Yatarsam kalkıp gidebilir miyim bilmiyorum, yatmazsam sabaha kadar durabilir miyim bilmiyorum, gidersem balık çıkar mı bilmiyorum, karaköy iskeleye mi gitsem yoksa köprüye mi gitsem bilmiyorum.. bildiğim tek şey yarın olta atmak istediğim
Hadiii Yok yav, bu soğukta yemle uğraşamıycam.. aslında ben uzak atış yapmak istiyorum, çok güzel surf kurşunları aldım, füze gibi..
Cuma gunki yagmurdan sonra bogazda disli kesmis,olacak is degil hafta sonu olunca karabasan basiyor sanki banghead
Abi valla bence daha fazla beklemeden yat biraz dinlen sonrada karaköye git bir güzel açlış, ben bugün kameradan baktım adamlar inci gibi dizilmiş güzelleri alıyorlardı valla haberin olsun :thumb: köprüyü salla Kirlenmekte güzeldir OMO !!! :laughing: içimden geldi Vayyy bazuka gibi sallıcam takımları suya diyorsun bir dene bakalım surf kurlunları abi uzak atışta farkediyormu acaba eğer olumlu sonuç çıkarsa bende alırım birkaç tane, artık karaköyden atarız sarayburnundan geri sararız oltayı :laughing:
Ben de dişliye bilenmiştim, bütün sahteleri ağır kurşunları falan hazırlamıştım ama artık bu kadar kötü haberden sonra istavrite de razıyım
Abi evet dişli konusunda gelen haberler hiç iç açıcı değil ama sen her an süpriz yapabilirsin bence milletin yok dediği zamanda bile 30- 40 tane dişli avlıyorsun
yau tanesi 3-5 lira arası, ağırlığa göre değişiyor.. 100 gramı 3 lira ölye söyliyim hadi ben yattım, yarın sabah karaköydeyim hayırlısıyla, rapala da denerim, kısmet..
Berkan denemelerini bizimle de paylaşır mısın şu kurşunlar hakkında. Çok merak ettim . Atışta nasıl bir fark yaratıyor acaba .Kayda değer bir mesafe kazandırıyorsa bende alayım 3-5 .
Özkan gidemedim bu sabah, deneme haftaya kaldı.. ama web kamerasından izledim, mekan boş, balık çeken de yok..
Herkese iyi pazarlar Bu sabah 06:35 gibi galata köprüsünde unkapanına bakan kısımda çarpma takımının az sağ tarafında yerimi alıp çapari ile istavrit almaya çalıştım. Ağırlıklı olarak kraça olmasına rağmen iri ve orta boylarda istavritte çıkıyordu. Kraçaları tekrar denize iade edip sofrayı şenlendirecek kadar istavrit yakaladım.Gün içerisinde aşırı kalabalık vardı o yüzden resim çekemedim ama eve gelince resimledim kusura bakmayın.Resimleri biraz sonra eklerim.
17.02.2013 Galata köprüsü istavritleri Resim eklemekte sıkıntı yaşıyorum pc ile ilgili bir yükleme problemi var sanırım, arzu eden arkadaşıma resimleri göndereyim o bir zahmet ilave etsin olurmu Kullanılan ekipman Lineaeffe cast 3,30 Kurşun 50 - 60 gr 13 no iğne Fosfor yeşili 10 lu çapari Balık yüzeye yakındı 3 - 4 kulaçta Bol bol çay ve simit Sevgi ve saygı dileklerimle
Eyvallah Berkan dostum Daha iyileri ve daha irileri senin oltana gelsin.. Sevgi ve saygı dileklerimle
faruk abi uzun bir aradan sonra bu raporla bizide sevindirdin işallah daha bereketli avlarda buluşuruz :thumb:
Sağolasın Faruk, boğazdan iyi haberler gelmezse bu hafta sonu ben de bi deniyim köprüyü.. gitmişken izmarit te denemek lazım..