Kardeş Belki Ben De Bugun Galataya Gel,icem Ama Balik Yok Diyolar Bakicaz Işte Rasgelllllllllllllllle
Byramdan sonra galata köprüsü, unkapanı boğazda bir kaç mera deniyeceğim. Bayramdan sonrayı bekleyin. coming soon
merhaba arkadaslar dün galata köprüsündeydim sabah 09,00 ile 13,00 arası balık yok denilecek kadar azdi sanıırm balıklarda bayramin ilk günü misafirliğe gitmişler
arkadaşlar bu gece öylesine bakmaya gidiyoruz. yanımıza oltaları alacagız ama bi bakıp öyle atarız galiba. forumlarda yok deniyor ama yazan arkl ların ne kullandıklarını yazmadıkları için kararsız kaldık gidip gitmemeye. bizde öyle bir gidip balacagız. cinekop cıkıyor diyenler var istavrit cıkmıyor diyenler var. kısmet işi bu işler gidipte hic boş dönmedim. 1 tane bile olsa yakalamışlığımız var çinekop varsa bilmeyen arkadaşlarda istevrite atmışsa tabi balık olmaz gidip görmek lazım. inşşallah bi tavalık ta olsa bişeyler alıp geliriz. Murat seninlede bir türlü karşılasamadık şu köprüde. biz genelde 4 kişi 6-8 olta serili bir şekilde takılıyoruz köprüde denk geliriz inş. tanışırız. Hadi bize rast gele
Saat 24.00 civarında unkapanı köprüsüne geldik. köprü kalabalıktı. hatta yer bulmakta zorlandık. iki kişiydik. köprünün başlarında eminönü tarafında birilerinin toplanmasıyla yer bulduk. görünürde bişey tutan yoktu. kovalarda ise istavrit vardı. oda çok az. 1-2 sarı kanat tutan olmuş yemli ile. (yem istavrit ) bizde bir cinekop - 2 adet 5 iğneli yemli istavrit oltası attık. (yem kurt ) saat 4 e kadar 1 er saat ara ile 6 adet istavrit yakaladık. biz zaten bakmaya ve rapor için gitmiştik. çinekop tık demedi. köprüdede bizden başka istavrit bile cıkaran olmadı. 4 saat boyunca sürekli ortalığı gözledik. bizden başka balık tutan yoktu. saat 4 civarında yanımızdaki kişi 1 istavrit aldı. ( oda bizden kaçmıştır saat 3,15 ten saat 4,15 e kadar oltalara balık vurmadı. galata köprüsünden gecerken izlediğimiz kadarıyla durum oradada hemen hemen aynıydı. hiç çeken görmedik.
Selam herkese, Arkadaşlarla 1 Hafta öncesinden plan yapmıştık ve bi hevesle 10 EKim C.Tesi günü aksam 20:30 da Galata Köprüsün de ( Perşembe pazarı tarafı ) oltalarımızı attık. Ancak sonuç hüsran sabah 09:00 a kadar 6 kişi tutulan balık, 12 adet istavrit + 1 Adet Karagöz bilginize.... İyigeceler
çinekop için gittim ama baktım balık gelmiyor takımı değiştirip istavrite döndüm 28 istavrit çektim ben giderken hala 5-6 kilo sarıkanat ceken vermış efsanesini konuşuyorlardı ama kovasında ikiden fazla görmedim kimsede...
dün avrasya maratonundaydim maraton bitti ama ne yazikki trafik kapali olduğu icin nerdeyse eve yürüyerek gidecektik 8 km kostuk üstüne 7 km yol yürüdük eve gide bilmek iicin yürürken bi baktik galata köprüsündeydik halimiz kalmamişti yinede bi köprüdekilere baktim herkesde 3,5 tane izmarit ve 1,2 tane kefal vardi yani yine balik yok bilginiz olsun
dün gece 23.30 da unkapanındaydık aşırı kalabalıktı güç bela bi yer bulup oltalarımızı rast gele deyip attık. ama malesef ne rast geldi nede başka bişey hele altın değerindeki balıktan adeta haber yoktu sabah saat 06.00 olduğunda kısmet başka günlere deyip köprüden ayrıldık. özet olarak birkaç kişinin 2 3 istavrit bir kişinin kefal ve 4. direk dibindeki bi abinin bir kaç çinekop çektiğini gördük ayrıldığımız saate kadar he bu arada ayrılırken izmarit başlamıştı tek tük çeken vardı bunuda gördük bilginize saygılar iyi avlar lütfen denizlerimize çöp atmayalım atanıda güzel bi dille uyaralım
31.10.2009 Unkapanı köprüsü. Saat 19.00 civarında köprüye adem ve kuzeni ile ulaştık. gece 01.00 a kadar köprüdeydik. güzel fırtına ile karısık yağmur vardı. 20.00 civarında ilk sarı kanatı adem çekti ve umutlandık. 1 saat gecmeden ben üst üste 2 adet yakaladım. Birden balık kesti ve sebebi benim gördüğüm YUNUS tu. ve yunustan kaçan bir balık olsa gerek ademin oltaya geldi. Ademin yigenide cinekop oltasıyla 1 adet istavrit yakaldı.