bu senenin ilk palamudunu ben tuttum varmı ötesi 1 ocak ya hihi http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=52274 sezon başlamadan balığı tuttum o yüzden Gayet rahatım yani
Yarın sabahtan mekana gel palamut tutarsın Benden söylemesi demedi deme... Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Herkeze iyi pazarlar.Dün saat 16.00 çivarı Galata köprüsü Karaköy tarafı Haliç'e bakan tarafta oltamı açtım.Hava kararana kadar 10 adet normal boylarda istavrit aldım.Hava karardıkan sonra kaya kurduyla saat 22.00 ye 20 parça daha istavrit aldım.
selamlar 2013 çinekop sezonunu açayım dedim ve boğaza gittim saat 18:00 da oltamı suyla buluşturdum ve yem tutmaya koyuldum.sıyırtmayla akşam namazına kadar 3 adet istavrit tuttum.akşam ezanından sonra denemelere başladım ama saat 22:30 a kadar denedim ve bol boğaz havası,yanlardaki arkadaşlarla muhabbet ve çay faslı ile günü sonlardırdım.Bugün olmadı ama Allah tan hayırlısı açılışı yapmış olduk.
dun galatada enteresan bır avlanma seklıne sahıt oldum galata koprusu emınonu tarafının tam baslangıcındakı kose bogaza bakan taraf== 5yada 6 kısı bıkac metre mısınaya tek ıgne baglamıslar pısmıs balıgı yem yapıp tek tek her atısta ıstavrıt alıyolard==-bırde kahraman edasıyla her balıkta cıglık atıf sevınmelerı dahada tuhaftı-dusunun orada cıkan balıgın buyuklugunu==sankı lufer cekıyodu adamlar Dun av yasagının bıttıgı gundu -ama balıkların haberı yoktu galıba hala tatılden donmemısler zıra galata cıvarında genel anlamda balık yoktu-Ama ben bır nokta kesfettım-bır kılodan bıraz fazla ızmarıt yakaladım dun- boylarıda gayet ıyıydı==-sadece 1 metrekarelık bır alan ====50 cm ılerı yada saga sola at balık yok tek bır nokta oda benım kısmetım
tam karşı çarprazı yani karaköy tarafında balıkçıların olduğu köşede de aynı şekilde tutan biri vardı. çapariden ziyade midyeyi yem yapanların kovaları doluydu
evet ama olta atabilenler atıyorlardı en son yasak değildi yani.. ama araçların arasından ben olsam atmam, bi sakatlık çıkar, ne olur ne olmaz..
Merhaba , bugün 06.00 ile 13.00 arası Unkapanı Köprüsünü yokladık . 7 saatlik süre içinde 5 adet boyları gayet iyi istavrit ve iki adet sardalyayı kandırdık .. Günün tek önemli olayı ise kafa atarak gelen bir balığın misinei kesmesiydi .. İyi günler , bol bereketli avlar ..
Galata Köprüsü Son Durum Bugün Galata Köprüsü'nden saat 14:30 itibariyle palamut tutulduğu bilgisi geliyor kulaklarımıza.30 turda yeşil simli palamut çaparisi ile ...Hemen hemen herkesin kovasında mevcutmuş arkadaşlar.
gece durum nedir acaba,bilen varsa yazarsa sevinirim.arkadaşla gitmek istiyorum sabah 7 de döneriz.yarın öğlen raporumu yazarım buraya
Kamış ucu fosfor ihtiyacınız olabilir mi? http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ari-kamis-ucu-fosfor-isildak-105440282/detay/
Salı günü Haliç e uğradım, önce köprüden biraz olta sallıyım sonra duruma göre ya ispark olan yerden yada daha ileri, Kalender - Tarabya ya kadar giderim diyordum. Köprüden saat 17.00 ye kadar istavrit alan olmadı. Bu arada bu işte yeni olduğu her halinden belli olan 2-3 kişi ve ek olarak deneyimle 4-5 kişi habire kefal çektiler. 17.00 den sonra tek-tük başladı kokmuş karides ile yemlediğim çapari ile aldığım 15-20 istavritten sonra ispark olan yere inip bir oltama bağladığım zokaya istavrit kafasını taktım, diğer oltaya ile 2 no iğneli 3lü dip takımına istavritten geri kalanlarını taktım. Yemlere saat 22.30a kadar hiç elleyen olmadı taa ki yanımdaki gidipte onun yerini "Hah burası iskorpitin yeriydi" diye almama kadar . Geçen sene aynı noktadan iskorpitler alınmıştı. Oltayı bırakıp diğerini almak için döndüğümde hop hop oynayan bir olta ile karşılaştım. Aldığım yarım kiloya yakın iskorpiti zar zor iğneden çıkarıp oltayı tektar bıraktım ki biri daha geldi ama karaya alamadan kaçtı. Sonraki 2 saat hiç uğrayan olmayınca oltaları toplayıp döndüm. Zokaya uğrayan hiç olmadı Her keze bol avlar...reeling
Cuma gecesi Haliç raporudur, balığın suyu bulunarak sayısız vuruş alınmıştır. 3 adet limit dahilinde çinekop(tam 1 karış), 5 adet suya düşürme. gece 3'e kadar vuruşlar devam etti, sonrasında tık yok. Herkese rastgele arkadaşlar.
cumartesi galata raporu aksam 19:00 a kadar cok güzel istavrit yaptı 19:00/24:00 arası dişli denemesi sonuc vurus var ama balık yok koskoca koprude sadece benım gordugum 2 kısı aldı
Az önce haliçten köprüsünden geçtim balat tarafında en az 30-40 arası tekne vardı dişliler haliçe girdi sanırım,