eşkina taşı

Konu, 'Genel Konular' kısmında AVCIYILMAZ tarafından paylaşıldı.

1. Faruk bey eminim mesajınızdan faydalanmış arkadaşlarımız vardır.:)Bakın benim 5000 mesajım var silinen yada sildiğim en az 2500 mesajım vardır.Toplasak Tuncay Özkan'nın "Savaşın gölgesinde bush ve Saddam entrakaları" isimli kitabı kadar yazı ortaya çıkar.:D

Bu foruma ilk üye olduğumda bende çok yavaş yazan biriydim.Zamanla mahkeme katibi hızı kadar yazabilmeyi öğrendim..:p;)

Verdiğiniz kıymetli bilgiler için teşekkürler:)

Son düzenleme: 4 Şubat 2009
  2. simendifer

simendifer Sennur

Faruk bey, yazınızın umursanmadığını da nereden çıkardınız? :) Siz daha mesajınızı yazdığınız anda, uzun mesajları genelde okumama imkan olmadığı halde, sizin mesajınızı baştan sona okudum. Okuyarak faydalanacak bir çok da arkadaşımız olacaktır. Bence silinmemesi gerekir. Yine de mesaj sahibi sizsiniz, elbette sizin isteğinize göre hareket edilir ama ben faydalanılacak bir mesaj olduğu için, silinmesinin doğru olmayacağı kanaatindeyim.

3. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Ben teşekkür ederim.

4. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Teşekkür ederim. Siz öyle diyorsanız öyle olsun.

5. kese_lee

kese_lee erdem

öncelikle gecmiş olsun dileklerimle..
    eşkina taşını ilk defa duyuyorum bilgi verir misiniz biraz?

6. simendifer

simendifer Sennur

Konuyu baştan başlayarak okursan bilgi alabilirsin. ;)

7. dalmala

dalmala ali

ALLAHhepimize şifa versin!

arkadaşlar bütün mesajları okudum.bakın ben diyorumki;bende bir taş hastasıyım.ve yazılan bütün tedavi yollarını denedim.eşkina taşlarından aylarca içtim.belki ufacıkta olsa faydası olabilir ama cok uzun zaman alıyor.eğer taşlarınız düşüremeyeceğiniz kadar büyük ise boşuna zaman kaybı olur.bunun caresi ya kırdıracaksınız yada iki üç günlüğüne AFYON-GAZLIGÖL'e gidip bol bol maden suyundan içeceksiniz gerisi lafugüzaf.eşkina taşıyla,o otla bu bitkiyle kendinizi avutmayın.böbrek bu ihmale gelmez.daha öncede yazdım iki böbreğimde toplam on iki tane taş vardı.enbüyüğü 13 mm idi.GAZLIGÖL'e gittim dört gün içinde ağrısız bir şekilde döktüm hepsini.taşların hepsi elimde kendim bile inanamadım nasıl döküldü?sağlık bu ihmale gelmez!ben acizane ,bu sorunların hepsini yaşamış biri olarak,fikirlerimi söyledim gerisi size kalmış.sağlık veesenlikler dilerim.

8. cihanbayrak

cihanbayrak EROL BAYRAK

Merhaba, benim de babamda böbrek taşları var ama ben bu balık taşlarından bulamadım, ne kadar gerekli olduğunu da bilemiyorum, acaba bana da gönderirmisin postacı abi?

9. cihanbayrak

cihanbayrak EROL BAYRAK

Gürol abi benim isteğimi görmedin galiba, bu Eşkina taşlarından senden rica etmiştim, elinde varsa ve fırsatın olrsa bana da gönderebilirmisin acaba ?

Mail adresim erolbayrak@msn.com

Son düzenleme: 24 Mart 2009
  10. burcusv

burcusv burcu

merhabalar. bu taşlara nasıl ulaşabilirim.bana yardımcı olur musunuz.teşekkürler

11. burcusv

burcusv burcu

yılmaz bey bu taşlardan elinizde var mıeğer varsa bana ulaştırır mısınız teşekkürler

12. AVCIYILMAZ

AVCIYILMAZ Şaban YILMAZ

Favori Kamış:
    Lineaffe 420 10kilos
    Favori Makine:
    Shimano ultegra 4500-5500
    En İyi Avı:
    3 kg Levrek
    bende şuan ta yok. bir tanıdığımda olacaktı yardımcı olmaya çalışırım burcu hanım.

13. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Selam arkadaşlar. Öncelikle hastalarınıza acil şifalar dilerim. Benim elimde 24 tane var. Özelden adreslerinizi bildirirseniz sizlere gönderebilirim.

14. cihanbayrak

cihanbayrak EROL BAYRAK

Ailece çok teşekkür ederiz Sedat abi , istediğim taşları göndermişsin bizi çok sevindirin Allah razı olsun, İnşallah babam da şifa bulacak bu sayede. Eline koluna emeğine sağlık, Zonguldak tayım bi isteğin olursa haber ver elimden geleni yaparım.

15. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Erol kardeşim, öncelikle hastanıza acil şifalar dilerim. Gönderdiğim taşların bir faydası olursa mutlu olurum.

Taşların elinize geçip geçmediğini merak ediyordum. Ben tekrardan bu konuya bakmamıştım, özel mesaj gelir mi diye bekliyordum. . Neyseki elinize geçmiş.:)

16. isoylu

isoylu ismail soylu

eşkina tutan arkadaşlarda var isterseniz telefon numaralarını isteyebilirim

17. bjksk

bjksk OKAY YALÇIN

Eşkina Taşları Yardım

Merhabalar,
    Konuyu doğru yerde açıp açmadığıma emin olmamakla birlikte sitemiz sayesinde faydalarını öğrenmiş olduğum eşkina taşlarına 1. derece akrabamın hastalığından dolayı ihtiyacım vardır. Öncelikle bu taşları denilen şekilde kullanan ve faydasını gören üye arkadaşlarımız var ise bana özelden mesaj atarlarsa sevinirim. İkinci ve önemli ricam ise henüz bana tutmak kısmet olmayan bu yüce balıktan kısmetine oltasına yakın zamanda denk gelen olur ve taşlarına ihtiyacı olmayan olur ise bana ulaşırlarsa müteşekkir olurum. Verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diler ilginize şimdiden teşekkür etmeyi borç bilirim.

18. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    selamlar okay bey.bir arkadaşım sürekli benden taşları ister,babası böbrek hastası,dedigine göre faydalı oluyormuş.

hazırlanışına gelince,taşlar havanda toz haline gelinceye kadar dövülür.sonra bir bardak limon suyuna karıştırılıp,serin bir yerde bir gece bekletilir ve sabah aç karına içilir.

sizi yanlış yönlendirmek istemem lütfen araştırınız:)

19. isoylu

isoylu ismail soylu

Okay bey açtığınız konu ile ilgili sitede genel konular altında "Böbrek taşına iyi gelen eşkina balık taşı" başlıklı bir konu var.Okumanızı tavsiye ederim.

20. bjksk

bjksk OKAY YALÇIN

İlginize teşekkürler,
    Bu durumda hayırsever ve taşlara ihtiyacı olmayan bir site üyesinin oltasına eşkina takılmasını ve ihtiyacı olan benim gibilerle paylaşmasını bekleyeceğim :)