Hayırlısı olsun.. bir sonraki ava inşallah.. kraçalar 12 cm altıydı sanırım.. çok sinir bozucu oluyor, bir de onları ayıklamakla geçen zaman.. banghead
arkadaşlar merhaba forumu çok uzun zamandır takip ediyorum özellikle galata köprüsüne gideceksem gitmeden önce mutlaka bir göz atıyorum üyeliğimi yeni gerçekleştirebildim bundan sonraki raporlarımı buradan paylaşacağım, tecrübelerinizden faydalanmak adına bu mevsimde kıyıdan mırmır, ispari avı yapabilirmiyim malum balık henuz derinde sizce şansımı denemelimiyim ?
Abi çok daha ufakları da geliyor 15-16cm civarı da geliyor fakat o kadar at çek yaptım 5-6 tane anca limitte geldi. 1 saat kadar köprüde takıldım, yemli de izmaritin vuruşları da olmasa avdan hiç bir şey anlamadan eve gidecektim Netekim elim boş gönlüm hoş dön
S.A Arkadaşlar bugün saat 16:45 civarı galata köprüsünün unkapanına bakan kısmından geçtim fazla bir hareket yoktu ağırlıklı olarak kraça ve seyrek biçimde orta ve iri istavrit vardı. Çarpma takımı hafif tertip işbaşında idi... Sevgi ve saygı dileklerimle
S.A Saat 16.00 Galata köprüsünde kovalar limit üstü ve kıraça yarı yarıya dolmuş.Köprüde kefalciler çoğalmış.Herkes kefale saldırmiş fakat 25-30 cm üstü sayılı.Bilgilerinize...
her kese selam olsun uzun zamandan beri forumları takıp ediyorum yurd dışinda yaşadıgımdan sadece yazları ve mart ortaları gibi istanbulda olabilyorum o yüzden bu foruma pek katkım olacagını düşünmedigimden kayıt olmamıştım ama süreklı takip ediyordum ve siz degerli dostların av raporlarını okuyarak o heyecanı sizinle paylaşyorum. istanbulda oldugum süre içinde mudavimi sayılırım bir günü bile balıga çıkmadan harcamam.bu arada izmarıt durumları nasıl köprüde var mı bişeyler malum istanbula gelme zamanı yaklaşyor........herkese rastgele....
haziranın başında eminönü iskelesi izmarit yapar diye tahmin ediyorum,geçen sene haziranın başında karaköy iskelesinden barbun ve ada izmariti yakalıyordum,eminönü iskelesi izmarit bakımından daha zengin,verim verir herhalde
kesinlikle eminönü bogaza bakan tarafı hep güzel izmarit yapar yeterki ucundan azıcık izmaritler görünmeye başlasın muhakkak devamı gelir.hihi
Bu haberin doğru olmadığına asparagas olduğuna inanıyorum,yaklaşık olarak 2 saat sonra karaköye gideceğim dönüşte teyit ederim :thumb: Sevgiyle kalın..
Dün Ersin1903 arkadaşımız orada avlanırken zorluk çıkarmışlar haber balon değil. kameradan baktım olta atanlar da var şuan ama sanırım yakın zamanda orada olta attırmıcaklar..
Haber doğru maalesef belediye + zabitalar o araziyi isparka peşkeş çekmek için Valiliğe şikayet gelmiş bunun üzerine valilikten belediyeye yazı geldi yasaklandı burası diyorlar ama nedense ispark milletin olta attığı yere sürekli araba parkettirip parayı kırıyor yasak gelmesinin sebebi olarakta hergün farklı bir yalan söyleniyormuş zabıtalar tarafından oranın müdavimleri söylüyorlar, ben dün ordaydım şikayetin nedeni kadının brinin eteğine atış sırasında iğne takılmış, daha öncede bir adamın bitarafına kurşun geldiği için şikayet ettiğini söylemişler... Zabıta öğlen gibi geliyor 1-1,5 saat durup oltacıları ekleyip gidiyor, onlar gittikten sonra isparktan boşluk kalan yerlerde arada kendinize yer bulabilirseniz olta atmaya devam edebilirsiniz.... Bu işe bir çare bulunmalı, ne yapabiliriz bu konuda ?? Madem oltacılara yasaklanıyor yayaların rahatça dolaşabilmesi için o zaman yayaların geçeceği yere niye araba parkettiriliyor ispark tarafından ??? banghead