sevgili dostlar galata köprüsünde tezgahçı terörü yüzünden bir abimiz çok çok ciddi bir imza kampanyası başlatmışti hiç mübalasız 1500 imza vardır sadece ist den diğerlerini demiyorum ama oda fiyasko beyaz masa hiç ilgilenmiyor bile kaçkere bizzat aradım şikayetçi oldum köprüdeki olaylardan yer parası bile alınıyor dedim isim falan aldılar biz size dönecez dediler döndülerde 1 1.5 ay sonra falan ama ginede aynı sözün özü bana göre olan olmuş imzafalan para etmez benim görüşüm işalah ben mahçup olurum diye düşünüyorum
Beyaz masa ilgilenmiyorsa daha derine ulaşmaya çalışırız.Devletin resmi kurumları ne güne duruyor illa bi yerlerden sesleri duyan adam gibi adamlar olucak herhalde.Yeterki bilinçli bir şekilde başvurumuzu yapalım gerisi devletin kurumlarına kalmış. İlla biyerlerden bişeyler yapanlar çıkar diyorum ben.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Simdi vapura binerken karakoy tarafina baktim arabalari capraz parketmisler sadece en dipte 5 6 arkadas duvar dibinde balik tutabiliyor.cok sinir bozucu bir durum
Araçları denize neredeyse sıfır park ettirmişler. yazık gerçekden bu avcıların hiç değeri yok.. orada dalgalar bazen yüksekten geliyor araç sahipleri bunu gördüğünde park etmekten çekinirler umarım..
Bu konuyla alakalı birşeyler yapmak lazım, özellikle oranın müdavimleriyle konuşulup birlik olunması gerek sonra eylem mi yapılıyor imza mı toplanıyor ne yapabiliyorsa yapılmalı, adamlar uyduruk bahanelerle ispark heryere araba koydursun diye orayı balık avına engelliyorlar yok böyle birşey yaaa birde zabıtalar geçici olur sadece 1-2 aylık yasak olur bu diyolar... İsparka kalsın tamamen orası bakalım 1-2 aylık mı oluyor...
Yazık ya harbiden yazık,Biraz bekleyelim görelim durumu ben direk ehline müracat edecem kimsenin kaygısı olmasın. Fatih kardeşin imzasında bir atasözü var bu söz bu resimlere cuk oturuyor Akıl fukara olunca, fikir ukala olur. Yüreğine ve emeğine sağlık sevgili fatih Sevgiyle kalın
bi yatirim bi yaptirim istemiyoruz, sadece 50mt kıyı şeridi. 3 araba daha parketmek için bizim zevkimizi elimizden alıyorlar. ben oranin ortamini sevdigim için tee kartal dan minibus metro vapur 3 vesait ile oraya geliyordum..
bir şarkı vardı hani hatırlarsınız, belalarını belalarını allah versin belalarını cuuk diye oturdu sanırım...
Bugün aldığım görüntülerde bunun gibi değişen bir şey yok henüz araçlar yine kıyıya sıfır park etmişler.
cuma günü bende karaköydeydim zaten kısır bir gündü gittiğimiz gibi geri döndük, araba sayısı sabah oldugu için azdı
rapor yok balık ta yok her halde tam da istanbula gelme arifesinde yoksa balık varda rapor mu yok anlayamadım hadi şu forumu biraz hareketlendirelim dostlar güzel haberler bekliyorum herkese rastgele.
Maalesef Mart ayı boğaz avcılığı açısından en kısır döneme denk gelmektedir. Şahsen bu ayı bol bol çapari dizerek değerlendiririm. Ancak bu sene balığın bol olması nedeniyle rapala ile dişli tek tük alınmaya devam ediyor. Ciddi emek ve sabır gösterirseniz beşiktaş-hisar arasındaki çeşitli noktalardan balık alabilirsiniz.
Geçen sene ocak, şubat ve mart ayları çok çok kısır geçmişti.. 1 Nisan itibariyle Arnavutköy'den açılışını yapmıştım sezonun, hatta raporu da vardır forumda.. bu sene balık çok daha bol.. 1 aya kadar havanın ısınması ile balık kıyıya yanaşmaya başlayacaktır.. bence herkesin takımlarını yedekeme zamanıdır, bol bol takım yapalım, kurşun vs yedekleyelim, sezon yakındır..
Abi o zamanlar gelsede harcasak şu takımları keyifle, Eğer Arnavutköye gidersen nisanda bende eşlik edebilirim sana, daha önce hiç avlanmadım o merada tecrübe etmek isterim o mekanıda :thumb:
Yeni Üye Tanışma Arkadaşlar Merhaba... Uzun Zamandır Takip Ettiğim Siteye Daha Yeni Üye Olma Fırsatı Yakaladım. Pazar günü Eminönüne geçelim diyoruz ama yakın zamanda giden var mı? durum nedir? yada istanbul içi bir organizasyonda eşlik edebilirim birine. Birazda Kendimi Tanıtayım... İsmim Fatih. Kastamonuluyum. evliyim. Turizm İşi İle uğraşıyorum... Herkese İyi Günler...
Bereketli bir meradır ancak alan çok dar ve kalabalığı fazladır, bol balıklı bir zamanda sıkıntı yaşanır.. ayrıca tek sıkıntı da bu değil, en büyük sıkıntı aniden çıkıp neredeyse kıyıya sıfır geçen teknelerin misinaları kesmesi.. geçen sene o gün makaramdaki misinam neredeyse bitmişti, o yüzden avı erken bırakmak zorunda kalmıştım.. ama yine de gideriz tabi (yedek makara alırız yanımıza )
O zaman o kadar sıkıntıya girmeye gerek yok abi daha sakin yerlere gideriz :thumb: aslında aklımda biryer daha vardı tam hatırlayamadım rumeli hisarı tarafı mı vardı neydi o abi ?
selamun aleykum . bu hafta sonu yanı cumartesi emınonu karakoy düsünüyorum ama okuduğum formlarda herkes aynı muhabbeti yapıyor : mart ayı bogaz için kısır donem . diye ve bu yorumlar korkuttu acıkcası ?