Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar.. bu sezonda balık uzakta ve derinde olur, hava ve deniz suyu ısınmaya başladığında balık ta kıyılara yaklaşmaya başlar.. pazar günü lodos görünüyor, balığın sağı solu belli olmaz.. Korkacak birşey yok, en fazla temiz deniz havası alıp dönülür evde oturmaktansa gidip her türlü denemekte yarar var..
sağlam akıntısı olan bir yerdir, ağır kurşun ve nispeten kalın takımlarla avlanılır, mevsiminde güzel balık yapar.. akıntı nedeniyle sabit avlanılmaz, soldan atış yapıp sağa doğru yürüyerek avlanılır.. takım kıyıya yaklaşınca fazla bekletmemek gerekir, dibe takar.. mekan çok geniş olduğu için atış yapmak çok rahattır.. orda da en büyük risk aniden çıkıp yakın geçen teknelerdir..
Bu söylediklerin daha göze alınır cinsten abi, eğer birgün uygun olursak gidelim derim ben o bölgeye :thumb:
hoşgeldin aramıza hoş geldin fatih bende kastamonu tosyalıyım hayırlı balık haberleri bekliyoruz rast gele
Sevgili Fatih Aramıza hoşgeldin umarım keyifli anlar yaşar güzel balıklar tutarsın :thumb: . Şuan istanbul dışındayım pazara yetişebilirsem buyur gel derim. Evim gaziosmanpaşada bebek ve tarabya düşünüyorum hafta sonu istanbulda olursam. Sevgiyle kal
bugün galata köprüsünden geçtim istavritler serce parmağımdan küçüktü kefalde ortalarda bolca mevcuttu şuan durum böyle balık boyları nezaman büyür iyi akşamlar
nisanın yirmisinden sonra balık boyları normal hale gelir fakat balıklar havyarlı olduğundan dolayı yakalamanızı tavsiye etmiyorum ve de balıklar lezzetsiz olur
İStweb kamerasından baktım az önce, Karaköy parkında sadece duvardibinde olta atan iki kişi var... Dİğer tarafa daha arabaları dizmemiş şeyler...........
Bugün saat 15:00 civarı araçla unkapanı köprüsünden geçtim,çok fazla bir kalabalık olmamakla birlikte, kefal yakalıyorlardı.
Sevgili Volkan Bugüne dair gidip görmüşlüğüm filan yok fakat geçmiş yıllara dönük konuşuyorum mart ayı istanbul kıyı ve boğazda sönük geçer köprülerdede aynı terane kefal olur birde kraça. Bence mart ayı boyunca sadece benim yaptığım gibi raporları takip et takımlarını yenile sezona hazırlık yap en mantıklısı bu :thumb: Sevgiyle kal
Hayret kimse yazmamış. Pazar günü öğleden sonra köprüyü turladım. Boğaza bakan kısım karaköy tarafı iri boyda ve orta boyda istavrit avlıyordu. İri olanların boyları çinekoptan daha büyüktü. İlginç olan ise, kıraça hiç yoktu bu bölümde. Ayrıca iri boyda izmarit alanlar vardı. Eminönü tarafı ise istavrit vardı, orta boy ve kıraçaya yakındı boyları.
Heryerden istavrit haberleri geliyor , Faruk abinin yorumdan sonra ümidim kalmamıştı mart için Fakat yeniden canlanıyor gibi şuan Hala kıraça katliamı varsa eğer, hiç balık yokmuş gibi yorum yazılırsa sevinirm
Sevgili Volkan Senin imza kısmında yazan kraça ile ilgili kısım sana benim söylemek istediklerimi anlatır gidip görürsün. Boğazda bile uzak atışlarda (100 mtr üzeri) iri istavrit alınıyor alınıyor ama seyrek bu yüzden o şekilde mesaj yazdım. Balık bol git kovalar dolusu kraça yakalarsın:thumb: Alttaki mesajı Avrupa yakası kıyı raporlarında bir arkadaş yazmış sonrasında pişman olup silmiş der wish Şu an Tarabya'da kıraça katliamı yapılıyor!! Onlarca insan parmak büyüklüğünde kıraçalar tutuyor! Kovalar ağzına kadar kıraça dolu! Yazık, çok yazık... Umarım beni anlarsın.. Sevgiyle kal
Bu yuzden sadece kiraca varsa balik yok deyin diye ozellikle belirttim ki kiraca falan dinlemeyip sirf balik olsun diye millet kopruye akin etmesin amacindaydim. Iri boyutlari gorene kadar galataya ugramamak lazim o halde... Saygilar
Dün saat 23:00 den sonra oradaydım, 3 3 buçuk saatte yem olarak hamsi ile 3 çinekop, yem olarak sülünes ile de 5 6 tane istavrit alabildim.
Bende dün akşam haliç sosyal tesisleri önünde 2 sarıkanat almış birini gördüm balık haliçe yayılmaya başladı hadi hayırlısı