tahmin olabilir balıklar şu vakitte gelecek diye ama balıklar takvime değil hava durumuna bakar onun için geçen sene ve bu senenin hava durumlarını karşılaştırmak lazım BENCE
1 saat evvel kopruden gecerken iri bir sarikanat gozumun onunde kovaya atildi kefal bol yine.istavritler kiraca.bazi kovalarda 10 tane cinekop sarikanat arasi diyeyim lufer vardi.
Halicin iç taraflarında akşam hava karardıktan sonra su üstü deneme yapmak lazım. tez zamanda reeling
yakın zamanda yakalayacagım ALLAH kısmet ederse,işte o zaman resimlerin üst tarafında o günün tarihi olucak o zaman inanırsın kardeşim mrsparkle :thumb: reeling
Unkapanı köprüsünde saysan 10 kişi ya çıkar ya çıkmaz.Galata boğz tarafı olta yoğunluğu fazla ama gündüz balık yoktu.Tek tük kefal tutan vardı.Sabahtan akşam 8 e kadar sadece 4 adet istavrit tutmuş birisi.Bende saat 18 den 22 ye karaköy yönü boğaz tarafındaydım.Ben ordayken sadece bir kişinin dişli aldığını söylediler.Gece ne durum nedir bilemem.
İyi pazarlar Dün akşamki köprü durumu alttaki linkte yazılıdır http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=51156&page=635 Sevgi ve saygı dileklerimle
bugün galata köprüsünün boğaza bakan tarafından geçtim. 2-3 kova harici tüm kovalar boştu. kefalleri saymıyorum. istavritler küçük değildi. 15-20 parça canlı istavrit vardı. ayrıca biri yemli çapari ile çinekop çekti.
Bu gece galatada olacağım bir arkadaşımla beraber.yemli istavrite deneme yapıcam takarım karidesimi hamsimi beklerim inşallah hava çok kötü olmaz. gece son durumlar nedir haberi olan varmı ?
son zamanlarda gelen haberler kefal cıktıgı ve kracaların oldugunu duydum soylede bırsey var kocaelınde mesala gunduz rapala aksam yemlıde dişli alanlar olmus dişliyide yokla derım koprude karakoy bogaza bakan tarafı dene derım
zaten köprüde favori yerim orası ayağa yakın kısım.şimdi hiçte uğraşasım yok dişilyle.zaten yemli takımım yok.bakarım bi saat balık hangi suda.takılırım sabaha kadar.sabahta çapari yaparım biraz sonra doğru eve gece canlı yayın yapabilirim mobilden
cuma akşamdan sabaha unkapanı denemesi yapıcam, durum hakkında bilgilendirme yapabilecek olan varmı, rastgele arkadaşlar
Iyi geceler eminönü köprüsundeyim kovalarda 3/4 sarikqnat var yaklaşık 1 saattir balık kesmiş Eminönü ahalisine duyrulur. Rastgele
sabah halice bakan kısımdan yayan geçtim kayda değer balık yokdu,dişli hiç yok derken,otobüs durakları tarafında balık ekmek satanlara yaklaşınca kovada 2 adet dişli gördüm ve canlı idiler. ve boylarıda maşallahlıkdı