Eyvallah abi çok sağol,bu aralar pek balığa gitmeye fırsatım olmasada sağı solu gözlemlemekteyim :thumb: rastgele.
Arkadaslar merhaba az once galata koprusu halice bakan kisimdan yayan gectim,av ve balik durumu asagidaki gibidir,malum hava soguk.
şuan sarayburnu ve köprülerde balık durumu nasıl giden varmı hafta sonu gitmeyi düşünüyorum balık durumları nasıl olur...
Karaköy parkında son durum nedir bilgisi olan var mı acaba ? hala yasak devam ediyormu ? resmen o alanada ispark çöktü
karaköy park devam ediyor girsende atacak ortam yok köprüler boş nerede kaldı bu balıklar yahuuu 2 aydır kuruduk bit kadar istavritler büyümedi hala arkadaş geçen senelerin takvimini tutan varsa önümüzdeki günler haftalar ne tür av başlayacak . hadi bakalım. kim yıllardır av takvimi tutuyo istanbul köprüler için benim bildiğim haziran 15 şinden sonra istavrit irileşir mezgit ve izmaritte yamaya başlat 1. 1 NİSAN 30 MAYIS ARASI geçen on yılın balık takvimi neler olmuş bi araştıralım bakalım bu ara takvimde av olabilecek neler cıkıyormuş ve bu takvim hep aynı süreklilikmi göstermiş buyuk bi değişiklik yok sa süper bi av takvimi oluşturulur herkese kolay gelsin bol avlar
..........MEDEX 2013 YILINDA DALIŞ VE OLTA BALIKÇILIĞI SEKTÖRÜNÜN EN BÜYÜK FUARI… 28 – 31 Mart 2013 tarihleri arasında 6. kez düzenlenecek olan Ülkemizin ve Akdeniz çanağının en büyük dalış ve olta balıkçılığı fuarı “MEDEX İSTANBUL 2013 Dalış, Balıkçılık ve Su Sporları Fuarı İstanbul fuar merkezi 11. Hall de 6. kez sizlerle buluşacaktır............ BALIK YOK NASILOLSA.BUGÜN FUARA GİDİLİR.BALIKTAKİ KADAR OLMASADA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRİLİR.NE DERSİNİZ
Gittim ve hiçbirsey yok, eğer dalış uğraşıyorsanız ve zıpkın kullanıyorsanız gidin ama balıkçılık üzerine düzgün bişey yok. Spot balığa gidin aynı şey.
heyy millet herkes uyuyomu ıkı gündür nerdesiniz yahuuu hadi balıklar kaçtı sizdemi evet 1-30 nisan beş yıllık av tahmini benim tahminlerime ve takvimlerime göre az kaldı 20-25 gün içinde istavrit izmarit mezgit zargana hade herkese rast gelsin hala heryer boş sayılır ve ardında beklenen an : çinekoplar geiyor
lüferin gelmesi agustosu bulur eylül başı önce çinekoplar . sarıkanatlar gelsin hele tabi limitler dahilinde av yapmak şartı ile en iyiside ekim kasım karadeniz yalıköy de lüfer avı süperrr
Bu dediğiniz 2. tur ege ve marmaradaki balığın karadenize dönüşünde bir takoz daha koyacaz mübareklere.