Kuzen aktarlık yapıyo onun vitrinde balık yağı gördüm sanırım saça sürülüyo iş yapar mı acaba pazartesi bi aksilik çıkmassa ben de galatadayım.
az önce galata köprüsünden geldim...forumun genelinde okuduğum olumlu haberleri ne yazıkki orda göremedim..izmarit ve sarıkanat hiç yoktu...tek tük çinekop ve nadirde olsa iri istavrit vardı... Uploaded with ImageShack.us 3 saat içinde yakalamış olduğum balıklar bunlar ) (2 adet çinekop,1adet eşek istavriti,4 adet iri istavrit)....Olumsuz hava koşullarından dolayıda verimimiz düşmüş olabilir..Çünkü aşırı soğuk ve rüzgar vardı...Bol bol muhabbet dışında balık açısından köprünün genelinde bir şey yoktu...Umarım balık bi kaç gün içinde yine bollaşır, balık bu bellimi olur bi gider,bi gelir)..Herkese rastgele...
unkapanı rapor 28 adet çinekop yakaldım . Ancak balık gittikçe azalıyor ve küçülmüştü.hava karadıktan sonra 1 saat balık yapmadı sonra birden hızlandı. Uploaded with ImageShack.us
tebrikleeeeeeerrrr...:thumb: :thumb: :thumb: afiyet olsun.:hungry: bu akşam yapar mı? gelir misin? Gidersen ara. Bu arada Okan kardeşimizin sıkı raporlarını bekliyoruz. (Yavlum Mitat ve Muğlis Beğ)
bu haftasonu lodos olacak. Haliç bundan nasıl etkilenir ? Boğazda lodosta balık olmuyor . Galata köprüsünde lodosta durum nasıl oluyor ?
yarın yağış öğlene başlayacak akşama hızlanacak.. pazar yağış kesiyor ancak akşama doğru yine başlıyor.. her iki gün de sabah suyuna gidenler ıslanmadan avlanabilir kanaatimce.. ama balık olur mu olmaz mı gidince görücez..
Merhabalar;benim kanaatimce haliçde lodos balık için pek fark etmiyor.... Lodoslu günde balat kıyısından olta atarsanız rüzgarı arkanıza;kasımpaşa kıyısından atarsanız rüzgarı karşınıza alırsınız. bu pazar sahte at çek için umutluyum reeling
ben gece 12 den 3 e kadar eminönü boğaza bakan taraftaydım...ilk gittiğimde gezdim köprüyü ne var ne yok diye...normalde karaköy tarafı hınca hınç olması gerekirken en dipte kefale çapari atanlardan başka kimsecikler yoktu...bende eminönü tarafına gectim orası biraz daha iyiydi...balık tutanlarda muhabbet ettim biraz ..balık saat aksam 10.30 a kadar ara ara yapmıs yanlız kovalara baktım boyutları memnun edici değildi....dediğim gibi gece 12 den 3 e kadar bunları tutabildim ..insallah balık yine bollaşır zevkle tutarız reeling
Köprüde balığın kestiği falan yok arkadaşlar hala tam hız devam edıyor.arkadaşların kısmetınde yokmuş.
Valla evvelsi gece 20 çinekop aldım, ayrıca 5-6 geri saldım, sabah 8 gibi balık kesti, yemli istavrite döndüm 2 kilo istavrit aldım, bir de azman izmarit denk geldi. Ben köprünün acemisiyim, hayatımda ikinci kez avlanıyorum, kendi boğaz takımlarımı kullandım, yanımda acemi olmayanlar vardı, onlar da 25-30 civarı çinekop aldı. Bir hafta önceye oranla balık incelmiş yalnız, onu gördüm. 1 hafta içinde de gidecek balık (lüfer familyası) diye düşünüyorum.
Golden horn fishing team buluşma platformuna bak. senle aynı gün tutuldu.sadece dogru yerde dogru zamanda olursan çok guzel av verıyor
yollarım foto ama tuttuğum balıkların büyük kısmını eve balık götüremeyen öğrencime verdim. Balık tutamadığından değil, tuttuğumuz balıkları benim deep freeze de sakladığımız için (arkadaş grubuyla yemek için). Annesi eve balık gelmiyor diye veryansın edince ben de verdim çoğunu. Ben böyle fotoları koymayı pek sevmem ama madem isteniyor; geçen av ile bu avın fotolarını koyayım madem. Bekleyin 5 dk