Günlük Lüfer Raporu Takvimi

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında corint tarafından paylaşıldı.

1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Kaşık ve rapala evet. geçen sene sarayburnunda rapalalar süper çalışmıştı ancak bu sene daha maalesef ıyle bir balık yok. Rapalayı yemıyor balık. Kaşık arkası yaprak zargana kullanılan takımlara lüfer geliyor.

Rapala Lüfer için en ideal ve kullanışlı hiçbir zamanda balığın zargana ve istavrit yemını bulamadığı durumda kullanılan Princess m(f) ile geçen hafta epey dolaştım. fakat bir sonuç çıkmadı. yaprak zargana yedi.
    Yo-zuri Crystal minnow mavi 7 cm denendi sonuç alınamadı......

Bılgınıze sunarım..

Kaşık olayına gelince belki insanlar garip bakacaklar ama. El yapımı ustam tarafından yapılmış bir kaşık var tamamen el yapımı S model kendısı krom levhadan üretmiş ince ve hafif. Onu gittik Kuyumcu bir arkadaşta kalıbını yaptırdık. ve kaşıkları seı uretıme geçirdik bi 20 tane kadar elımızde oldu..

Demekki sınır yok bu işlerde. (Delilik Ötesi)

sevgiler....

2. corint

corint

Favori Kamış:
    corint kaşık,turnament kamış,okuma ,banax 7000 makina
    En İyi Avı:
    5,8 kg kalkan
    lüfer haberi yokmuuuuu.?

3. corint

corint

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5,8 kg kalkan
  4. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
    arkadaşım, senin özel kaşığı bayağı merak ettim, zahmet olmazsa resımını forumda yayınlıyabilirmisin?? ya da markasını ve ismini? cevabın için şimdiden teşekkürler:)

5. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    paylaşım için teşekkürler

6. corint

corint

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5,8 kg kalkan
  7. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    bugün balık ile ilgili haberler salıpazarı önü .çakar . fenerbahçe önü çinekop tutulmuştur çapariyle dakat uzunoltalara lüfer gelmemiştir. çinekop avları ise bereketli geçmiştir. biraz önce balıkçı arkadaşlarla (tekne)telefon istihbaratıdır....

sevgiler

8. manblue60

manblue60

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lüferlerrr
    slm

arkadaşlar busene lüfer yapmadı galiba bu küresellik olayı bizim lüferleride etkiledi yaklaşık 30 gündür balığa çıkmıyorum fakat hemen hemen her gün geziyorum sarayaburnu va civarını tık yok iyice hevesim kaçtı .
    özellikle bu sene öyle hevesli başlamıştım ki bir sürü masraf yaptım yeni kamışlar .makinalar kamış çantası vs. eylül ayı başlarında ilk lüferi tuttuğumda kendi kedime dedim ki bu kadar erken zamanda geliyorsa ekim ayında bolluk olur ama nerdee ....ne yapacağım bilmiyorum inşallah çinekop bol olur bari ...
    saygılar:(

9. corint

corint

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5,8 kg kalkan
    ahmet arkadaşım yemliyi hemen hemen hergün kovalıyoruz.burda dayazıyorum,sarayburnu fener arası bu günlerde rapalayla yapmıyor ama kaşık la asla es geçme bi patlak verecek bu lodoslardan sonra .herkese RASGELSİN

10. corint

corint

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5,8 kg kalkan
    Bugün Hava Poyraza Döndü Lüfer Yapabilir Haberiniz Olsun.ben Yokliycam Kaşik Ve Yemli

11. corint

corint

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5,8 kg kalkan
    Kalkan Varmi Bu Ara Haber Alan Varsa Değerlendirelim

12. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Yeniköyde bugun çinekop-lüfer için yemli ve rapala ile denedim. ancak ben dahil hiç kimse birşey alamadı. saat 3 gibi de av bölgesinden ayrıldım. bugun guzel bir gun olmasına rağmen malesef balık açısından kötü bir gundu. istavrit bile tek tük almıştı insanlar.

13. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    kalkanın geçiş yeri İstanbulun en güzel merası.Umuryeri Beykozdadır. hatta tam adres olarak beykoza doğru son şamandıranın ayaklarının dibi kalkan yapar. yatırma takım......

14. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Bu Sene Balik Yapmaz Boşuna Lüfer Müfer Beklemeyin Arkadaşlar.. Bu Sene Değil Enaz 5 Sene Daha Balik Yapmaz..hersene Dahada Azaliyor Farketmiyor Musunuz..oltalarla Ancak Istavrit Ve Izmarit Yakalariz..rastgele

15. msaribas

msaribas Mustafa Sarıbaş

Favori Kamış:
    olta
    Ali bey yeri biraz daha açık tarif edebilir misiniz ? Lüfer yok bari kalkan deneyelim.

16. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Kolay gelsin.Beykozdan umuryerine giderken deniz aracında olmalısınız karadan giriş yok. hemen mobili göreceksiniz. ilk şamandıra nın ayağından akar kalkan aşağıya

sevgiler

17. corint

corint

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5,8 kg kalkan
    13/11/07 salı akşam üstü kaşık çalıştım 40 dk kadar.tık yok bi arkadaşım gidiyordu sabah 10 gibi 2çinekop,2sarıkanat almış.akşama kadar tık yokmuşbaşka sarayburnu raporu.akşam da yemli izmaritle denedim arkadaşlar geldi onlar hamsi istavrit le denediler tık yok .çinekop girmeye başladı lüfer hayal oldu bu gidişle.

18. msaribas

msaribas Mustafa Sarıbaş

Favori Kamış:
    olta
    Tüh, bu olmadı işte..

19. corint

corint

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    5,8 kg kalkan
    17/11/07 Sarayburnu ,cankurtaran Lüfer Durumu

YOK YİNE ARKADAŞLAR...öğlen saatleri düştük sarayburnuna kaşık ,çalıştık tık yok..yanda arkadaşlar çapari atıyordu tek tük çinekop aldılar bitane de kaşığa geldi.akşam yemli denedik tık yok.havakararırken de kaşık rapala tık yok.size rast gelire inşallah.

20. manta

manta Şahin

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    116 cm'lik zargana
    Emeğin boşa gitmez kesinlikle, lüfer bu; hareketli neyi görse saldırır. Yeter ki denizde lüfer olsun.