Bildiğim kadarıyla karaköy boğaz tarafı.. daha net bilgi de gelecektir.. de.. önemli olan bunu bilmek değil orda yer bulabilmek.. 24 saat doluymuş oralar hihi
karaköy tarafıda izmarit yapıyor ama eminönü boğaz tarafı zaman zaman daha verimli izmarit avları veriyor
bu hafta sonu ve 15 tatil boyunca Ankara'dan gelecek enişteyle sık sık Galata'ya gitmeyi düşünüyoruz. Malum hava karlı ve deniz suyu sıcaklıkları iyice düştü. Tam vakit buldum derken bu balıklar şimdi göçe başlamasın Önce Eyüp Sultan Camii'ne enişteyi sabah namazına götürecem orayı bilenler park durumu nasıl?
Gece bir bakıcam köprüye ben deli dana gibi giyinip. Gıcık oluyorum ama şeytan dürtüyor, hazır boş haldeyken gece, bir daha deneyeyim tükürdüğümü yalayayıp. Boğazda balık yok... Buzhane olmayan taş gibi hamsi buldum, filetoları kestim çok hafif tuzladım, 3-5 tanesine karides aroması püskürttüm bakalım onlar nasıl çalışacak
kenan kardeş eyüp sultan ın önünde de otopark var yada caminin karşı tarafına sokak aralarına da bırakabilirsin..
Hep diyordum galata rus kızı gibidir, alışkanlık yapar Forumda fotografına bakıp en kolay tanıyacagım kişi sensin Tabı kesmedıysen sakalları gorursem koprude ugrarım yanına
rakadaşlar bence kar yağınca 2 3 hafta balık yapmaz daha önceki senelere göre söylüyorum kimi kar soğundan der kimi yolların tuzlanmasıyla tuz oranı artıyor diye atrtık neydense! kardan sonra balık raporlarını bekliyorum rast gele
Bende kar yağınca balık olmaz bilirdim..fakat forumdaki arkadaşlardan haliç ve kıyısında dişli balıkların devam ettiklerini vede izmarit başladığını duyuyoruz....güncel av raporu olan varmı) veya haliç çevresinde(galata,unkapanı) son durum nedir bilen varmı??
merhabalar işim gereği saat 12 sularında galata köprüsü unkapanına bakan tarafdan yayan geçtim;kovalarda çinekoplar var idi ama geneli limit altı;küçücük yapraklar bile kovaya atılmış durumda...balıklar ölü muhtemelen gece yakalanmıştı. yemli takım karides atanlarda tek tük istavrit vardı kayda değer balık yoktu aşırsı soğukdan çoğu insan eli cebinde etrafa boş boş bakıyordu benim izlenimim budur.
Çok saol Özkan abi...Azda olsa balığın olması sevindirici..boğazda tık yok diyorlar ...Dün gece forumdan giden arkadaslar ne yaptılar acaba?? eğer balık varsa galatada gitmeyi düşünüyorum...
Sakalları kısalttım ama çok rahat tanırsın merak etme. Dün gece 2 den bu sabaha kadar karaköy boğaz tarafındaydım
Balzer in bir sprey aroması Kokusu hiç karidese benzemiyor. Tinerle karışık parfüm gibi Balık aldı spreyli yemler de ama normal hamsi kadar değil. Gece epey istavrit saldırdı bu spreyli yemlere. Tabi ki defneler de. Butun 23 cm altı (bir karışım) balıklar geri salındı, sadece galsamadan yiyen ve kanayan 2 balığı aldım. Karides aromasına notum: 5/10... Yemli istavrit izmarit avında kokusu zayıflamış karideslere sıkılırsa belki randıman alınır. Denemedim. Ama ah bir sardalya yağım olacaktı ki, seyret cümbüşü...