offf offf y.zelandaya mı taşınsam acaba, müthiş bir anlatım ve bunu destekleyen mükemmel fotoğraflar, elinize kolunuza ayağınıza sağlık
Harkülade bür doğa,muhteşem ötesi bir anlatım ve müthiş avlar.Abi tebrik ediyorum sizleri çok keyifli bir paylaşım teşekkürler
Ben bu doganın içinde kaybolmus durumdayım.. O fotograflar ne oyle Huseyın Abı? Masal kıtabında sayfaları cevırır gıbı hıssettım kendımı.. Harikasın..Tebrık edıyorum kı bu tebrıgın basarını karsılamadıgını bılıyorum.. Tum avlarını oldugu gıbı bundan sonrakı av raporlarını da sabırsızlıkla beklıyorummm.. RASTGELE
gerçi biraz önceki mesajlardan alıntı gibi olacak ama tek kelime ile mükemmel, daha iyi bir anlatım yapabileceğimi sanmıyorum, rasgelsin...
Hüseyin abim ellerine kollarına sağlık anlatımın yine harikaydı. Bir solukta okudum. Senden öğreneceğimiz çok şeyler var.Ustamızsın slmlar, saygılar.
Hüseyin ağabey her türlü övgüyü hak ediyorsunuz. Bunca uğraşı ve emek sonrası hazırladığınız bu güzel sunum için çok teşekkür ederim. Bizlere oraları yaşatıp , sizlerle aynı havayı solumamıza vesile oluyorsunuz. Yaşadığımız sürece göremeyeceğimiz yerlerde bizleri dolaştırıyorsunuz. Bu güzellikler için size tekrar çok teşekkür eder, saygılarımı iletirim. Sağlıcakla kalın.
hüseyin abi teşekkürler emeklerin için. bizleri oraya götürüp gezdirip birde ava götürdüğün için. ya resmen yaşadık oraları....
Tek kelime ile muhteşem. Yalnız balıkçı değil, aynı zamanda mükemmel bir fotoğrafçı olduğunu da bu karelerden anlamış bulunuyoruz Hüseyin abi. Engin tecrüben ve farklı bakış açınla, her defasında büyüleyen raporlar sunuyorsun gerçekten. Sana bunun için minnettarız, çok teşekkürler. Balıklar için tebrik ederim diyeceğim ama, belgesel tadındaki anlatım ve kareler balık avını biraz daha yana koymamı gerektirdi diyebilirim. Paylaşımın ve uzaklardan bize öğrettiklerin için çok teşekkürler.
Aslında girizgah la başlayıp burayı methiyeyle doldurmam lazımdı tıkandım okuduklarım karşısında. Allahtan bilgisayar var yazıp yazıp siliyorum yoksa kağıtlara yazık olacaktı. Neyse kalemimin döndüğü kadarıyla senin için hissettiklerim , 1-BANA GÖRE FELSEFEN; Hayatı yaşayıp geçmek ona göre değildi, Durup dinleyip , görmesi ve anlaması lazımdı. Ve böylede yaptı böcekten yosuna, kuştan balığa, Canlı cansız herşeyle ilgilendi araştırdı okudu okuttu. 2-İZLEDİĞİN YOLUN; Bilgi önemliydi örnek aldı geçmişini; ''Çocukluğumda elime geçen iki kuruştan birini eğer kitaplara vermeseydim Bu gün yapabildiğim işlerin hiçbirini yapamazdım'' diyen kişiyi. Sevgisini bilgisini paylaştı tüm sevenleriyle, Ona değil ama bize büyük gelen kalbiyle. 3-BENİ DÜŞÜRDÜĞÜN DURUM; Bir rapor değildi bu, binlerce kilometreden gönderilen, Sevgiyle süslenmiş bilgi birikimi bize yadedilen. Yolu yarılamış olsa bile zamanım, Hayatta , daha öğrenci olduğumu bana hatırlattın. 4-SANA SUNMAM GEREKEN ŞÜKRANIM; Bu siteye üye olup seni tanıma fırsatı bulmuş, Yazılarını okuyup inceleyip anlamını düşünmeye uğraşmış, Gördükleri öğrendikleri karşısında kendi acizliğini görmüş, Bir kaç şanslı insandan biriyim ben, kendi kaderinde yürüyen.
Hüseyin bey ne diyeyim! Sizinle beraber o günü yaşamış gibi oldum. Çok güzel bir gün geçirdim sayenizde. Yazının son tarafındaki düşüncelerinizde de çok haklısınız. Vaz geçmeyen uğraşan, çalışan kazanır. Bu her zaman böyleydi vede hep böyle olacak. Her iş içinde geçerli bir kural. Raporlarınızın (Ne kadar rapor denilir buna bilemiyorum, hikaye gibi çünkü) devamını bekliyoruz. Bu arada fotograflarda müthiş güzel. Az çok oralar hakında bilgimiz oluyor sayenizde. Rast gelsin.
ansiklopedi tadındaki bu görsel şölen için sana ne kadar teşekkür etsek azdır abicim..eline,diline,yüreğine sağlık..işte balıkçılık budur,böyle olması gerekir diyor insan içinden... orlarda da ortamını yapmışsın ya abi..bu senin zaten ne kadar sevilen bir insan olduğunu gösterir... iyi ki burdasın iyi ki aramızdasın iyi ki aranızdayım