Valla kanka Ali vermiş zaten coşkuyu Profesörrrr yarın coşuyoruzzzz...İnan varya sensiz tadı olmaz oranın.
Az önce öğlen tatilini fırsat bilip köprüde gezdim biraz.. epey balık tutan vardı, hiç yer yoktu.. çinekop ve istavrit yapıyordu.. 12:30 civarları tek tek te olsa tatmin edici boylarda istavrit alıyorlardı.. takımcının önünde her zamanki gibi iri iri kefaller vardı..
O yüzden ben de gece geç saat gideyim diyorum, mutlaka dönenler olacaktır, herkesin sabahlayacağını sanmıyorum..
aAA Koray harbiden benim evdeki flash bellekte fotoların çoğu var birtek son 3 hafta tuttuklarım yok. Ama olanlar zaten 1100 adet falan vardır. O albümü ben sana vereyim bi ara sen buraya ekle yada mail olarak fotoları atarım ben sana sen eklersin
ben sadece sarikanat olayina inanin demek istemistim diger arkadaslarinda dedigi gibi genelde 25 cm civari tutulan baliklar
Aslında bizimde tercihimiz hep o yönde oluyordu.Bu hafta istisnai bir durum söz konusu olduğu için iş çıkışı planladık.İnşaALLAH biz kıyak yer buluruz da,abimizede güzel yer bırakmış oluruz.
Hayır hayır gerçektende 18 adet sarıkanat çektim 5-6 tanesi 29 cm geliyordu diğerleri 30cm. idi yalanda değil yanlışta değil.
Yanlış olduğu kesin çünkü 30 cm. üzeri balığa lüfer denir. Ne yalan söyleyeyim pek inanmadım. Resimlerini görmeden de inanmam.
dün gece saat 12 den 2 ye kadar galatadaydım....köprü bomboştu...sadece takımcılar ve bir kaç balıkçı vardı....hava çok rüzgarlı oldugundan av çok keyifli ve bereketli geçmedi...atlayıp zıplayan yunuslarda işin cabası oldu ...bi kaç dişliyle yetinmek zorunda kaldım ...
Bayrampaşa grubu bir ara galataya giderken beni de aranıza alın. Her gittiğimde tek başıma avlanıyorum, başka yere de gitmiyorum zaten. Esenlerdeyim bende.. Hafta sonu için planınız var mı?
Bu hafta galataya forumdan yogun ilgi var anlaşıldı. Bir organızasyon yapmanın zamanı geldi artık. İnletelım bu kafta kopruyu arkadaşlar ne dersınız? 1.GALATURKA BALIK AVI ORGANIZASYONU
Merhaba Erhan, Ben bu akşam gidiyorum. Genelde haftaiçi gitme fırsatım oluyor haftasonu istanbulda olmuyorum. İstersen bu akşam birlikte gidebiliriz.
Emin merhaba.. sen yarın akşam orada olacak mısın? köprü tecrübenden yararlanmak isterim doğrusu.. yıllar sonra ilk kez (belki de ilk ve son kez) orada av yapma niyetindeyim.. Kartaldan geleceğim için yer bana biraz ters, o yüzden.. Bu arada istenmeyen tartışmaların tekrar başlaması üzücü.. Neyse umarım son bulur..
Abi orda olucam herkeze yardım edıcem yer konusunda ama nasıl kalabalık oldugunu tahmın bıle edemesınız helekı cuma akşamı. ama elımden gelenı yapıcam,olmadı bız bı yerler buluruz.gece,yada sandal kıralarız yada halıcte atarız bız bı araya gelelım cozum kolay
S.a Erhan ben Mehmet hafta sonları bende galata sarayburnu takılıyorum. (Tabi Bu aralar yer bulabilirsem) istersen beraber gidebiliriz cumartesi ögleden sonra sarayburnu eminönü iskele veya galata yapabiliriz. geçen hafta cumartesi 17:00 20:00 kadar Sarayburnundaydım 10 adet iri istarvit 6 adet orta boy gelincik aldım. Saat 21:00 gibi köprüye geldim 22:00 kadar bekledim yağmurda yağıyordu boş yer yoktu. balıkta iyiydi herkes çinekop çekiyordu ama yer bulamadım geri döndüm. Daha Çinekop tutma şansım olmadı inşallah bu hafta alırım.