saolasın berkan abi..karlarda eriyor artık inşallah hepimiz güzel avlar paylaşırızreeling ..şimdiden rastgele...
evet beklenen raporları verim.bu akşam saat 18.00 da avımıza başlayıp 23.30 da iki kişi avımızı 10 çinekop 2 si suya iade 8 istavritle sonlandırdık.yani balık çoooook azdı yanımızzdaki arkadaşlarda üç aşağı beş yukarı aynıydı.zaten saat 22 ile 23 arası bırakın balığı vuruş bile yoktu.yani yemler bile aynen geliyodu.istavritlerde zaten çinekop takımlarıyla yakalandı bizi hasta ettiler
unkapnı 9-9.25 balık yok galata her türlü şey denendi kefal bile yok :S sounç olarak : 9.00==14.15 balık yok .. gözlemlerim: gece çarpmayla bacagım kadar kefaller almışlar bu kadar ac gözlülük olmaz 4-5 tane köpük kutuyu doldurmuşlar ve hepside yaralı böyle heryerinde kan var ... köprünün orta kısımlarında tek tek istavrit alıyolar hiç böyle 3er 5er tane alan görmedim ... birde çinekop bir tane alan bile yoktu kovasında olanlar gececiydi .. haydi rastgele ..
havanın birden değişmesi sıcaklıkların yükselmesinden dolayı belki bugün şansızlıgıma denk geldi galiba balık olmaması :S sonuncu balıga cıkışımdı şimdi işin gücün yoksa okulların kapanmasını bekle.. pff
unkapanında hiç balık alan yokmuydu? 25 dakikada sonlardırmıssınız avınızı benimde bu sabah unkapanına gitmeye niyetim vardı bi mani çıktı gidemedim...unkapanındaki genel izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim...
Bende şaşırdım berkan abi..bugün unkapanına gitmeye niyetim vardı..bi mani çıktı gidemedim..iyki gitmemisim diye düsündüm simdi ama haliç çok enteresan biyer,günü gününe tutmuyor..boğazdada bir sey yok diyo arkadaşlar...balık yok galiba istanbulda bugun bi koç arkadas balıga gidecekti forumdan..acaba onlar ne yaptılar
bugün galata köprüsünden geçtim karidesle istavrit alıyorlardı çok çok iri kefaller vardı çarpmayla yakalamışlar hatta bir kişi istavrit çaparisinden çinekop aldı
Unkapanı raporu (04.02.2012 - Cumartesi) 3 kişi saat 11 gibi köprüdeydik. Zor yer bulabildik Gündüz yemli güzel istavrit yaptı.reeling Birer kilo iri istavrit aldık. Akşam çinekop başladı.hooked Arkadaş 42 tane çino aldı. Ben şanssız günümdeydim 9 tane çino aldım. 3. arkadaşımız da benim kadar falan aldı. Saat 10 gibi döndük.
Teşekkür ederim. Yarın köprüye gitmeyi düşünenler çok erken gitmeli yoksa yer bulamazlar. Akşam köprü fuldu.Hatta bazı arkadaşlar para karşılığında yerimizi istediler:laughing: Tabi ki o zar zor bulduğumuz yerin para olarak karşılığı yoktu.
yine dayanamayıp balığa gittim bu gece, az önce eve vardım ilk başta unkapanı köprüsüne baktım ,gündüz güzel balık yapmıs aksam kesmisti...tek tük istavrit ve yaprak alanlar vardı ayrıca çok kalabalıktı..ordan galataya geçtim ve oltayı suyla buluşturdum...bütün gece 1 adet çinekop,5 tane çinekop takımına atlayan iri istavritle avımı sonlandırdım...balık aksam saat 10 a kadar ara ara da olsa iyi yapmıs galatada..ben eminönü tarafındaydım..bi ara karaköy tarafında ne var ne yok diye baktım..orası daha verimli gibiydi..ayrıca kolum kadar çarpmayla bir sürü rus kefali yakalamışlar ...benden gideceklere acizane tavsiye ; gördüğüm kadarıyla balık öğlen başlıyor aksam 10 gibi kesiliyor...herkese rastgele