Yarın akşamdan başlamak üzere köprüye çadır kuracam. 3 gün tatil boyunca iyot kokusuna doyacam. tutarsam balığada doyacam ama en önemlisi bu dünyadan kopacam. hemde dünyanın merkezinde galatanın tam ortasında. sevgili arkadaşlar gelen olursa sizlede tanışmak isterim buyuk ihtimalle köprünün boğaza bakan tarafının karaköy den yana kısmında köprü kulesine yakın takımcı şabanın oralardayım. Ergir abiyide yakalarsam tamamdır iş. Yaşasın yeni yıl
ben thy personeliyim iş yerinde bir abimiz var ona çok benzettim sizi biz kendi aramızda thy yerine tk deriz. hatta tıpatıp aynısınız
bu akşam balıktayım yeni yıla nasıl girersen öyle geçer derler ve bende istediğim bi ortamda yeni yıla gireceğim. yarın raporu yazarım sizlere herkese iyi yıllar ve rast gelsin...
dün akşam saat 22.30 gibi galatadaydık karaköy iskelesine bakan kısımda konuşlandık saat onbir gibi mehmetle anca takımları açıp rast gele dedik birbirimize yemli karides ve hamsiyele iri istavrit çektik ara ara kesti balık ama genelde çıkıyordu biriki metre yanımızdaki takımcı 3 4 aadet çinekop aldı bi saat içinde mantarlı takım kullanıordu yüzlük kurşunla. neyse bende mantarlı takımı açtım yanımda hamsi vardı belki çıkar niyetiyle attık ama malesef benim gibi 4 5 kişide çekemedi yemliye döndük istavrtler tek tek çıkıordu ama irilerdi . köprünün unkapanına bakan kısmında genelde daha ufak boylar çıkıordu bunuda gözlemledik saat 08.45 gibi çapari başladı ama biz hazırlandık dönüş yapmaya üşenmeden memet saymış 75 adet irir istavrit çekmişiz bu arada saat on iki olduğunda köprüdeki manzarayı görmeliydiniz alttaki restorantlar cafeler işletmelerden atılan havai fişekler yarım sat boyunca sürdü ve çok güzel görüntüler oluştu köprü boydan boya ışıl ışıldı izlemeye doyamadık ve tabi manzarada süperdi karşı açıklarda atılan havai fişeklerlede göyüzü karnaval gibiydi görülmesi gerekn bi olay olarak buraya not düşmekte fayda var herkese bol şans rast gelsin ve sağlık bi yaşam diliyorum
Her sabah Galata'dan geçtiğim için arasıra da olsa grubumuza durum raporu iletmekte fayda var. Bu sabah köprüde 5-6 kişi vardı ve balık alan yoktu.
Bence umudunuzu yitirmeyin o alamıyorsa sende alamazsın diye bi kaide yok bence git dene dipte ara 3 tur yukarda 5 8 tur ara köprüde illa balık vardır ...
köprüde yemliyle istavrit alıyorlar bu aralar. Kefalde eksik olmuyor. Bugün baktım çinekopa atmışlardı fazla duramadım tutanı görmedim o yüzden. karaköy iskelesinin sol tarafı herdaim çapariyle istavrit yapıyor lakin güzel havalarda yer bulmak sorun.