Eşkina Taşi. Elinde fazla eşkina taşı olan sayın üye arkadaşlar; babamın böbrek taşları kudurmuş durumda olduğundan acilen eşkina taşını denemek istiyoruz.Lütfen elinde fazla olan varsa bana gönderebilirse çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Gürcan, öncelikle geçmiş olsun Adresini bana iletirsen yarın kargoya bir yapımlık vereyim, Ama şunuda belirtmek isterim, yapımı takribi 1 hafta 10 gün sürüyor, baba katlanabilir mi?? birde bu ağrılar başladığında değil, devamlı taş düşürenlerde belli aralıklarla yapılıp alınırsa taşların etrafını yuvarlayarak, düşürülmesini kolaylaştırıyor, benim eşim her 4-5 ayda bir 2-3 tane taş düşürüyor 10 dakika sızlıyor, galiba mesaneye düştü diyor ve gidip düşürüyor, eşkina taşından önce hep acillere kaldırıyordum günlerce uğraşıyorduk,
Gürcan'ım, Taşları kargoya verdim, Yurtiçi kargo Perpa şubesinden gelecek, Allah baba'ya acil şifalar versin,
Gürcan, Allah hepimizden razı olsun abisi, Baba'ya şifa olsun, afiyet şeker olsun, Tekrar geçmiş olsun
Abi ilgine teşekkürler.Şimdilik Murat abi halletti.İleride belki sanada ihtiyacım olur çok teşekkürler.
Herkese merhaba; 2003 yılında ansızın çok şiddetli bir ağrı ile bi anda olduğum yere düştüm ve o şekilde kitlendim. Arkadaşlarım hemen hastaneye yetiştirdiler, ve iğne ile gözümü açabildim. Hastanede çekilen ultrason sonrasında anlaşıldı taş olduğu. Sonraki günlerde Amcam bu eşkina taşından bulup getirmişti, 1-2 hafta kullandım. Taş eridi küçüldü ve idrar ile attım. Gerçekten faydasını gördüm. yoksa ameliyat demişlerdi ve o zaman laserle falan kırma işlerine girişmiyorlardı.. Geçen hafta eşimde de böbrek taşından dolayı inanılmaz ağrılar başlaması üzerine soluğu doktorda aldık. 8mm uyuyan bir taş olduğunu söyledi. O taş uyanıp bizi mahfetmeden evvel önlemini alalım istiyorum. Amcam sağolsun 2 adt buldu,hazırladı onu kullandık. Ancak 5-6 adt daha olursa en azından 1-2 hafta kullanıp taşından kurtulmasını istiyorum. Eğer elinde olan varsa ve gönderebilirse minnettar kalırım. Allah kimsenin başına böyle bir dert vermesin.. Teşekkürler şimdiden. Ekrem.
Taş Için üye Olmak... arkadaşlar taş için üye olup sonra taşları alıp siteye tekrar uğramayan bir çok kişi gördüm. tabiki herkese yardımcı olmak gerekir bu durumda. ama böyle üye ol taşları al git olmuyo. bir kaç kkişiye böyle gönderdim daha sonra siteden bir kişinin ihtiyacı oldu ve elimde taş kalmamıştı...
Allah kimseyi hastaneye düşürmesin inş. amin her eşkinadan çıkar mı ? çıkarırken dikkat etmemiz gereken birşey var mı ? ne şekilde saklanması gerekır ? bilelimde olurda elimize geçerse ihtiyacı olan birisi için saklar gerektiğinde yollarız
Öncelikli olarak balığa gitme planını uygulamaya koyup, eşkina yakalamak gerekiyor Halil. Şaka bir tarafa, balığın kafasının iki yanında oluyor. Biraz sabredersen Murat abin detaylarını sana verecektir. Yok edemem diyorsan forum aratırsan ilgili bir çok konu bulacaksın.