Herkese merhaba Galata köprüsünden bugün yayan geçtim bazı kovalarda hatırı sayılır boylarda sanırım sabah yada akşamdan alınan kaba sarıkanatlar vardı.Kefal ile istavrit fazla değil istavritlerde kraça idi... Sanırım bu yılda balık bol alıcak.. Sağlıcakla kalın
Gece saat 12,30 gibi köprüde 1 kovada 4,5 adet çinekop vardı bir kaç kişinin kovasında 1-2 tane çinekop vardı istavrit hiç denk gelmedi göremedim, kraça dahi yoktu(olmaması sevindirdi) saat 5.30 gibi eve dönüş yolunu tuttugumuzda köprüde kimse tek bir vuruş dahi alamadı
v.a.s kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı. Haliç tarafında vardı, ayrıca dün gece boğaz a da uğradık boğazda da birşey yoktu. Gidecek olan yada gitmeyi düşünen arkadaşlara umarım yardımcı olur
Gelen raporlar ve gözümle kovalarda sarıkanatları görünce bugün öğlenden sonra 4 te galataköprüsünde yerimi aldım, Akşam 7 ye kadar hatırı sayılır boyda istavrit yaptı boğaza bakan kısım sonrasında yemli hamsi kullanarak sarıkanat beklemeye başladık lakin suda aşırı derecede akıntı olunca 130 gr kurşunu sabitleyemedim ve ben dahil kimse tek bir vuruş dahi alamadı. Bugüne dair raporum bundan ibaret daha güzel avlar sizlerin olsun... Sağlıcakla kalın
Az önce köprüden geçtim, az da olsa orta boy istavrit çıkıyordu, köprünün yarısı boştu, karaköy parkındaki ispark istilası devam ediyor..
KAraköy parkındaki müdavimler niye ses çıkarmıyor acaba, o çok konuşan adam ve onun arkadaşları hiç yok ortalıkta Berkan abi ??? Buranın müdavimiyiz her zaman burdayız diye atıp tutuyorlardı Cidden sinir bozucu bir durum, resmen adamlar o mekanı isparka peşkeş çektiler sanki ispark orayı yeterince işgal etmiyormuş gibi :mad2:
İmza kampanyası filan gibi bişeyler olsa durum eskisi gibi olmazmı. Daha evel başka sahil semtlerinde buna benzer örnekler var.. Sağlıcakla kalın
Yapalım abi imza kampanyası, daha doğrusu biz Kartalda ikamet ediyoruz bu tarz çalışmaları ilk önce oranın müdavimleri yapması lazım abi bizde seve seve destek oluruz...Belki dediğin gibi eskiye döner ve bu saçma oyun bozulur.. bu yasak mevzusu çıkmadan mekan isparka peşkeş çekilmeden önce oraya gittiğimizde oranın balık avı müdavimleri biz hep burdayız şöyledir böyledir diyorlardı ama bu konuşanları yasak geldikten sora hiç görmedim orada hemen kabullenmişler demekki durumu eyvallah demişler idk
Sevgili Ersin Millet olarak neden bu haldeyiz. Hep dilde uygulamaya gelince boş. Herkes memnun demekki sözüm ona oranın müdavimleri kesin köprü tayfasındandır.28 yıldır bu işe gönül veren biriyim ve ben bugüne kadar karaköyde daha birkere olta sallamış adam değilim ama zoruma gidiyor halka arz olunan bi yeri nasıl belediye kendi kurumuna peşkeş çeker. Adamlar fatihte 25 yıllık üst geçit kaldırıyor Gerekçe ; Trafik rahatlatmak için. kafanı kaldırıp bak bakalım üst geçitin merdiven dibinde mülkiyet hakkıyla birlikte kimin muhallebi dükkanı var.Bunun gibi daha bi çok konu. BAL TUTAN PARMAĞINI YALIYOR zehir zıkkım olsun alayına... Sağlıcakla kal
bu ülkede birşeylerin değişmesi için bir takım kişilerin çıkarı olması lazım belediyelerinde kendine göre borcu var bazı belediyeler iflas ediyor
Olayın rengi belli sevgili dostum,resmen orasını peşkeş çektiler.. Bu belediyenin ihtiyacı ile ilgili değil.İstanbul belediyesi bırak devletten para almayı devlete borç para verecek konumda.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.. Sağlıcakla kal
kraça irisi istavrit çıkıyor, gece durum ne olur bilemem,dişliye atsanız bile o denli istavrit varki yemleri rahat bırakmaz.
Sevgili Nusret S.A ,Bugün boğaz dönüşü galatanın boğaz tarafından geçtim,manzara hep aynı karidesle tek tük izmarit,kurtla kefal,Çapari ile orta boy istavrit alıyorlardı.Özkanın dediği gibi istavritler rahat bırakmaz su hafif bulanıktı köprüde Şansını dene oltası suda olan balığı tutar... Sevgili Özkan S.A,Bu sabah 07 de aşiyanda oltayı suyla buluşturdum senin mekanı taradım olduğu gibi lakin su hala bulanık,bulanık suda iş yapan rapala dahi denedim tık yok uzak yakın ne varsa yokladım gene aynı,Çamlıbahçe ve Hisarönüde aynı,Sadece yoğun şekilde kefal geçişleri gözlemledim,sanırım karadenizdeki fırtına ve gündoğumu rüzgarları balığı marmara ve sarayburnuna çevirmiş. Sandalcı arkadaşlarla konuştum balık sarayburnu açıklarında imiş. Son durum bu şekilde Şahsi fikrimi beyan ediyorum yarında bi cacık olmaz ama pazar günü sağı solu yoklamakta fayda var derim.. Sağlıcakla kal
Dün saat 20:00 gibi köprüdeydik. Kovalarca kraça ve kefal vardı. kraça diyorum ama kraça bile değil balıklar.. Hemen gidip balıkçılardan iri ve canlı istavrit birazda hamsi aldık. sabah saat 05:00'a kadar 2 oltayada 1 çinekop geldi. Takımlarımız FC misinalar ile yapmıştık özel 2 iğneli takımlarımızdı. Gelen raporlar sonucu denemek istedik sonuç hüsran. Köprü geneline gelirsek; Çarpma ile ilarya, kefal ne gelirse atıyorlar kovalara ve çapari ile kraça katliamı var. suda hafif bulanıktı sabah dönerken. Keyifli avlar dilerim.