duvar dibinden atılabiliyor hala, orası park sınırları dışında kalıyor, müdahale edemiyorlar ama 3-5 kişi anca sığar..
Darmış tıkış tıkış olur öyle de. Biyer buluruz elbet şuanda sahteye ne gelir? Yoksa çapariyle istavrit mi daha iyi olur.
Pehlivan bunu beğendi:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Allah iyiliğini versin Berkan bu cuma saatinde beni güldürdün Cenabu ALLAH 'oltanı balıksız bırakmasın Bu arada herkesin CUMA sı mübarek olsun hayırlı cumalar
evet daha önceden otopark olarak kullanılıyordu. dün gördüm araçları kaldırmışlar insanlar balık avlıyorlardı.
Hafta sonu araçları sahile sıfırlamıyorlar takip ediyorum ben sürekli orayı. şuan da durumda değişen bir şey yok, araçlar denize sıfır park edilmiş
herkese *** lar bugün 1 mayıs işçilere kutlu olsun tatil diyerek balığa gideyim dedim bi hevesle ama gitmez olaydım Unkapanı köprüsünü açmışlar kapalı galatada kapalı bütün yollarda kapalı idi eve zor döndüm sabah geçtiğim yolların çoğunu dönerken kapattılar eve zor geldim KOCA Bİ HÜSRAN sağlık olsun
herkese merhaba. lar bugün 1 mayıs işçilere kutlu olsun tatil diyerek balığa gideyim dedim bi hevesle ama gitmez olaydım Unkapanı köprüsünü açmışlar kapalı galatada kapalı bütün yollarda kapalı idi eve zor döndüm sabah geçtiğim yolların çoğunu dönerken kapattılar eve zor geldim KOCA Bİ HÜSRAN sağlık olsun herkese bol avlar banghead [/QUOTE]
Az önce KAraköy parkına baktım kameradan, yine pispark çekmiş arabaları denizin kıyısına sıralamış, duvar dibinde olta atan tek bir adam vardı... Bir değişiklik yok maalesef hâlâ
bugün haliç sosyal tesislerinin yanından 06.00 08.30 arası şansımı deneyim dedim , ilk önce rapala denedim yarım saat at çek yaptım tık yok, daha sonra çapari ile istavrit denedim yarım saat yine tık yok çapari tüyü yeşildi , turuncuya çevirdim 10 parça iri istavrit aldım 5 adet küçük geldi onları saldım,av sonunda tüm istavritleri saldım , kayda değer bir şey yoktu belki benden sonra balık yapmış olabilir bilmiyorum
Dun 14.00 den sonra hisar onune gittik arkadaslarimla akinti fena rapala denemeleri yaptik ama nafile , zaten deniz koca koca istavrit kaynarken bizim sahtelere bakmadilar herhalde 3 arkadas 2, 5 saatte 4 kiloya yakin iri istavritle avimizi bitirdik, donus baligi gelmeye basladi herhalde essek istavritleri bir hayli fazlaydi
Bi cacık çıkmaz.. oranın yasaklanıp ta pisliğin merkezi haline gelen köprülerin yasaklanmaması tezatın daniskası..