galata köprüsü

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Best2000 tarafından paylaşıldı.

?

Galata Köprüsünümü ? Unkapanı Köprüsününü Tercih edersiniz ?

1. Galata köprüsü

51,6%
  2. Unkapanı (Atatürk) Köprüsü

10,6%
  3. İkisinide

6,3%
  4. hiçbirini

31,5%
  1. uckunmetin

uckunmetin METİN UÇKUN

evımde internet olmadığından rapor yazamadım
    cumartesi akşam 18 de unkapamına baktım ve sonra galatada kalmaya karar verdim balata bakan kısmında tarihi balık ekmekçiler tarafındaydım
    1 kilo civarı istavrit tutttum istavritin kendisini yem yapıp
    balıklar çok küçük tabi yemlik aslında birde kefal geldi 2 saat gibi bi sürede sonra karaköyü gectikten sonra daha kabataşa gelmeden sağdaki parkta takıldım 2 saat taze yemlerle bi deniyim dedim yanımdaki iki kişi lüfer denecek kadar büyüklükte toplam 3 adet aldılar bana vurmadı bile ama şu vardıki yanımdaki bey bayabi iyi atıyordu takımı benim ileriye atamamamdanda kaynaklanıyodur diye düşünmedim değil.

2. Best2000

Best2000 Taylan Kurt

Favori Kamış:
    Alba Star Leader 3234
    Favori Makine:
    banax brisa35-alba ATHLETE 50
    En İyi Avı:
    Turna
    sabah köprü çapari ile daha verimli av yapıyor galiba. sabah gidenler boş dönmüyor

3. uckunmetin

uckunmetin METİN UÇKUN

aynen dediğin gibi arkadasım
    orada muhabbet ettiğim kişilerden sabahtan gelenler vardı kıraçalarla doldurmuşlar kovalarını gündüz çapari ile avlananda çok olmuş

4. Best2000

Best2000 Taylan Kurt

Favori Kamış:
    Alba Star Leader 3234
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna
    Rapor. bugun sabah 6 gibi galata ya gittik. yanımda bir ark. vardı. 6,30 gibi çapari yapmaya başladı. 10,30 gibi ayrıldık. yanımdaki ark. takımları taktırmaktan ve ayıklamaktan çok fazla performans yapamadı. Sonuç : 4 kg istavrit

5. dalithy

dalithy mustafa murat dağcı

Favori Kamış:
    lıneaffee
    Favori Makine:
    ryobı escuma 80
    En İyi Avı:
    kırlangıç tahmini 1 kg
    bu sabah galatadaydım hava müthiş soguktu 7:45 ten 13:00 e kadar durdum ama nafile ilk 30 dakikada çapariyle aldım 15-20 kadar istavrit sonra tık yok bütün kovalar aynıydı köprü boştu ayrıca yanımda 3-4 adet çinekop tutan oldu biri lüfere yakındı ve deniz sarı çamur gibiydi sebebini sordum yagmurdan dediler ama bana saçma geldi! sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim herkese rastgele...

6. ergir

ergir ergir

denizin camur olması yağmurdandır doğru.cok fazla yağmur yağarsada alibeyköy barajının kapaklarını acarlarki o zamanda camur 1 haftada anca gider.camur alibeyköy tarafından gelir

7. dalithy

Favori Kamış:
    lıneaffee
    Favori Makine:
    ryobı escuma 80
    En İyi Avı:
    kırlangıç tahmini 1 kg
    yorumunuz için teşekkürler

8. adoturk

adoturk Adem TİRYAKİ

En İyi Avı:
    1 adet kraçe
    köprüde bu sıralar ne çıkıo arkadaşlar bilen varsa bi rapor yazarsa çok sevindirik olurum biriki haftadır çıkamıyorum içim içimi yiyiyor. bu arada dostum haber vermeden gidenlerden değiliz biz :) hafta içi öyle canımız çektimi gidemiyoruzda olsun sen genede gel çayımı içmeye illa davet bekleme anlayana yarın (salı) nöbet sırası abimde he bu arada unutmadan yazım :) şu botuda indirelim artık suya yeter be!

balık tutanın kamış kuşananındır...

9. adoturk

adoturk Adem TİRYAKİ

En İyi Avı:
    1 adet kraçe
    bu arada teke çıkartılcak kıyı bilen varsa ağ kepçem ve ekmeğim gidiyim herkeze rast gele..

