az once galata bogaza bakan taraftan geçtim kalabalik degildi balik kraca boyda ve az var. karakoy iskele de aynı sekilde balik cok azdı..direk başı yine stndart kefal mırmr vardi kovada
Bu ara dişli sıfır haliçde,daha doğrusu haliçde balık namına birşey yok banghead yaklaşık iki aydır aynı terane idk
Havalar çok dengesiz balıkta ne yapacağını şaşırmış. Büyük balılar Çanakkale yi basmış son günlerde raporlara bakılırsa. Normalde bu mevsimde bi tarafımız donarak köprüde olurduk . Ama tık yok.
bugün unkapanında biraz istavrit yakaladım,boylar küçüktü iri olanları seçmeye çalıştım yaklaşık bir kiloya yakın istavrit yakaladım,gelen istavritlerin bazılarında diş izleri vardı
oo nerelerdesin abi iyiyim allaha şükür seni sormalı,evet bayadır görüşemiyoruz tarabyaya gidiyorum sürekli teşekkür ederim abi,çapariyle yakaladım aynı zamanda ordan karaköye geçtim karaköyde açıktan birli ikili normal boyutta istavrit yakalıyorlardı.
Sayfamız güncelliğini kaybetmek üzere ; Akşam Haliç Sosyal Tesisleri önünde dişli izi arayacağım Gelişmeleri bildiririm
Selam bugün ben oralardan otobüsle geçtim fakat kimseleri göremedim. Balık olmasada raporunu bekliyoruz. Rastgele :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle...
Faruk abi olmayacağını bildiğim halde gidiyorum, biraz kafa dağıtmak , belli mi olur bir kofana atlar güzel olur Haliç herzaman sürprizlere açık bir meradır.
Özkanım selamlar hayırlı akşamlar Hafta sonu planın varmı ben tarabyada olucağım haberler iyi geliyor :thumb:
Yarım saat su ustu sahte çalıştım sonuç sıfır Yarım saat zargana fleto çalıştım sonuç sıfır Yarım saat istavrit fleto çalıştım sonuç sıfır Haliç te olan biten bu