Canin sag olsun degerli dostum. Bir cay icmeye ugramissinsin, dukkan sahibi ortada yok.Suc bizde. Yeni sezonun hayirli olsun.Senden guzel turnalar bekliyorum bu sene .Nasip Olur insaallah. Hadi buyur bir cayimi ic, soluklan.Sonrasi Allah kerim...
Çok teşekkür ederim Hüseyin Alp abicim ,çok sağol seninle bir ara msn den görüşmek isterim ,fakat işyerimde msn yasak olduğu için kullanamıyorum ,benim mesai akşam 17.30 da bitiyor ,tabi sana da uygun olursa biraz konuşmak isterim ne dersin abicim önemli bir mevzu değil ama yinede konuşmak isterim
Sevgili dostum Elbette, yalniz saatler biraz farkli.Aramizda 11 saat var.Ozeline msnimi atiyorum. Keyfine bak. Gorusmek dilegiyle...
ooo bizim kiraathaneyi iyice bosladik yakinda iflas edecez patron hadi gurbetciler kiraathanemizi tekrardan canlandiralimdoldurun masalari cay ocakta demleniyor hade bakem
simdi bizim elemanlar uzerinde calisma yapmaktalar abi sise olarak gurbete ihrac etmeniz zor oluyormus bizde paraya kiydik elalemin kirmizibullu kutularda dunyanin her yerinde satiyorsa bizim milli aslansutumuz neden satilamiyor diye bastik parayi bizim genclere projeleri bekledik ve degerlendirdik iste sonuc bu yakinda kiraathanemizde yerini alacak ve canli muzigede basliyoruz bu arada o bir star.. o bir bulbul sesli sanatci o bir muhendis ayrica cok yakinda Gurbetci Turkler Kiraathanesinde.... bizi bekleyin geliyoruz.................
Siteden çıkıyordum ki, baktım gurbetçi kardeşlerimin kahvesinin ışığı yanıyor İyi geceler diyeyim bari dedim, sılasından uzak dostlara Tabii ki Türkiye saati ile Hepinize iyi geceler, vatan sizleri bekliyor, yüreğimizdesiniz Sevgiyle kalın
benim icin mi Abi dukkani sen bos birakinca isletmeyi elime alayim söyle bir reklam yapayim dedim canli muzik icin orkestra tutum sahne hazirladik ettik bu aksam da sahneye unlu sanatci cikata muzlarinin kirali nene gibi kokan deniz tutkunu yildizimiz ajdar cikacak tv de internette reklam verdik ahanda video http://www.youtube.com/watch?v=8c3YRPGppPM biletler tum satisnoktaleri ve av bayilerinde
esantiyon verdiler abi bende isin getiri yönunu dusunerek mekanda calistirayim dedim artik biliyorsun canli muzik yerlerinde tek cinsiyet ve normallik para kazandirmiyor maksat sinerji olsun cebler dolsun nasil elamanim ama ha patron memlekette kriz var su benim maasa biraz zam yapsak diyorum
Vallahi ben calistirdim calismasina burayi hic is yapmadi bir desenin yontemlerini deneyelim cirak.Seni kardan ortak etmenin sirasi gelmis. Hadi bakayim, goster kendini...
ustalar bende fransadan gerçi bu sene bi fırsat olup gidemedim balık tutmaya bu seneki kartım elimde kaldı ama nasip seneye aslen ankaralıyım saygılar
Tolga bu sene fırsatını bulamasanda gelecek sene eminimki o fırsatı yakalayacaksındır. Arayı fazla uzatmamanı yakaladığın balıkları ve yöntemlerini bizlerle paylaşmanı sabırsızlık içerisinde bekliyor olacağız. Selamlar...