Her sabah haliç köprüsünden gördüğümü söylüyorum.Bir hafta öncede istavrit vardı ama alemci gençler yoktu
lüfer karadenizde boğaza akmaya başlamadı karadenizde av veriyor bizim palamut çaparisine 5 tane lüfer vurdu..
sular daha soğumada lüferin marmaraya akması kasım ayını bulur zaten marmaraya lüfer gelse av verir kendini gösterir..
Her büyük fırtınanın arkasını beklemek lazım.Bütün balıklar aynı anda girmiyor boğaza. Son soğukların ardından hatırı sayılır bir kısmının karedenizi terk ettiğini düşünüyorum.
Haliç ve çevresinde Türkçe konuşan kişilerin yarine suriyeli Arapça konuşan insanlar gelmiş dün akşam indim haliç sosyal tesislerin önüne ama pislik ve gürültüden durmadım döndüm. Dilimizi konuşan kişi sayısı minimum haberiniz olsun.
Haliçli arkadaşlar lüfer giriyomu buraya giriyosa nereye kadar alan oldu bilgi verin biraz eyüpten alan oldumu misal geçen yıl
Haliçte lüferler değilde kaba sarıkanat çokça alındı , sosyal tesislerinin önü gecen sene güzel av verdi. Fakat şu an suriyeli arkadaşlar tarafından işğal edilmiş durumda sahil hattı ve gayet pislik içerisinde , balık varmıdır bilmem ama orda böyle bir ortam süregelirken ben avlanmam.
Dün akşam unkapanı köprüsü galata ve haliç kıyılarını turladık birazda unkapanında takıldık balık seyrekte olsa var ancak hepci çinekoptu bizde topladık takımları döndük halicin içinde bişey çeken yoktu
Herkese iyi bayramlar .... Saat 18 gibi koprudeydik saat 18:45 gibi anca yer bulduk 2 tane limit sinirinda 1 tanede sarikanada yakin disli ile avimizi 21:30 gibi sonlanlirdirdik donus icin arabaya tam binecekken haysiyetsiz serefsizin biri arabanin arkasina gecmis hacetini gideriyordu aksam aksam ya hastenelik olcsktik yada karakolluk.adamlar bslik tutmayi meyhaneye cevirip sarhos olup etrafa pisligini saciyorlar boylelerinin allah be.. . Versin Sonuc olarak yunus girince balik kesti
18.10.2012 saat 13:30 gibi unkapanı köprüsü cami tarafında yerimi aldım. saat 21:00 avı sonlandırdım.Taze hamsiyle 16 adet limit üstü çinekop yakaladım. giden arkadaşlara duyurulur. hamsiye gelen balık istavrite çok naz yapıyor bilginize.
umartesi günü saat 16.00 da galataya gittim, saat 19.00 kadar yer aradım bulamadım, geri döndüm. saat 20.00 gibi arkadaş yer ayarladı tekrar gittim. saat 16.00-19.00 arası yemli cinekop çıkıyordu. saat 20.00 gibi balık kesince yerler boşalmaya başlamış. pazar sabahı saat 8.00 e kadar oaradaydım doğru dürüst balık çıkmadı. gece tek köstekli gezer kurşunlu takım ile yanımda lüfer alındı, sarıkanat ve çinekop vardı ama işi bilen alabildi. balıklar çok aç değil yeme saldırmıyor, tırtıklayıp kaçıyor. aynı sırada biri çinekop çekiyor diğeri istavrit bir diğeri ise kefal. böyle ortamda aşağıda canlı yem varken balığın bizim yemlere bakmaması normal. uzun lafın kısası hafta sonu galata yine hüsran
dün bugün köprülerdeydim pek tat yok dün akşam saatlerce uğraşmama rağmen 4 adet çinokop zor alındı balık piyasada yok hadi ben tutamadım varsayarsak ıkı köprüdede adamlar vardı pek kayde değer bi şey yok geçen sene bu zamanlar cok ıyıydı beklemeye devam
heyyy millet nerdesiniz balıklar nerede kimselerde bi şey yokmu 3 gün önceki mesajım hala duruyo kimse bi şeyler anlatmamış bol avlı günler dileğiyle
dün akşam saat 18:00 ile 20:30 arası unkapanı köprüsü eminönü tarafındaydım. tek vuruş alsım oda zayıptı. başka ne bi vuruş nede başka bişey vardı. en son toplanıp eve gittim. son 4 sefer gitmemde sadece 3 tane dişli aldım. işler çok kesat...
bu gun yanı pazar gunu saat 15 ten 21 e kadar unkapanı koprusundeydık.3 adet cınekop 11 adet yemlı yakaladıgımız ırı ıstavrıtle avı bıtırdık.2 kısı 3 oltayla yaptıgımız av raporu.Sıshane tarafında kenara yakın ufacık yaprakları kovaya atan okuzlerede ne desek bılmemkı.