Merhaba, çok güzel birşey yapmışsın yardımcı olmakla.. sen üye olup uğrayıp uğramamakları ile değil, sağlıkları ile ilgilenmişsin.. Elinden geleni yapmışsın. O kişiler şimdi emin ol sana duacıdır. İhtiyacı olan diğer kişiye de Allah sendekini değil başka bir dostundakini nasip etmiştir eğer varsa kısmetinde.. emin ol buna. Şimdi belki olsa sana da gönderirdim diyeceksin, ama bak kısmet değilse olmasın işte.. Bu kötü birşey değil bilader.. İhtiyacı olan kişi balıkçı değilse, denizden anlamıyorsa, ama bir yerlerden duyumla bu yollara başvurup yardım istemişse bu ihtiyacını görüp gitti anlamına gelmez ki. Zaten derdi başından aşgındır kimbilir.. Belki düzelmedi ve daha da büyüdü sorunları, foruma girmek cevap vermek sohbet etmek kimin aklına gelir bu durumda. Sen hakkını helal et, gelirde iki sohbet ederse ne ala.. etmiyorsa da canı sağolsun de, geç. Allah size bunu bol bol bulmayı nasip etmişken ihtiyacı olan 1-2 tane için sana bi şekilde ulaşmanın yoluna düşmüş düşünsene.. bırak gelmeyiversin geri, yeterki iyi olsun. Allah size daha çoook nasip eder alacağınız dualarla, denizdesiniz.. o dua'lara çok ihtiyaç var. Her noktada ihtiyaç olduğundan, daha fazla.. yolunuza daha çok çıkar bu taşlardan.. Belki bende uğramam bi daha, eğer taş dediğin şeyin benim ihtiyacım varken sende durması seni daha iyi edecekse, birşey diyemem. Ama bana taş gönderdin, göndermedin konusunun karşılığı forum üyeliği vs gibi şeyler asla değildir. Belki dostluklar gelişir, büyür, sohbetler çakışır devam eder.. ama etmiyorsa, ben farklı bir işle uğraşıyorsam, denizci değilsem, ama şuan böyle birşeye ihtiyacım da varsa, ve bu senin elinde de bolsa istemeyeyim mi.? Allah herkese şifa versin..
Ekrem kardeşim geçmiş olsun. İnşallah aradığınız taşları tez vakitte bulursunuz. Eşiniz hanfendiye de şifalar dilerim. Selamlar.
Teşekkür ederim Nuri abi Kaptan fırtınalı havada belli olurmuş,.. çok sağol. Kısmet artık, bir yola girdik araştırmaya şifa aramaya devam.. Karınca sevdiğine gitmek için koyulmuş yola.. sormuşlar, bu dağları tepeleri bu bacaklarla mı aşacaksın diye ? - Olsun demiş, aşamasamda yolunda ölürüm..
Elinde eşkina taşı olanların bizlere yardımcı olmasını hayır dualarımızı almalarını sabırsızlıkla bekliyorum.Bir umut kapısı oldu bana günlerdir bu taşlar...Böbrek rahatsızlığı çok kötü.Allah kimseye vermesin...
Hayır henüz bulamadım. Sanırım mesaj sayımızın yüksek olması gerekiyor. yada işimizi gördükten sonra gitmeyeceğimizi garanti altına almamız gerekiyor. Her hastalık kötü, içtiği su bile şifa olsun valla insanlara. Gerisi hayat telaşesi, sağlık olduktan sonra bir şekilde halloluyor..
Gerçekten öyle...Mevlam dert vermiş dermanınıda vermiş biz kullarına...Arayın bulun demiş...Bahtımız açık olsun...
Mesaj sayımız aslında yeterince yüksek ama demek ki arkadaşlarımızın ellerinde yok taş ve size yardımcı olamıyorlar. Restoranları dolaşmayı denesenize? Balık restoranlarında belki aşçıların elinde üç beş tane taş vardır. Her zaman biraz olduğunu duymuştum
Arkadaşlar merhabalar, tekrar geçmiş olsun, şifalar dilerim. Süheyl Başak abimizin tavsiyelerini değerlendirme imkanınız oldu mu? http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=679538#post679538 Selamlar.
Teşekkür ederim. Süheyl abinin dedikleri tabi ki doğru.Kendi doktorumda işinde uzman ama bazen tıptanda herşeyi beklememek lazım.Ben doktora ne sorsam sağlıksız dedi durdu bana..Taş kırdırmayıda söyledim zamanında böbreklerine ziyan edersin dedi.Su iç bol bol bu yanii olay sanırım iş son raddeye geldiğinde ameliyat düşünüyorlar ki hiç ağrı kesiciden başka ilaç vermiyorlar.Özel hastanelere gitmekle hata mı ediyoruz onuda bilmiyorum ki.Ama Allah doktorlarımızıda başımızdan eksik etmesin.Onlarsızda olmaz tabi ki... Ama herkeste bir olmuyor.
Ayrıca ben Dalgıçlık yapan Hamza bey diye birini buldum.Bursa taraflarında sanırım.Onun elinde varmış.Belli bir ücret karşılığında yardımcı olacağını söylüyor.
yahu ne hale ğeldik ne ücretitmiş o Ya arkadaşlar bu taş işi ticerete dönüştü ğaliba uzun süredir yoktum arkadaşım taş bulamamış ğaliba en son kime ğömderdim hatırlamıyorum ama arkadaşım adresini ğönder son stoklardan 10-15 taş yollayayım allah şifalar versin sayğılar gürol karadeniz ptt memuru keşap/giresun
Arkadaşlar benimde iki böbrekte 0.8mm taş çıktı,sancı vurdumu yerlerde süründürüyor,eğer elinde taş olan varsa ve gönderebilirse çok sevinirim...
selamun aleyküm konu biraz eski amma olsun arkadaşlar bende eşkina taşları mevcut isteyen arkadaşlarımıza seve seve gönderebilirim
Acaba hastalarımızda işe yaradı mı? Sonuçları hakkında Selim bey ve Pınar hanım bir yorum yazarlarsa çok sevinirim..
Merhaba benim bir yakınım için ihtiyacım var fakar nasıl kullanılacağını bilmiyorum taş ve kullanımı konusunda yardım edebilirseniz cok sevınırım şimdiden teşekkürler
Böbrekte bulunan taşın büyüklüğüne göre uygulama metoduda değişiklik gösteriyor. Eğer böbrekte kum yada ufak taş varsa, ilgili taşları bi bardağa koyup üzerine limon sıkıyoruz 24 saat bu şekilde beklettikten sonra içiliyor. Taşlar düşene kadar bu her sabah aç karnına tekrarlanıyor kısa sürede sonuç verdiğini biliyorum. Eğer böbrekte bulunan taş büyük ise balıktan çıkan taşları döverek toz haline getirip bol limon sıkıyoruz aynı şekilde sabahları aç karnına içiyoruz. Ağrısız sancısız kurtarıyormuş bu illetten bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim bende kendimi güncellemiş olurum.