evet serdar abi bu sene sezonun açılmasını 4 gözle bekliyorum zaten özledim yayın avlarımı ah nerde beni bile suya çekmeye çalışan yayınlar ve her seferinde bukadar büyüklerinin denk gelmesine rağmen toru topu 3-4 tana kadar yakalayabildiğim her seferinde misinayı kopartıp giden çoğu zaman ben bu işi bilmiyorum deyip avcılığı bırakmak için yeminler edip ertesi hafta koşa koşa le sone nehrine koşmayı özledim vallahi özlemekle kalmayıp rüyalarımda görür oldum işte balık avcıllığı bukadar işlemiş fdamarlarıma abi umarım yeni resimlerle bu sezon gelicem rekor bende olcak yayında belki hala bendedir bizim site de (şaka tabiki öğle bir idaam yok alınmayın sakın)
Usta nerelerdesin dukkan iyice sahipsiz kalmis nerde bu gurbetciler Ben dukkani temizleyip cayi demliyorum
Bende bu konuyu yeni gordum, bilseydim daha onceden hortlatirdim Tum dostlara selam olsun. Simdi cikmaliyim, uyku vakti.. yarin gorusmek dilegiyle esenlikler...
...Bu vesile ile Hüseyin Alp Arslan Üstadımıza kucak dolusu sevgiler ,saygılar ...Gurbete selamlar ...
Mustafa elektrikli ısıtıcıda çay yapmaya kalkarsan tabii misafirler geç gelir.. Sen hızlı şekilde ocağı doğalgaza döndür çaylar çabuk olsun Bilirsin misafir çay beklemez.
Ustada burda siz hic merak etmeyin... Zaten hep kapi arkasindan gozetliyordu ki... Nereye gitsin...Gariban gurbetci..Kimi kimsesi kalmamis... Bir de ustune amator balikci... Cikmaz o cikamaz balikci kiraathanelerinden..Yuvasi onun oralar...Baska ruhlarla asik atamaz ; bilmezki o ruhlarin dilini.O konusabildigi, ruhunu cozebildigi bu mekanin adamidir... Bazen ortalikta gorunmezse kusuruna bakmayin, derin denizlerde derin umutlara olta atmakdadir...
Uff simide gel.... Hele boyle tavsan kani cayla ne guzel olur behhhh. Mustafa bugun simitler benden... Caylar senden.... Eee nede olsa mod oldun,(tebrikler guzel dostum) olsun o kadar dimi?
Sevgili Bogac'im Kalpler ve saygi karsilikli guzel kardesim... Ben de gurbetten seni selamlar, o guzel degerli kalbini dostluk ve hasretle kucaklarim...
Aclik sen nelare kadirsin... Livar dedigin boyle dolmali.Hem de karadan... Mercanin guzelligine bakarmisin.Ne sihir ne karamet. 4/0 igne , kursunsuz takim ve sardalyada marifet... Trallar, mercanlar, kalamarlar ve bir de supriz ahtapot...Bir gecenin sabahinda hasilat ve elbetteki mutludur bu surat...
Erol buyudu...Baliklari da buyudu...1.5kg mercan, kiyidan...7 yasinda...Sadece yemi taktim, oltasini attim...Yakalayip, cekip, cikartmak ona ait...Massallah... 33 yillik amator balikciyim.Hala ahtapottan tiksinirim.Ama yemesini de cok severim.Boynuz kulagi gecermis.Erol da ahtapot salatasini cok seviyor, bir de rahatliga bakarmisin, hic tiksinmiyor... 2 Eee Turk filimleri boyle biter hep...Hedefe ulasan kahramanimiz, sevgiyle dostlariyla bulusur ve elbette kizi kapar...
Gelde kiskanma simdi bu guzelleri mercanin sirtindaki o mavi benekleri özledim hele tralin tadi en sevdigim baliklardan biridir tral gerek su disinda cikardigi ses gerek lezzeti ve avdaki direnci orda birde aleminium folya icine tralleri sarip kendi yaginda pisireceksin tadina doyum olmaz Bu guzellikler oldumu denizde beni evde kimse tutamaz Vallahi hanim bosar beni heralde,Huseyin abi cok guzel bir yerde yasiyorsun herzaman imrendim o ulkeye aslinda kendi ulekmizde de cok guzel bir doga ve balik cesidimiz var ama malesef tukenmek uzere,cunku ac gözluyuz eger orasi Turk topragi olsa ne sözde toz kondururuz nede koruruz kisaca 100 tane Turk bir yeni zellandaya bedeldir balik nesli kurutmada paylasim icin tesekkurler Huseyin abi bir kibrit caktin bu baruta
abi ne yaptın sen akşam akşam bravo erol a bravo sana boynuz kulağı geçiçeğe benziyor paylaşım şirsel anlatım süper teşekkürler
[/QUOTE] Resim herseyi anlatiyor Erol'un gözlerinden sanki ''baba olay bu iste kocaman bir mercan suna bak baba''diyor Erolun daha önce kiyidaki avini ve size bagirisini hatirliyorum da Masallah demek geliyor icimden.Yas 15 oldumu sen takimlari ve avlaklari ona devret abi boynuz kulagi gecmiste kulagin haberi yok
Ilir'i sorarsan oda buyuyor...3.5 yasinda balik yakaliyor...Mutluluga bakarmisin. Ilir bile yakaladigi kucuk mercanlari bir poz foto cekildikten sonra saliyor. Bu boylarla basadebilecek gucte degil.Baba yakaliyor, Ilir pozunu atiyor... Ona da maasallah...