ABİ NE OLUR SENDEM RİCAM LÜFER RAPORUNU eksik tutma.Cekmecede kardeşim fuat ve feyzo nun teknesi var Senden lüfer hakkında haber alır almaz başlarına ekşiyecegim Saygılar
lüferciler istavrite talim.. 23/03/08 pazar.arnavutköy de saat 7.00 millet birbirinin üstünde,kalabalıktan olta atamıyorsun.8,10istavrit alıp doğru yeniköy e.akşam 6 ya kadar 3kg istavriti zor aldık balık çok açıktaydı.bu arada kalın takım kullandık.ama balıklarda seçmeceydi.
iyi akşamlar arkadaşlar. Bahsettiğiniz kaşık ile sadece lüfer mi tutulur. Levrek kaşığa gelmez mi yada şöyle sorayım kaşığa hangi balıklar gelir. Mersinden Sevgilerle...
kaşığa gelen balıklar... kaşıkla lüfer çinekop,kofana albildiğin gibi,eğer kaşık çok oynar ve döner kaşıksa levrek hatta ben birkere mırmırla kırlangıç aldım.
karagöz sezonu giriyor yeniden .... Selam arkadaşlar,evet karagöz sezonu na giriyoruz kısa ama yoklamaya değer.mayıs ayı başlar ama dalan arkadaşlardan aldığım raporlar,karagözün dolaşmaya başladığını gösteriyor hemede baltabaş ta görmüşler sivriburunların yanında bu hafta sonu gece yoklamaya başlıyorum.iğne 3/0 VMC KISA PALA BRONZ,KÖSTEK 0,50 ,MAKİNAYA 0,60 ,YER SARAYBURNU,YEMLER; MİDYE,TEKE(canlı,eşkinada gelebilir)kaya KURDU,SÜLÜNEZ,,,,, RAPORLARITAKİP EDİN HABERİNİZ OLSUN.ŞANSINIZ,KISMETİNİZ BOL OLSUN RASGELE
taze lüfer haberii,,,, bugün aldım duyumu,çanakkalede dalan arkadaşlar geçen hafta katliam yapmış.10,15 parça balıklarda kofana en ufağı kaba lüfer. Yani bu balık çanakkaleden girdimayısın ortalarında sarayburnunda akın olur 4,5 yıl evvel çarpmayla kofana lüfer almıştık.3yada 4 gün sürmüştü bu akın 64 parça alan olmuştu.TAKİP LÜTFEN.Kaşıklada yoklamak lazım
19 nisan ctesi büyük çekmece tekneden... arkadaşlar ctesi sabah 8 de çıktık çapari yle istavrite.Balık 50 ,55mt kahve kırçıllı ördek tüyü çapari yle 3,4 kg istavrit aldık balık seyrekti arada 5 tane de çinekop geldi.hem yunuslar bol hemde tek tük çinekop girmiş balığı bozuyor.geçiş yapacak lüferi izlemeye devam,sarayburnunda.haber yok henüz.BİLGİNİZE, RASGELSİN.
nerde bu lüferler... sarıkanat, çinekop durumu nda bi şeyler duydum.. aslı varmı haberi olan.bekliyorum RASGELE
kaşıkla çinekop sarıkanat cankurtaran fenerin önü arkadaşlar kaşıkla 10 tane almış bi gün ben geçen hafta gittiğimde lodostu hava çarşamba günü 2tane çıktı poyrazı kovalayın bu aralar yapıyor bu balık
selamlar forum saatini bilmem ama ben 23:00 da eve geldim .kıyıdan yaklaşık 2 kg istavrit ve mantarlı takımla 4 sarıkanat aldım...lüfere kalacak vaktim yoktu aslında ama istavrite atarken 3 kez balık yarım geldi....yarın işim olduğundan daha fazla kalamadım malesef....yanımdaki bey 6 adet çinekopu çapari ile saat 19:00 civarlarında her atışta bir adet yakalamak suretiyle aldı ...6 adet iğne kaybetti ona söylenip durdu ama 3 kilo da istavriti vardı..ve şuna da belirtiğim biz 2 olta atıp aynı kovaya koyduk o tek kişiydi helal olsun ....ayrıca ışık olan yerlerde tek iğneyle seğirtme oltayla ben dönerken haala istavrit çekiyorlardı...yarına nasipse sabahçıyız.. herkeze rastgele selamlar
selamlar 24:00 de geldim yamura tutulduk 1 kg yoktur istavrit 4 adet yaprak la çinekop arası boyda balık .yepsi ince istavrit takımı ile yakalandı parlak iğne.....11 buçuğa kadar da mantarlı takım attım ama bişey gelmedi rüzgar ve yamur bezdirdi çıktık geldik...bahadır bey ben bugünlerde bostancı sahilinden avlanıyorum burda bu sıralar boş dönen yok yani hava bugünki gibiyken bile bişeyler oldu.. .tam olarak suadiye otelini geçtikten sonra ilk küçük marina ....yakındaysanız bu sıralar zevkli bir av var yani tatmin ediyor.....ilk yazımda yeri belirtmek aklıma gelmedi kusurabakmayın unutmuşum... selamlar
gokhan bey bilgi için teşekkürler. karşısı bana uzak. ben genelde cankurtaran-sarayburnunda avlanıyorum. sizden önceki arkadaşta cankurtaranda çinekop alındığını söylemiş ama ben daha rastlıyamadım sabırsızlıkla çinekopu bekliyorum. belki siz bu taraflara gelirsiniz. iyi avlar saygılar
çok teşekkürler bahadır bey ama gece avından sonra bide o yol çekilmez dediğiniz gibi...avcı avı da avcıyı da avda bulur belki birgün denk düşeriz...yarın nasipse lüferdeyim yani çinekop yoksa size doğru yoldalar varsa biraz daha sabır size ve herkeze rasgele
artık tekneyle çıkıyoruz.. uzun süredir yazmadım arkadaşlar.1 aydır tekneyle açılıyoruz hafta sonlarıince takımla istavriti boğduk.2 kişi gürpınarda 10,5kiloaldık.arada eşek istavritleri ve izmarit te çoktu.bir ara canlı istavrit indirdik lüfere istavriti n kafası geldi alamadık.ikincide yine aynı.ertesi gün de aynı oltayı dibe yatırdık büyük bi vatoz geldi bıraktık.ama arada küçük yarım kancur lar gelio lüfer yakında takip..RASGELE