Köprüde yakalanan balıklar Çarpma ile yakalanıyor arkadaşlar. Büyük iğne ile 0.60 beden yapmışlar 0.40 köstek ağır kurşun sürekli çalışıyor adamlar balık ayak diplerinde oluyor. Onlarda orayı nöbetleşe kullandıkları için kimseye kaptırmıyorlar.. Zabıta Amiriyle ortak çalışıyorlar heralde)
Köprüde aksam takım olarak geliyoruz bakalım önce sarayburnu sonrasında galata sabaha karşı emirgan uzun bir aradan sonra bakalım kısmetimiz ne olucak. galataya gelen olursa uzun masa kurulmus bir yer görürlerse onlar biziz 6 kisilik bir grup olucaz... çeşitli denemeler yapıcaz ama ben emirgan sutiş önü mekanımı özledim sabaha karşı asıl orda denemeler yapıcaz bakalım kısmet bugun icin rapor veren olursa takip ediyorum yazın mutlaka haydi bakalım rastgele. reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling
bugun kopru kraça yapmaya devam ediyordu.. karakoy iskelede balik yok denecek kadar azdı.. bir ara oltası suda olanlar çapariyle kefal çektiler. yunuslar gene iş başındaydı.
Fatih Selam, Dün akşam o amcadaki mırmırları bende gördüm. O amca balıkçılardan alıyor ( Balığı olta ile tutanlardan ) o balığı ve satıyor. İyi bir alkoliktir akşam şarabını içer ve sabaha kadar koltuğunda sızar kalır )) malzemeci amca Mırmırlar köprünün halice bakan kısmında orta kulenin tam dibinden çarpma ile alınmış Bir önceki gece sabaha karşı. Dün eşimle akraba ziyaretine gidiyordum o arada köprüden geçtim mırmırları görünce dayanamadım. Amcayla pazarlık yaptım 20 TL den 6 parça Mırmır verecekti her biri ortalama 200 gr - 300 gr arası değişiyordu yani anlıcan balıklar iyiydi. Ama eşim bu sene balık yemeeye doyduğundan beni vaz geçirdi ))) Ama içimde de kalmadı değil. Mırmırı yenikapı taraflarında çok gördüm ama köprüde ilk defa bu kadar iri mırmırlar gördüm. Herkese bol avlar...
fatih merhaba dişli namına hiçbirşey varmıydı ? eğer tek bir tane bile gördü isen balık girmiş demektir,4-5 gündür geçemedim köprüden. yazarsan sevinirim.
Gökhan merhaba; heni nerde mırmırlar yenikapıda 15 senedir o bölgede olta atarım daha bir tane bile mırmır görmedim yenikapı civarında kumluk hiç yok. kum olmayan yerlerde pek bulunmuyor bu meret
Özkan bugün benim çaparimdeki bir istavrit ensesinden ısırılıp parşalanmış şekilde geldi ancak dişlinin yüzünü malesef göremedik..
P.tesi günü avımda istavrit çaparime 19.5cm lik dişli geldi ama onun dışında görmedim ne köprüde ne de iskelenin orada yoklar idk
Özkan Selam, Ben sarayburnundan sonraki gelen ve zeytinburnuna kadar olan yerlere alışkanlıktan yenikapı diyorum. Daha uzun bir zaman değil boru kurduyla tutulmuş mırmırlar gördüm. Rahmetli babam gece avında sarayburnunun az ilerisinde yenikapıya doğru iskeleler var ordan bir sürü mırmır getirirdi. Artı yanlış hatırlamıyor isem ne olur düzelt beni Senin bir palamut raporunda zıpkınla vurulmuş mırmırları görmüştüm )) Seni iyi takip ediyorum ) Bol avlar
Özkan Selam, Ben sarayburnundan sonraki gelen ve zeytinburnuna kadar olan yerlere alışkanlıktan yenikapı diyorum. Daha uzun bir zaman değil boru kurduyla tutulmuş mırmırlar gördüm. Rahmetli babam gece avında sarayburnunun az ilerisinde yenikapıya doğru iskeleler var ordan bir sürü mırmır getirirdi. Artı yanlış hatırlamıyor isem ne olur düzelt beni Senin bir palamut raporunda zıpkınla vurulmuş mırmırları görmüştüm )) Seni iyi takip ediyorum )) Bol avlar
Eskiden Cankurtaran taraflarından bol ve iri mırmır tutulurdu, tabi bu dediğim 20 sene önceydi, şimdi ara ki bulasın..