ilk defa gidecekler benim durumuma düşmeyinoranın takımı su üstünden ve klasik mantarlı takımdan farklı arkadaşlar.3-4 hırsızlı mantarlı takımı alt alta sıralayıp salıyorlar aşağı.bilmiyorum ama belki de bu yüzden daha verimli oluyor
Dün unkapanı köprüsünde idim güzel çino yaptı arada baya iri sarıkanatta çıktı, hamsin güzel olsun yeter, heryerinden balık alıyorlardı. Akşam 5 ten 10'a kadar iyi balık aldım çok şükür, lodosta balık haliçe girer bilginize.
Okan Bey bilgilendirme için teşekkürler. Kısmetse sabahtan yol çıkıcaz artık yağmur kar demeden... Muhtemelen galatada yer bulamayıp unkapanında arayacağız kısmetimizi...
unkapanı bu akşam avdan yeni geldik balık çok güzel ben 52 adet çinekop aldım arkadaşımda 24 civarı balık halen bütün hızı ile devam ediyor bilginize rastgele
galatadan yeni geldim.takımı iyi olan ve işi bilen güzel çinekop alıyor.bende akşam 5den beri kısmetime düşeni aldım
Güray selam kardeşim, hava durumu şöyle; geceye kadar yağmur var. sabahın ilk ışıklarından sonra yağmur kesiyor. yağış yok rüzgar yok ancak fazlaca soğuk var. Geçen seferki gibi ıslanma olayı yok. ancak yer bulma çok büyük sıkıntı olur malum pazar. dün balık pazarından geçtim hamsiler cam gibiydi. içimden neler geçti bir bilsen... hihi Gideceksen Rastgele kardeşim. Haber ver belki gelirim.
Dün Akşam 6 civarında galataya ulaştım.45 dakika yer aradıktan sonra bi yer bulabildim.5 atışta 3 çinekop 1 istanrit aldım.sonrasında 2 2.5 saat civarında hiç çinekop alamadım.gerçi alan çoktu ama ben hem acemi olduğumdan hemde kısmetimde olmadığından alamadım.22.15 civarı yunuslar geldi ve çinekop yerini istavrite bıraktı.bende ayrıldım.
perşembe akşam 17-00 de galataya gittim ama yer bulmak imkansız 3 saat sonra zor yer buldum ve bi dünya insanda yer bakınıyodu av cok ıyı oldu dün akşam ise yıne 17-00 de direk unkapanına gittim yer vardı 22==00 ye kadar ıyı av oldu çineko cok güzel bu aralar bide galata çevresine ağ atan şerefsizler olmasa balık cok yer değiştiriyo derinlik olarak haberiniz olsun bu günlerde dipden 25 makara yukarıda bazen 5 bazende 15 aramak lazım balık tutan varsa siz tutamıyorsanız bı yerde tanlışlık yapıyorsunuzdur iyi takip etmek gerek beyaz iğne sakın denemeyin iğne 4 numara ideal siyah aman dikkat cok sağlam giyinin çorap:en az 3 tane kazak:en az 4 tane kaban:azami 2 tane yağmurluk: 1 tane eldiven :1 takım iç eşofman : kesinlikle yağmurlukta bulunsun elleri silmek için bezi sakın unutmayın çantanızda yedek falçatada kesin olsun herkese bol şasnlar balık işi sabır işidir yakalamıyorum diye sakın sinir yapmayın her şey doğru ise mutlaka yaklarsınız .
balıklar güzelmiş Berkan . Gitmek bu hafta kısmet olmadı ama ilk fırsatta istikamet galata köprüsü Köprüde kaç gr kurşun kullandınız ?
selam kardesım; dün galataya gıttım ama cok verımsızdı ortam ya yer buldm ama bana faydası olmadı son vapurla evın yolunu tuttum bundan sonra ıyı bır avlak degısık balıklar kevşetmek lazım çino cok azaldı ya zaten balık yok bırde serefsızın bırı gelmıs onumuzde tekne ıle dairesel cızgı cızıyor agmı atıyordu cekıyormuydu tam goremedm ama delı oldum ya o adam karakoy veya emınonune yaklassaydı heralde ıyı dayak yerdi neyse yenı balık yenı avlaklar pesıne duserım dostum görüşürz.
arkadaslar merhaba bugun balat Kadirhasın önunden sahte calıstım kısmetıme düşen 7 dişli var idi avlağa saat 12 gibi vardım balıkları 13-14 sularında aldım aksam üstü hiç balık yapmadı ilgili arkadaşlara duyrulur.
100 gr kullandık Özkan ama 75 te kullanılabilir.. gaatada yer bulmak neredeyse imkansız, orası kadar bereketli olmasa da unkapanı köprüsünde yer bulmak çok daha kolay.. her ne olursa olsun boğazda atçek yapmanın tadını vermiyor.. öyle bir denedim ama birdaha boğazdan vazgeçmem.. yemle falan uğraşmak bana göre değil.. ben çapari, rapala, silikon vs akıntılı suda sahtelerle çalışmayı daha çok seviyorum.. bugün eve bir geldim heryerim balık kokuyor.. oysa bğazda o kadar avlanmışlığım vardır, ellerim hariç hiçbir yerim balık kokmamıştır..
evet.... ama sahte ile bir tek ben balık aldım diğer alanlar kalsik yemli takımla avlanıyorlardı sahte atanlar hep bos cekti ben hariç mrsparkle