Az oncu galata bogaza bakan kisimdan gectim bir cacik yok. Su bulanik kayda deger balik yok kefal bile yokdu.
ALLAH rahmet eylesin; Mirmiri cankurtaranin biraZdaha ilerisinde hic gormedim,sarayda akintinin bittigi yerde kumluk kirmalik bir alan var orasi eskiden donem donem mirmir yapiyordu Rambo Ramazana azmi kurt parasi bayildim zamaninda Ama bunlar eskide kaldi mirmir mumla aranir oldu artik bunun disinda kumluk sahil seridi kucukkoy yesilkoy ve daha ilerleri mirmir yapabiliyor ama o mevkilerde beni baglamiyor zaten. Ki cikan baliklarda cok ufak birkac senedir O palamutlarin yanindaki baliklar Baltabas karagozdur
Bugün bir işim vardı Hırdavatçılar'a gittim; dönerken de köprü üzerinden döndüm yürüyerek... Çarpma ile alınmış kefaller; ne ile alındığını bilmediğim mırmırlar (balıklarda yara görmedim ama diğer taraflarında olabilir) ve kıraça gördüm tutulmuş ve tutulmaya devam eden...
dün 15.00-21.00 arası galata köprüsündeydim.gündüz çapariyle kraça alınıyordu ama maalesef boylar çok ufak ve balıklar çok inceydi,ben yemli denedim yemliyle orta boy aldım fakat çok az...kısaca bu havada gitmeye değecek balık yok..
köprü de balık durumu şuan nasıl hafta sonu balık yaparmı: reeling hangi köprü daha iyidirr balık durumu için mrsparkle
Dün karaköydeydim açıktan iri istavritler geliyordu 2 kg civarı aldıktan sonra köprüye geçtim yemliye çok az geliyordu ve çarpmayla köprü ayaklarından çokça kefal alınıyordu yani durum buydu dün Herkeze rastgelsin.
Selam Yaklaşık 1 saat evvel galata köprüsünün unkapına bakan kısmından geçtim fazla bir hareket yoktu istavrit boyları orta ve krace idi duba ayaklarındaki çarpma takımı mola vermiş vaziyette idiler. Herkese bol balıklı günler dileklerimle
Kraça tutmak istersen haliç in heryerinde mevcut.Hemde bolca. Normal boyutta istavrit tutmak istersen benim 15 -20 adet istavritle eve dönersin.Kefal tutmak istersen oda hem galatada hem unkapanında bolca mevcut
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için sizlere çok çok teşekkürlerimi sunarım bol ve bereketli avlarda buluşmak dileğiyle
boş işler işte banghead Daha karada gidemiyoruz düşünsene böyle bir sistem var türkiyede;arakaya az daha ilerleyin arkadaşlar derken aşırı yükden otobüs batıyor hobaaa :laughing: :laughing:
Özkan alem adamsın harbiden,ortalıkta stand up'çuyum diye geçinenler seni yakın takibe almalı bence.. Sevgiler.... :thumb: :laughing: :laughing: :laughing:
Napiyim abiler turkiyemizin standartlari bu aglanacak halimize guluyoruz iste ALLAH kimseleri aglatmasin. Konu disi bir yazisma oldu kimse kusuruma bakmasin. Saygilar.
Perşembe günü Karaköy - Galata köprüsü civarlarında biraz olta atmayı düşünüyorum varmı bugün balığa giden oralardan hangi yem ile nasıl balık alabilirim bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler..