Haliç ve Çevresi Kıyı Raporları

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cousteau tarafından paylaşıldı.

1. mkmystery

mkmystery Mehmet

Favori Kamış:
    D.A.M POWER RANGE TELESURF 4.20 M
    Favori Makine:
    CORMORAN MATCH MASTER FEEDER 6 Pİ-4500 OLTA MAKİNESİ
    S.a emin kardeş g.o.p oturuyorum organizasyonda bana yer varsa bende gelebilirim. yarım aksam için.

2. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    arkadaşlar resimleri yükleyebilirim

3. tefo32

tefo32 tevfik

bulut, iyi akşamlar resimleri yüklede keyif alalım. biz çamlıbahçede ruzgardan duramadığımızdan balık,ın şeklini unuttuk siteyi canlandır.resimlerle reeling

4. tefo32

tefo32 tevfik

EN İYİ AVINA 25 CM SARIKANATI YAPIŞTIRMIŞSIN HELAL FB KARDEŞİM

5. arap58

arap58 Fatih

Anladım Çok Saol Verdiğin Bilğiler İçin.Yer Bulabilirsek Köprüden Denicez Hamsiyi Filoto Şeklinde Kesip İki İğneli Mantarlı Takımla Kullanmayı Düşünüyorum Umarım Verim Alırız.

Rastgele.

6. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    resimleri nasıl yükleriz biliyormusun

7. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    ya valla bu organizasyonlarda içim gidiyo.ama malesef şu dersane sektörünün tatili pazartesi olunca pazrtesiyi bekliyoz tatil için hafta sonu ise ancak formları okuyup iç çekiyoz.neyse hepinize rastgele oltanız gergin olsun.

8. fisherman19

fisherman19 Seyfullah Küçük

En İyi Avı:
    Lüfer ,750gr palamut
    bu gece saat 12 den 3 e kadar galatadaydım(eminönü) tarafında...balık ara ara kessede kovalar doluydu...bende 10 sarıkanat,6 çinekop,2 iri istavrit le avımı sonlandırdım...bu arada taze yem bulmak zor iş..hamsiler dondurulup çözülmüş olarak satılıyor çoğu balıkçıda..yanımdaki amca mahallesindeki balıkcıdan taze hamsi almış en çok balığı o çekiyordu..taze yemin avantajını bir kere daha görmüş oldum...gidecek arkadaşlara taze yem bulmalarını öneririm...

9. Köprüde taze yem bulmanın sorun olmasına şaşıyorum. Evvel çapari atıp kendi yemimizi kendimiz taze taze tutamıyor muyuz ki?
    İlla ki gelir gibime geliyor.

10. Er-Han

Er-Han Erhan ÖZBEK

En İyi Avı:
    Galata Köprüsünde Eşkina..
    Cep telefonundan bağlanınca bu başlığı göremiyorum. Mesajı da yeni gördüm kusura bakma. Hafta içi iş nedeniyle fırsatım olmuyor ancak hafta sonları gidebiliyorum.

11. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Merhaba arkadaşlar .

Bu akşam ilk defa eşimi balığa götüreceğim . Bende ilk defa haliç köprüsünde avlanacağım. İkimiz içinde ilkler olacak. Kalabalık olması kaçınılmaz. Herhangibir sorun olmasını istemiyorum ama nasıl olacak göreceğiz. Bana tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı köprüde. Tek olsam hiç problem değilde , huzurlu bir akşam olsun yeter. Olmadı karaköy iskele civarına inerim diye düşünüyorum. O taraflarda otopark bulabilirmiyim ? Bölgeyi bilen ve beni yönlendirebilecek arkadaşlar olursa sevinirim .
    Yanıma yarımkilo yemlik hamsi alacağım. Köprü demirine bağlanan aparatım yok. Onun yerine ip kullanıp kamışı sabitlesem demire olur sanırım .

12. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    özkan abi karakoy ıskelesının bır arka sokagında katlı otopark var olta ıcınde mutlaka tahta aparat almanı tavsıye ederım ıple ugrasılmaz yengemız ve sızın ıcın karakoy bogaza bakan taraf daha uygun galatada ortalarda balık tutmanızı tavsıye ederım yer bulabılırsenız yem hamsı dogru tercıh sabahlıcaksınız 1 kılo alın bence ısı şansa brakmayın kardes tavsıyesı:)

13. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    sağolasın Güray , apartı ayarlamaya çalışıcam artık bir şekilde . 3-5 güzel balık alalım yeter. İşin heyecanındayız biz . O heyecanı eşime de yaşatayım da ben balığa giderken bana surat yapmasın :)

14. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Sen de mi Özkan :) Bu akşam herkes oraya gidecekse ordaki curcunayı tahmin edemiyorum :D Ben geç saatte gelmeyi düşünüyorum, belki de sabaha karşı, bakıcam duruma göre..

15. Yer bulamama ihtimaline karşı B planı var mı? Ben de aynı kararsızlığı yaşıyorum. Ama gitmekten yana ağır basan güdülerim var.

16. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Bugünden rapor varmı hava sabahten beri güneşli ve pekte rüzgar filan yok...

17. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba;saat 11.00 sularında galata köprüsünün halice bakan tarafından yayan geçtim;kayda değer balık yoktu az miktarda istavrit ve kovalarda limit altı ölü yaprak çinekop vardı köprü hınca hınç dolu idi.

18. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Yavuz abi ben hiç olmadı karaköy iskeleden denicem .B planım o . Berkan da gelecekmiş. Biryerlere sıkışacaz artık :)

19. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Kuleli den ve vaniköy den artık sıkıldım Berkan :) zaten ayda 1-2 gidebiliyorum , ve her gittiğimde de elim boş döndüm. Haliç bu işin membağı . Boğulacaksan büyük denizde boğul demişler :)

20. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    geçen hafta galatada sabahladım saganak yagmur altında hıc olmamsından ıyı derece balık aldım ama 4-5 kısı yanyana olta salladık ılkkez basıma geldı :D ısın acıkcası cok verımsız oluyor dipdibe balık tutmak vala yarın gtcem erkenden yerımı yapcam hıc olmadı tek mantar halıc yaparm :D daha saglıklı bu arada yarın ıcın bır yagıs gosterıyor bırde parcalı bulutlu cozemedım gttı havayı:)