*** lar bugün sabah 05.30 emin önü galat boştu ve hiç bi tarafında balık yoktu karakoy iskle de kocaman bı gemi var atacak yer cok az zaten oradada bi şey yoktu 07.00 kadar gezindim takım açmadan hiç hareket yoktu baktım olmucak bastım boğaza boğaz fena mı fena cok kalabalık ama hafta sonu malum ama balık süperdi aşağı yukarı epey bi gezimdim bilindik yerlerin hepsinde balık çekiyorlar iri istavrit erken saatte rapala ile sarıkanat çinekop almışlar bende bi yere sıkıştım 100 gr kurşun la 2-3 saat takıldım 2 kilo kadar altım cok kalabalık olduğundan ve yetrli balık aldığımdan 10 .00 da avımı sonlandırıp döndüm balık boğazda haberiniz olsun köprüler boş bu aralar dikkatimi çekti 7-8 gündür kimse rapor yazmıyor... herhalde köprülerde hiç bi şey olmadığından herkese bol avlar
Herkese selam Balık boğazdan geçiş yaptığından dolayı buraları unutulmuş bakıyorum.. Bugün eminönü ve üsküdar arası ufak bi gezinti yaptım birazda bakındım.Üsküdar sahilde iri istavrit alıyorlardı,galatada hareket vardı lodos etkisini yitirince balık halice giriş yapmış bilginiz olsun iyi denecek boyda istavrit ve iri iri sardalye alıyorlardı ince takım çapari ile. Bu arada ufak bi hatırlatma kurşunu 75 gr kullanın yoksa sardalya sürüsü giriş yaptığında balık yukarı basıyor hafif kurşun kullanırsanız kurşunla fırdöndünüz akraba olur :thumb: ilgilenen arkadaşlara duyurulur... Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
Sevgili dostum ağır kurşun kullanmazsan sardalya yakalandığında yukarı doğru yüzer ve kurşunla fırdöndüyü toka yaptırır ve takım perte çıkar 75 gr kafidir.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Arkadaslar merhaba,saat 11 sularinda galata koprusu bogaza bakan kisimdan yayan gectim eminönü tarafinda lufere yakin iri bir sarikanat gordum ve canli idi. Bunun disinda Kefalciler yine faal idi,capari calisanlar istavritden nasibini bol bol almislardi,istavrit boylari ideal boyda ve irice;kraca pek nadir,ilgili arkadaslara duyrulur.
Selam herkeze Bu sabah acaba deyip istavrit yoklamak için 06 :00 da galata köprüsüne gidip otobüs durakları tarafındaki duba yanında ince beden damla simli organze yeşil çapari çalışmasının meyvesi olan 2 kg kadar hatırı sayılır boyda istavritle eve döndüm.Sardalya için su üzeri denemeleride yaptım fakat başarılı olamadım. Lakin balık en verimli şekilde sabah 06 :00 - 08 : 30 arası av verdi daha sonraları gitgide azaldı köprü genelinde belirli yerler randımanlı idi.Hava müsait olduğundan unkapanı köprüsü ayna gibi görünüyordu fakat pek fazla kimse yoktu orda balık seyrekleşmiş bu hafta sanırım. Akşamada su üstü dişli denemesi yapıcam dönüşte onuda raporlarım. Evde hafif tertip tadilat işi var bitince fotoları eklerim.. Sağlıcakla kalın
Sevgili Fatih Az evelki mesajımda belirttim zaten en verimli saatler 06:00 - 08:30 arası diye,ben dahil çok kişi zaten 12:00 gibi ordan ayrıldı. Öğlenden sonra galata köprüsü patates olmuştur balık yönünden.. Sevgiyle kal
Selamün aleyküm arkadaşlar malum havalar ısındı. Köprülerde öğlen sıcağında pismemek için saat 17:00 den 23:00 arası balık durumu nasıl olur. Gece hangi takımlar kullanılır bilgi verirmisiniz. ***.
Eminönü taraflarında bir kaç arkadaş balık tutabilceğimiz bir yer bilen varmı?. Pazar günü köprü yoğunluğunda uzak olmak için.