygılarımla...

14. ceranımoo_ist

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar,bu gibi durumlara seyirci kalmayalım gerekli açıklamaları anında yapalım biz bu sayfada içimizden gelerek yazılar yazıp paylaşıyoruz, bizim sayfada konuyla alakası olmayan bir şahıs kalkıp ileri geri konuşuyo sinir bozuyo kimsede kalkıp bişey yazmıyor ,seyirci kalıyor kimseye pirim vermeden saygı çerçevesinde gerekli cevabı verelim.Yalnız bırakmayalım dostlarımızı yanında olduğumuzu dile getirelim.

Sağlıcakla kalın...

Son düzenleme: 24 Aralık 2010
  15. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    hava süper ama tık vuruş yok ay durumundan dolayı sanırım. herkes şaşıyor. bir tek vuruş olmazmı diye yılbaşından sonra yeni ay doğacak o zamanı beklemek lazım sanırım

16. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    Açıkçası o iki arkadaşın yorumları benimde hoşuma gitmedi ama burada polemiğe girmek benim huyum değildir. mehmet kardeşimiz haklı olarak bizlere yardımcı olmak istemiş diğer arkadaşlar ti ye alıyor. açıkçası burası herkesin girebileceği dolayısı ile her tür insanın girebileceği bir ortam herkes herkesin yaptığını beğenecek diye bir kuralda yok ama neden böyle bir yorum yapma gereği hissettiler anlamak zor. anlamaya çalışmaya gerekte yok zaten her gürültüyü duymaya ve tepki vermeye gerek yok diye düşünüyorum

17. mhin

mhin MEHMET HÜSAMEDDİN

Merhaba,
    Trafikte olsun,işte olsun,restorantta olsun.Muhatap almayınca dahada bir havaya giriyorlar.Ben de muhattap almam normalde.Ama son zamanlarda yeter dedim ya yeter.Daha bu sabah dükkanımın önünde araçtan iniyorum arkadaki kornaya asılıyor.İndim şoför devam etti yol açıldı.Bakıyorum ters ters ,gıkı çıkmıyor,gözlerini kaçırıyor.Orada beklediği 10 sn bile değil.İnsanın evire çevire dövesi geliyor.1-2-3-4-5-6-7-20-30-50-100 defa böyle sinir bozucu olayla karşılaşınca artık tahammülün kalmıyor.Pazar günü otoparkta yer arıyorum 3 tur attım yer bulamadım,baktım biri çıkıyor.Sevindim,Arkasına geçtim bekliyorum..Hoooppp karşıdan gelen hızla onun yerine geçti.Ne yaparsın şimdi?Sinirlenmemek elde mi?Muhatap almamak elde mi?İşte bu tarz insanlar heryerde buluyor seni.Ben sadece bu forumdaki arkadaşlar için yazıyorum.Başka forumdada yazmıyorum.Hatta benim üye olma nedenim sırf ''Hatay Dörtyol İskenderun Hattı '' başlığını gördüğüm içindir.Yakup kardeşimin açtığı başlık.Sırf bunun için üye oldum.Kendinize iyi bakın.

18. mhin

mhin MEHMET HÜSAMEDDİN

19. mhin

mhin MEHMET HÜSAMEDDİN

Usta barikat olayını senle daha önce konuşmadık mı?Sence barikatım orada derken neden yanında gülücük resmi var?

20. metallurgist

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    konu dağılacak ama şunu belirtmek isterim aslında toplum olarak tahammülsüz ve gergin bir topluma dönüştük. Ben onu görüyorum. Herkes kendi telaşından başkasının ne durumda olduğunu görmüyor. bu büyük yerlerde daha fazla oluyor malesef. neyse arkadaşlar dediğim gibi bu arkadaşlar kendi aralarında konuyu tiye almaya çalışmışlar ama olayı büyütmemek lazım diye düşünüyorum sonuçta burda bir kaç arkadaş bilgilerimizi paylaşıp yuardımlaşmamızı yapıyoruz sonuçta herzaman böyle olur bu işler illa bir iki taş gelecektir.