Abi şu anda güncel bilgim yok ama cumartesi sen bana bir sor sabah iş akşam ev sadece gordugumu ve duydugumu (gercek ise) yazıyorum. sahteleri hazırladım hafta sonunu bekliyorum
S.A Özkanım grubtan arkadaşlar ortalama 150 mtr açıkta dişli var diye söylediler mevki tarabya,ben hafta sonu gidecem surf kamış aldım onu test ederim hemde birkaç kişi ile tanışma fırsatım olur düşüncesi var kafamda ... ( Kamış 4,20 cm &220 gr lineaeffe spider surf ) birkaç kişiden olumlu cevap alınca düşünmeden aldım memnun kalırsam ikileyecem. Oğlan 2,5 ay sonra askerden geliyor onada aşı yapmak lazım balık için. Gerçi memlekette balık nesli tükendi ne tutarsa ... Bu arada sahteler ışıl ışıl iyi günlerde iyi dişliler avlarsın inşaallah :thumb: ... Sevgi ve saygı dileklerimle
150 metre muhtemelen atis+dip bulmanin toplamidir. 150 metre savurup uzerine birde dib buldunmu vay o kisinin sol kolunun haline )) Tarabyadan uzun zamandir disli raporu gelmiyordu bunlar guzel haberler. Bu ara ruzgar kuzeyden esmeye basladi balik asagiya kayabiliir. Ama balik bu bazen ne desek tutmuyor
bugün galata köprüsünden geçtim çarpmacıların yakalamış olduğu bir tane defne yaprağı çinekop dikkatimi çekti
S.A Özkanım hayırlı akşamlar cumartesi geldi çattı yarına dair programın nedir ne taraflarda olucaksın Sevgi ve saygı dileklerimle
Sevgili okan Nasıl düşüneyim? Grupta senin mesajını okuyunca ( 32 sarıkanat 40 cm altı ) :laughing: :laughing: :laughing: dedim bu adam bize balık namına bişey bırakmamıştır mecburen köprü yada ahırkapı fenerinin önüne olmadı batık geminin oralara belki giderim. İştahım kaçtı kısacası... Sevgi ve saygı dileklerimle
Beşiktaştan tarabya ya kadar 1 tane kıraça bile görmedim bu gün. Ne bende nede başkasında. Halice girmiş olabilir balık ,giden olursa bi zahmet bildirsin (özel mesajla) bayram namazına dönüyor tek haberle köprüler.
aleykum selam abi malesef gelen raporlar hiç iç açıcı değil. hafta sonu oldu boyle oldu banghead banghead yarın sabahdan tum olumsuzluklara ragmen dıslı denemesı yapacagım bakalım sansım yaver gıdecekmı 2012 senesinin son haftası arkadas ıle kalendere gıdıp suyun camur gıbı oldugunu tecrube ettıkten sonra bogaz yolu asagı ınmıstık ve asagılarda bulmustuk balıgı. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=52255 yine aynı bolgelerde sansımı deneyeceğim. aslında işimde var balıgada gitmeyebilirim; eğer gidersem raporumu yazarım idk
Sevgili Okan Yarın sabahtan ortalığı kolaçan edecem,köprüler bana 10 dk mesafede. Geçen yılları düşünerek zoka dahi hazırladım. Yurt dışında çalışmam nedeniyle en son 7 yıl evel gitmiştim unkapanına o zamanlar zoka ile bu sıralar hatırı sayılır boyda sarıkanat ve çinekop aldğımı hatırlayıp hırsızlı zoka filan hazırladım. Galata yarın ana baba günü olur unkapanı keza daha sakin olur kanaatindeyim. Bakalım sabahtan düşecem yola.. Merak edersen arayabilirsin gsm'i özeline yazacam.. Sevgi ve saygı dileklerimle
S.A Özkanım sanırım bu sezon artık el bitti okeye dönüyoruz sanırım ama nafile taş biter okey atamayız gibime geliyor latife bir yana hastalık varya,yarın egomu tatmin etme amaçlı unkapanı köprüsüne gidecem. Bakalım zurnada peşrev olmaz ne çıkarsa bahtımıza.. Oltası suda olan balığı tutar.... özkanım iyi eğlenceler ve oltan balıkla dolsun :thumb: ... Sevgi ve saygı dileklerimle