10. Best2000

Best2000 Taylan Kurt

Favori Kamış:
    Alba Star Leader 3234
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna
    kardeşim adem. bi ara köprüye gitte raporu sen yazıver biz gittiğimizde gelince yazıyoruz. :) bak mustafa abide gitmiş yok diyor cinekopa döndü olaylar. ayarla kendinide gidelim. botu motorsuz unut kardeşim. bide şu belgeleri halledelim gezinirken sorun çıksın istemiyorum sadece

11. reos_mow

reos_mow salih

Favori Kamış:
    parcali kamis
    Favori Makine:
    shakespeare cypry carp 3.60 3lb spro long cast
    En İyi Avı:
    -
    bugun bolca istavrit vardi yemlide irileri geliyor.

12. dalithy

Favori Kamış:
    lıneaffee
    Favori Makine:
    ryobı escuma 80
    En İyi Avı:
    kırlangıç tahmini 1 kg
    herkes selamlar sabah 09:00 gibi galata köprüsündeydim saat 14:30 a kadar durdum 2 kg ye yakın iri istavrit 1 tane izmarit bir tanede sanırım eşkina (20cm fotosunu çektim sitede yayınlıcam) aldım çapari çalışmadı saat 15:00 gibi balık kesti balıgı aramanız lazım çogunluk dipte azı orta sulardaydı yemli karides yemler iri kesilmiş . sabah 5-6 gibi çaparinin iyi çalıştıgını söylediler.benden bu kadar herkese rastgele...

13. Best2000

Best2000 Taylan Kurt

Favori Kamış:
    Alba Star Leader 3234
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna
    cumartesi gecesi unkapanı köprüsündeydik. hiç kimse yoktu takımcılar bile yoktu. deniz çamur gibi rüzgar şiddetliydi. balıkta tık yoktu. Galataya yöneldik. Galatadada su çamur gibiydi. Galatadada gündüz yemli ile dipte balık yapmış. geceesi balık yoktu. Arkadaşımız takımcı Suat ta beklemeye gerek olmadıgını söyleyince hayallerimizi galatada bıraktık. Trafik araçlarıda bekletmiyordu. çekiciler dolaşıyordu. bizde 23,00 gibi olta açmadan galatadan ayrıldık

14. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    galata ve unkapanı için kış aylarında balık tutmak hayal çamur çok pis bir su var birde unkapanı tarafında çalışma var köprü yapılıyor herhalde daha beter olacak

15. Best2000

Best2000 Taylan Kurt

Favori Kamış:
    Alba Star Leader 3234
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna
    unkapanında tranvay köprüsü yapılıyor . köprü tamamlanana kadar unkapanında balık felan olmaz. bütün gün yol kenarında tünel çalışması var . su çamur. kirlilik almış başını gidiyor.

16. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Amatör balıkçılara yeni bir mekan doğuyor, ilk başlarda izin vermezler ama zamanla orası da Galataya döner tahminimce. :rolleyes:

17. dalithy

Favori Kamış:
    lıneaffee
    Favori Makine:
    ryobı escuma 80
    En İyi Avı:
    kırlangıç tahmini 1 kg
    herkese selamlar dün sabah 06:30 gibi köprüdeydim saat 1500 e kadar durdum 3 KG cıvarı istavrit aldım genelde orta boy ve irilerdi arada kracede geldi onları denize iade ettim. öğlene kadar havaçok rüzgarlıydı miyinayı salarken dikkat etmeyenler bolca dolaştırdı çaparide çalıştı yemlide saat 15 den sonra arkadaşlarım geldi köprünün altına birşeyler içmeye indik saat 18:00 e kadar oturduk genelde çekilen balıklar (istavritler) kraçe gibi küçüktü(denizi çamurlu bekliyordum ama tertemizdi)...herkese rast gele...

18. askala

askala

mustafa çinekopta hareket var mıydı?

19. dalithy

Favori Kamış:
    lıneaffee
    Favori Makine:
    ryobı escuma 80
    En İyi Avı:
    kırlangıç tahmini 1 kg
    sabahtan 15:00 e kadar ben çinekopa atan görmedim hava kararmaya yakın köprünün altındaki cafede otururken 1-2 çinekopa atan gördüm ama çeken hiç denk gelmedi görmedim sabah karaköyden yürüyerek otobüslerin oldugu istikamete dogru giderken baktım kimsede de yoktu + hiç muhabbetinide duymadım tuttuk ettik diyen... ama üsküdarda arkadaşım var şemsipaşadan hava karanlıkken yemli aydınlanınca rapalayla 8-10 çinekop sarıkanat aldıgını söyledi...rastgele

20. askala

askala

Cevap ve paylaşım için teşekkürler