Sen de sag ol guzel dostum... Iste boyle hayat geciyor...Balikcilik ve evlatlarim.. Bir de yogun is ,guc....
yoğun iş harici hayat ne kadar güzel Allah bozmasın dahada güzel avlar zamanlar geçirmenizi nasip eylesin
Gecenlerde bir dostumun teknesiyle baliga gittik. Ben guya 40yilin balikcisi, oda acemi... Onun kismetine bu dustu... Bana da teselli ikramiyesi kaldi... Ne bilirsen bil...Bu is rasgeleyle baslar, rasgeleyle biter...Kismetin dibi yoktur...
ben amortiye bile razıyımsüper balıklarabi tutulduğu andaki mücadelesi düşünülünce bu balıklarınamorti yeter
Huseyin agbim, kiraathanemizin mutevazi agbisi, Allah (cc) seni sevdiklerine, sevdiklerini ise sana bagislasin. Masallah ne kadar tatlilar, ne mutlu ki onlara boylesine bilincli ve sevgi dolu bir aile buyumekteler, egitimlerini surdurmekteler.... ve tum bunlarin yaninda ortak tutkumuz olan amator balik avciligi sevgisini doyasiya yasamaktalar. Hepsini yanaklarindan opuyorum, aslan parcasi onlar aslan.
Senelerdir marline asagidaki fotograftaki kadar yaklasabildim... Son iki senedir cok planladigimiz halde buyuk aksilikler yuzunden troling nasip olmadi... Ama bir gun mutlaka ve bir kucuk suprizle onu size sunacagim...
Heyy maşallah ne güzel kareler bunlar.. Hüseyin abi ne kadarda güzeller maşallah,Allah nazardan saklasın. Mesajları yeni gördüm,çok güzel olmuş gercekten burası..
iyi ayaklaşmışın abi biz türkiyrdr palamuta o kadar yaklaşabiliyoruz Allah bir marlini oltanın ucunda hissetmeni bizlerlede paylaşmanı nasip eylesin
Ah bir de bana yetebilseydi sevgili Koralim... Ne guzel Memleketimde kalir, basimi belaya sokmazdim...Geldik buralara tatile bile donemiyoruz..Cok uzak... Iyiki internet var...Amin...
Cok tesekkur ederim Mehmetcigim...Degerli kardesim... Anliyacagin biz aile boyu bu ise tutkunuz...Allah(CC) boyle yapmis bizi... Bir sevdadir amator balikci olmak, bir tutkudur oltanin ucunda yasamak...
orası farklı bir boyut gerçekten türkiyeden hiç ayrı kalmak istemem inşalla sizlerde bir gün gelir memleketlerinize döner buralarda yaşarsınız
Sag olasin sevgili Cuneyt, Kadro tastamam, modlarin en afillileri burda... Ben de kadroya biraz destek olayim, renk yaratayim dedim... Kaldirin su gemiyi, yolumuz var... Yelken basin... Tantanaya yeter, hadi artik ufaktan muhabbet acalim...Albatros kanadindan okyanuslara bakalim...
Koralim... Unutma dunyanin oteki ucunda da olsa Huseyin Alp Arslan diye okyanusca bir dostun var... Kimbilir palamut lufer derken bir gun ayni tekne de marlin kovaliyoruz.... INSAALLAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inşallah abi sende bizim türkiyede olduğumuzu ömür boyu görüşmesekte kalplarimizin birlikte olduğunu unutma ama bir gün inşallah görüşürüz
Bu fotografi sevgili Namik'a gostermisdim...Acaip kafa buldu benle... Nedenini ve ayrintilari lutfen desmeyelim... Oysaki ben teknik gosterisi icin hazirlamisdim. Buyuk balik tekneye alindiginda boyle bacak arasina alinir ki tehlike yaratmasin, kolay cikarilsin, salinacaksa zedelenmesin, olta misina karistirmasin ...VS vs... Namik bu Teknik bir tek seytanlik uzerine uzmanlik manasina geliyor onda...Ya su adami Allah askina bulup getirin suraya, yemin ediyorum cok ozledim.Sizi ne de olsa kiyidan koseden takip ediyorum yanlis anlasilmasin... Ha bir de Diren Hanim cok yogun ama gururumuz olmus...Bir sure yokluguna alissak iyi olacak...Cok onemli islere imza atiyor.Ama cipuralardan da vaz gecmiyor. Mesaj aldim... Dedikodular baslamistir.. Cok sevindim bir diger olayda cok sevgili Sevil Hanim , Her akilli ve yuksek entellektuelin kaderi olan surgun donemini tamamlayip yurda donmus... Bu arada "eller gider aya biz gideriz yaya misali", yumurtlama donemlerine denk gelen bahar aylarinda ticari balikciligin yasaklanacagi tarihi 15 Nisandan 1.nisana cekmeye cok degerli amator balikci abilerim butun gucleriyle ugrasirken, ruzgar ve zart zurt diyerek ve nerden ciktigi belli olmayan "efendim balik nufusuna zarari olmayacaktir " gibi asilsiz ve sacma sapan , mesnetsiz onermeler ortaya atarak ticari balikcilik yasagini 1.Mayisa atan zihniyeti esefle kiniyor, 15.Nisan-1.Mayis arasinda tezgahlardan balik alanin kulliyen bu kiraathenye giremiyecegini ilan ediyorum... Direk Banlana... Bu konuda bir birimize destek olmaya cani gonulden devam edelim... Unutmayalimki "Iyiler kotuler kadar guclu ve girisimci olmalidir, hedeflerinde yuruyebilmelidirler.." Yoksa halimiz yasdir...Her konuda...Her yerde...
Acemi sansi diye en guzel ornek budur bence Dedigin gibi agbicim hersey kismet, kismetimizde varsa trofelere imza atmak isten bile degil ama zaten balik bahane, dostlarla muhabbet ve birliktelik, bir cay bile herseye deger, sahane
Ha bir de Mustafa ben simdi yatiyorum...Sennur falan gelirse sutten baska bir sey verme...Biliyorsun yeni dogdu... Murat gelirse her nekadar alkollu icecekler prensiperimizin disindaysa da ona yan bakkaldan bir nefes ismarla... Gece gunduz calisiyormus...Gariban nefeslensin... Hepinize selamlar sevgiler ..Artik uyuma vakti... Burda saat 6.30...Sabah...9da is basi yapacagim ve butun gece uyumadim... Allah'(CC)a emnet olun... Saglicakla... ve tabi ki Rast gelsin butun gonul dostlarima.