Emin tebrık ederım yıne guzel av yapmışın krız tutmuş anlaşılan sana donus yapamıyorum kontor yok bırazda rahatsızım bu cumartesı ızın gunum mutalaka av yapmalayız ısın yoksa tekne olayı falan degıısk bseyler yapalım oke kardesıne selamlar
Tesekkur ederım guray evet kırız tuttu yıne ilacımı aldım geçmiş olun bende yuzde 90 cumartesı gıtçem.tekne değilde bi merada karagoz mırmır denemek ıstıyorum.Bakalım kısmet koprude olabılir.haberleşiriz
Aslında hep beraber avlanıyoruz baksana dunde berabermişiz bole olmucak galatada balıkmanıa diye bagıra bagıra dolaşçam kım bakarsa buldum senı yada ozelden telefon numaranı yazacaksın Tebrık eden arkadaşlara tesekkur edıyorum daha ıyılerı sızın olsun.
ispark akşam 20:00 den sonra 5 TL degılmı ben oyle bılıyorum. otoparka gerek yok karakoyde park edılcek çok yer var.
Emin evınde ne zman bırgun sakın zaman gecırceksın bılemıyorum ama senınle av guzel oluyor kardeşim sana krız geldıgı an banada vırus gbı gecıyor ben cumartesı ıcın mutalaka haberleselım yarın belkı 2-3 saatlıne gelrım yagıs olmazsa en son cumartesı yagısdan dolayı rahatsızlandm braz ama suan gayet ıyım çinekopların sarıkanatların bu son gunlerınde onları yanlız bırakmak ıstemem ayıp olur reeling
Yok bizim deep freze alt tarafta tekme atıyom ben yokya maşallah bızımkıler sılıp supuruyor balıkları
galatada son durum nedir bilen varmı arkadaşlar?? bu arada siteye yeni üye oldum,insallah güzel paylaşımlarımız olur,üstadların tecrübelerinden yararlanmak isterim...
cevap için teşekkür ederim ali. bundan 3-4 sene önce ispark karaköy iskelesine çökmeden önce arabamızı hemen arka tarafımıza koyar sabahlara kadar avlanırdık.üşüyünce arabaya girer ısınır sonra devam ederdik. o zamanlar vardiyalı çalışırdım. her gece çinekop zamanı balıktaydım. şimdi terfi ettik. sadece hafta sonları vaktimiz var. gelemiyoruz artık . ne yapalım metrobüs ve tramvay ile gelicez artık. kepçe işe köprü altından yemlik kıraça tutmayı , at çek balık tutmayı özledim...
emin, bu hafta sonu cumartesi sabahtan geceye kadar inşallah karaköyde olacam. rapala ile atçek denemek için. biraz da çevreyi dolanayım araba koyacak güvenli yerler varmı bi bakınayım. 5-10 tl isparkçılar fiş kesmeden aracı koymaya müsade edebilir fakat buda bana ters. parası ne ise veririm yine de fişsiz arabamı koymam.
Sayfada sayfaya takılanlarda 10 numara abi.herkez birbirinden güzel birbirinden değerli avcılar. sayfayı şenlendiren, avlarıyla gözümüzü gönlümüzü açan, paylaşımlarla bilgi aktaran tüm arkadaşlara teşekkürker.
yalnız gitmeyeceksin polis filan gözüktü mü biri arabayı dolandıracak diğeri balığa devam edecek 20den sonra 5lira ise bence hiç riske girmeye gerek yok o ayrı bi konu tabi. bi şey daha soracam gece ben bazen geçiyorum köprü üzerinde hem gidiş hem geliş yönünde park edenler var hatta neredeyse park yeri yok gibi. aceba belli bi saatten sonra görmezden mi geliyorlar.
AYNEN ÖYLE OLUYOR. AKŞAM 10 11 DEN SONRA UĞRAŞMIYOR POLİSLER GECE HİÇ DENK GELMEDİM BUNA.KÖPRÜ AÇILDIGI GECELER PARK ETTIRMIYORLAR AMA ODA NADIR OLUYOR ZATEN.
20.30 ile 23.30 arası galataydım(karaköy-boğaza bakan taraf) yem olarak hamsi fileto kullandım,bir kişi lüfer aldı,çinekop çok çok seyrekti,5 tane çinekop ve 6 istavrit aldım ve avımı sonlandırdım
haliç sarıkanat çinekop gece unkapanın da idim hava çok soğğuktu 16-20 arası 35 adet çinekop ve sarıkanat aldım. gidenlere rast gele foto koymayı beceremedim.
Dün akşam bende gitmekle gitmemek arasında çok gidip geldim ama sonunda gitmemeye karar verdim gerçi gitmediğime hala pişmanım ama o da ayrı bir konu. Bu akşam kesin gideceğim gibi gözüküyor ama bakalım kısmet artık. Zaten artık havalar iyice soğudu balık yavaş yavaş çıkıyor sularımızdan. Herzaman söylemişimdir yine söylüyorum ocak 20 ye kadar devam ederse ne mutlu bize. Son demlerini yaşarken bizde son avlarımızı yapalım ve balığı uğurlayalım. Bu arada unkapanında lacivert bir scooter görürsen o benim motor bende sık sık gidiyorum hafta içi. Belkide aynı yerde avlanıyoruzdur. Ben genelde gemilerin giriş yaptığı yerde avlanıyorum.
14 Ocak cumartesi hava sağanak yağışlı ama pazar çok bulutlu hem cumartesi hem pazar tahminimce balık yapacak denizlerimiz en son gecen cumartesi 18 parça sarıkanat aldım 30Cm. den aşağı değillerdi inşallah bu hafta sonuda aynısı olurda balığı uğurlamaya fırsatımız olur