30 cmden aşağı olmayan balıkları nereden aldınız acaba? Bu çok büyük bir şans. Bu sene toplamda 1500 parça çinekop ve sarıkanat yakaladım ama toplasan en fazla 15-20 tanesi 30 cm ye yakındı. Siz bir seferde bu kadarını nasıl yakaladınız inanılmaz bir olay. Hatta verdiğim örneği biraz daha genişletirsem sadece ben değil avlandığım yerdeki hiçkimse bu kadar büyük balığı kovasında bir seferde görmemiştir. Forumda da ilk defa böyle bir raporla karşılaşıyoruz. Tebrikler
Arkadaşlar günaydın, Demekki bu hafta galata tarihin en büyük organizasyonuna tanık olacakAnadolu kartallarını,başta Berkan abi olamak üzere orada görmekten mutluluk duyarız.Biz cuma akşamı iş çıkışı 19:00 gibi oradayız.Daha erken giden olursa, kalabalık hakkında bilgi verirse memnun oluruz.
Ben buyuk ihtimalle erken gıderım. kalabalık hakkında bılgıyı şımdıde verıyım ıstersen kesın kalabalık olacak köprüde bagıra bagıra gezcem.balıkavıdnan olan el kaldırsın diye bakalım kaç kişi orda yapıcam bunu harbiden
özkan galiba klavyede yazım hatası olmuş. 2 yerine 3 e basmış arkadaş. Başka bir ihtimal vermiyorum. Gerçi o zamanda 20 cm balığa sarıkanat yazmış olacak valla anlamadım hiçbirşey. Ben 15 yıldır bu balığın peşindeyim iyi kötü işi de biliyoruz ama daha aynı anda o kadar büyük balığı kovamda görmek nasip olmadı. 13-14 yıl önce cankurtaranda kayalıklar dökülmeden önce iyi lüfer alıyorduk ama o da en fazla 7-8 tane.
evet bende can kurtarandaydım o zaman orası birazdaha sığ gibiydi küçük balıklar kıyıya sıkışıyor peşinde lüfer sarıkanat devriye atıyordu hatırlıyorum :thumb:
zannetmem.. galatada acemi kalacağımı düşünüyorum.. kıyıdan avlanmadan çok farklı ne de olsa 17-18 senedir köprüde avlanmıyorum.. oraya uygun takımlarla gelmeye çalışacağım, artık gerisi kısmet..
İstediği kadar dönsün sarıkanata. Bu balık ortalama 22-23 cm boyunda geliyor 27cm yakalayan lüfer çektim diye seviniyor. 30 CM çekeni de görmedim kendimde çekmedim bu sene. Maks 24-25 cm dir balıklar onlarda en fazla 5-6 tanedir. Hepsinin bu şekilde olması için arkadaşın 80-100 balık tutup bunların hepsini denize bırakıp kalanlarını alması lazım diyecem ama o bile çok zor.
arkadaşlar bende hemen hemen iki günde bir köprüye giderim.30 cm çok nadir alınır oda koca köprüde günde bir iki tane anca 30 cm alanı gördüm.yazan arkadaş bence ortlama bişey yazmıştır bende en fazla 25-27 cm aldım.
Ne günlere kaldık yaaa, bi dünya 18 cm mi? 19 cm mi diye tartışırken şimdi 30 cm leri konuşuyoruz. Hey gidi köprü bee
Olabilir ne diyeyim deniz bu ne gideceği ne geleceği belli olmuyor...ama içinde bulunduğumuz yıllarda balık popilasyonu üzerinde öyle bir baskı varki 30cm öpte başına koy misali yani
EE Özkan muhabbet güzel olunca tutar tabi. Birde diğer sayfalarda av yapan arkadaş sayısı çok az. Bu yüzden de konuşacak birşey bulamıyorlar birde buraya fotoları koyduğum zaman seyret sen
Özkan, sanırım sayfa bu hafta sonundan sonra dahada coşacak.Şimdiden c.tesi ve pazar yazılacak raporları çok merak ediyorum.
Ali merhaba, Albümü koyduğum zaman demek istedin galiba Senin resimleri farklı bir arşiv yapmak gerekebilir.Sen onları flash bellekte sakla bana ver ben senin adına tek tek koyarım siyete.Başlıkta şu olur ''2011-2012 BALIKMANİA çinekop ve sarıkanat show''