Galata köprüsü Boğaz Karaköy kısmında olta atabilene helal olsun öyle kalabalık gömedim şimdiye kadar !!! Ama balık alıyorlarmıydı ? Gayet seri bir şekilde alıyorlardı
Sabaha karşı 04:00'te gittim Galata Köprüsüne, böyle kalabalık görmedim hayatımda. Yer bulmak çok zor, ama şiddetli soğuğa direnmek herkes için kolay değil. Önce parketmiş araçlar dondu, sonra zemin buz kesti. Geceden kalan birkaç kişi daha fazla dayanamayıp yerlerini bana devrettiler. (Galata Devremülk) Yer bulma sorunu bu noktaya gelmiş yani anlayacağınız. Öğlene kadar kaldım, 2 sarıkanat, 1 kilo azman izmarit ve istavritle eve döndüm.
İzmarit haberleri keyiflendirici ve azdırıcı türden.. sırf izmarit için şu galata köprüsünü bir kez daha deneyebilirim
arakadaşlar 2 hafta önce 16 geçtiğimiz cumartesi yine 16 parça dişli aldım fakat hızlıresimden nsaıl siteye yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sewinirim
Foruma fotoğraf yüklemek oldukça kolay: - http://imageshack.us/ sitesine giriyoruz. - Browse yazan yere basıp yüklemek istediğimiz fotoğrafı bilgisayarımızda buluyoruz. - Image resize kısmında 640x480'i seçiyoruz. - UPLOAD NOW yazan yere basıyoruz. - Gelen sayfadaki linklerden Forum Code yazan kutucuğun içindeki kısmın tamamını kopyalayıp buradaki mesajımıza yapıştırıyoruz. Mesajı yayınladığımızda fotoğraf gözüküyor.
bizde dun aksam galata bogaz karakoy tarafindaydik saat 17:30 gibi amayer sorunu nedeniyle ancak 18:45 gibi yer bulabildik 12 adet disli(7 cinekop 5 sarikanat)saat 8 gibi balik bicak gibi kesti bizde saat 21.10 gibi toplanip evimizin yolunu tuttuk daha sonra balik yaptimi bilmiyorum bas kisimda kurtla alinmis iri mirmirlar ve guzel izmaritler vardi kovalarda herkese rastgele... takim:mantarsiz 3 kostek hirsizli 4 no youvela 1303 igne yemnceden ayiklanip tuzlanip buzluga atilmis hamsi avlak yeri:galata karakoy bogaz kismi orta taraf
Galata pazar günü gündüz çok verimli değildi , istavrit seyrek yaptı ama 5 den 8 e kadar iri çinekop ve sarıkanat yaptı. Karaköy boğaz kısmından 8 gibi tekne ile ağ atıldığında balık kesildi. İstavritler iriye yakın ve güzeldi çinekoplar standart boylardaydı.
Peki öyleyse müsait bir zamanda sabah ilk vapurla üsküdara gidip sabah suyunda balıkları yakalayıp hava kararmadan da dönüyorum! raporu da forumda paylaşıcam. Çok Teşekkürler...
Emin bu arada teşekkürler köprü avındaki tüyoların için. Takımı dediğin şekilde yaptım, acemiliğimi attıktan sonra güzel sonuç aldım. Sağolasın.
Kaan abi aslında hiç bilgi bile veremedım msj cektıgın gun avdaydım elim hamsılıydı üşüyordum.zar zor bi iki şey yazmışım daha fazla yardımcı olmak ısterdım.Köprü insanın kovasınıda, kafasınıda dolu gönderir
cuma gecesi saat 12 den 3.00 kadar galataydım..gayet iyi dişli ve nadirde olsa iri istavrit yaptı...taze yemi olanlar cok fazlasıyla avantajlıydı...v Uploaded with ImageShack.us foruma yeni üyeyim diyebilirim,inşallah fotografı doğru eklemişimdir..bende 3 saatte 8 sarıkanat,7 çikenop,3 istavritle avımı sonlandırdım....bugunlerde köprüden haberi olan varmı arkadaşlar??,malum kar suyu denize indi!!! bi kaç kişiden köprüde izmarit olduğuna dair haber aldım ama son durum nedir bilmiyorum...güncel bilgisi olan varsa sevinirim...
unkapanı balıkavı iki haftadır çok iyiy balık var çinekop sezonu geç bitiricek anlaşılan herkeze rastgele Uploaded with ImageShack.us
Sevgili Balık Dostları, Dün akşam güzel dostlarım Okan ve Adem ile köprüde balıktaydık. reeling Ben işten geç çıktığım için sağolsun arkadaşlar bana yer tutmuştu:thumb: Muhteşem bir av akşamı yaşadık Okan -40 hooked çino ben - 32 hooked çino Adem (biraz abarttı) - ortaboy bir kova dolusu (3 kg kadar) Sayısını yarına öğreniriz. Bir tavsiye : Yemlik hamsinizi kesip gidin fazla üşümeyin